ŁADNE JAJA !!! IDZIEMY NA MISTRZA:D
-
-
Legia------Cracovia 0-0
a ja obstawiłem remis hahahahahahaha.
Niedosyt po szansach Ślusarskiego ale trzeba patrzyć na to z innej strony. W drugiej połowie niemal cały czas się broniliśmy.
Cieszy remis.
troche powalczyli i jak widac oplacalo sie :)
Dobrze jest :D Jak z rozpędzoną Legią remisujemy w Warszawie 0:0 to coś musi w tym być :)
Orest i wszystko jasne. Potrzebny napastnik i środkowy pomocnik, bo Ślusarz nie ma partnera a poza tym nie zawsze można na niego liczyć. Brawo Pasy!!! Wynik w sumie sprawiedliwy, bo i Legia miała swoje szanse... :)
Kubusiu Żywko - serdecznie Cię pozdrawiam.
CUD -owny wynik w dniu cudu ..
Nareszcie jakaś słodycz z Cracovią związana .
Dzięki panowie !
Continuation this is PLAY!!
Była szansa na zwycięstwo.
Ale nie ma co narzekać. Ten remis to bardzo dobry wynik. Zwłaszcza, że z Legią i to na wyjeździe.
Przed meczem wszyscy byśmy wzięli taki wynik w ciemno.
Gra "pasów" napawa optymizmem na przyszłość.
Do boju, Cracovia ! :D
P.S.
Jutro gra Lech.
Do boju, Kolejorz ! :D
oby to byla nowa saga pt : Cracovia Reaktywacja..... brawo chlopaki !!!!!
Trochę brakuje siły pod koniec ale będzie lepiej Orest I !!!
Gratulacje z Poznania !
:)
Jest dobrze. Będzie lepiej. Brak Płatka przynosi efekty;].
Remis z Legia w Warszawie w takiej sytuacji druzyny to sukces. Pierwsza polowa duzo lepsza, ostatnie 20 min. troche horror, ale sie udalo!
Gratulacje przede wszystkim dla Trenera, ale i oczywiscie dla pilkarzy. Jeszcze im sporo brakuje, jednak walczyli, nie odpuszczali, starali sie nie tylko bronic lecz takze grac kontra, stwarzac sytuacje.
Podobal mi sie dzisiaj Mierzejewski (mimo minusa w postaci faulu na Rogerze w ostatniej min. doliczonego czasu), bardzo dobrze gral Polczak, dobry Derbich, choc musi poprawic sie z kryciem, waleczny Moskala, widac bylo Sasina (w porownaniu z meczem z Lechia duzo lepszy).
Slusarski owszem, walczyl, ale to co zepsul nie wystawia mu najlepszej opinii.
Ale jest punkt, bardzo wczesniej niespodziewany i na pewno o wiele lepsze nastroje przed meczem z Lechem.
Dobre dobrego początki.
Czyli mówiąc inaczej:
JEEEEST!
Końcowe minuty nie do zniesienia :) Ale brawo Cracovia za ten remis! :)
Cabaj znów pokazał, ze nie jest stabilnym bramkarzem i nie można mu ufać.
Nie ma niestety żadnej gry do przodu w pomocy, żadnego pomysłu, żadnej inicjatywy, przeciwnie jak mamy piłkę to niemal czekamy na stratę by nareszcie znów móc się bronic. Defensywa, rozbijanie. Pojęcie "rozgrywający" nie istnieje.
Ale wynik bardzo dobry - jak na rywala i stan Cracovii kilka dni temu. :)
No to są jaja żebym odczuwał niedosyt po remisie na Legii...
Mamy zawodników i mam nadzieje że ten wynik da im pozytywnego kopa
A największe podziekowania dla naszego trenera
Dziekuję
Dziękuję bardzo!
Staszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kubusiu Żywko - serdecznie Cię pozdrawiam.
Hahaha przyłączam się do pozdrowień :)
a tak na serio, mecz w naszym wykonaniu chyba najlepszy od dłuższego czasu, tymbardziej że graliśmy na niewygodnym dla nas terenie w Warszawie
nastepny mecz z Lechem, będzie o wiele ciężej ale wierze że będzie chociaż ten jeden punkt :D
pozatym GRATULACJE!!!
a miałem się dzisiaj nie denerwować.
bałem się jedynie o rozmiary porażki.
z każdą minutą jednak angażowałem się w ten mecz.
mówcie co chcecie. miał sytuacje, z.jebał je jak trampkarz, ale jest dla mnie ojcem sukcesu.
był wszędzie, walczył na całym boisku, szanował piłkę, wiedział kiedy uruchomić skrzydła.
brawo Bartek!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)