no ale czy jest?
-
-
Młodzież 2009/2010
klasycznego naboru niema...jak ktoś trafi to jest.
175 dni później
Trener ktory przyjechał po latach do Polski i nie może pojąc co się dzieje w hokeju z mlodzieżą ciekawy jestem co Rohaczek myslał jak slyszał wypowiedz Obłoja http://kiks.tv/2010/09/rohacek-powoli-zaczynamy-grac-kombinacyjnie/
Kogo to w Cracovii interesuje???
4 dni później
Juniorzy Cracovii występujący w drużynie Unii Oświęcim po raz kolejny wpisali się na listę strzelców.
Tym razem bramkę zdobył [b]Dariusz Kawalec[/b], a asystował mu [b]Paweł Koza[/b]. Drużyna Unii pokonała MKS Sokoły Toruń 5:1 oraz Stoczniowca Gdańsk 5:4 w ramach rozgrywek CLJ.
Natomiast żacy starsi Cracovii zadebiutowali w drużynie GKS Katowice i wpisali się na listę strzelców w przegranym spotkaniu z JKH GKS Jastrzębie 6-2.
Bramki zdobyli [b]Mieszko Zdechlikiewicz[/b] oraz [b]Jakub Wielikaniec.[/b]
W drużynie młodszego dorostu HC Orlova wystąpił wychowanek Cracovii [b]Jarosław Sap[/b], który zdobył 2 bramki dla swojej drużyny w wygranym spotkaniu z HC Frýdek Místek 5-2.
nie wiem jeszcze jak juniorzy młodsi w Unii i młodzicy w Sosnowcu.
MARCIN -Dzięki za te wszystkie informacje,jestes super redaktor-sprawozdawca..
25.09.2010 - junior młodszy
Sielec - KTH KM 1 - 6
26.09.2010 - junior młodszy
Sielec - KTH KM 0 - 8
W Sielcu występują nasi zawodnicy.
trzeba bedzie kuzwa to odbudowac wszystko.
6 dni później
7.kolo, neděle 3.10.2010
HC Plus Oil Orlová - HC Černí vlci 4:3sn
Góly: 2xTrčka, Sikora, [b]Sap[/b] Asistence: Sikora, Taras, [b]Sap,[/b] Medve
Jarek Sap znowu w meczu w Czechach punktował.
mam nadzieje, ze zagra za pare lat w Pasach...
Gdyby jego rodzice dali rady szkolic go w Czechach jak najdluzej to pewnie wyrośnie z niego niezły hokeista,wszystko zalezy od kasy.Wtedy Cracovia była by dumna że ma wychowanka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)