No właśnie.może byśmy sie dowiedzieli co nasze grajki myśla i robią by gra i wyniki były lepsze....Jeżeli Wasiluk rzeczywiście pojechał sobie od razu do domku to jest skandal!!!!To właśnie świadczy,że panowie uważają ,ze są graczami a są zwykłymi grajkami...Trener może tłumaczyć im jak krowie na miedzy a oni swoje....bo jak zaczyna wymagać to już zle!!! Po co pracować i męczyć się skoro przegramy kilka meczy i właściciel wysle trenera do domu!!!! Przyzwyczajenie nabyte przez doświadczenie w Cracovii....
Po za tym ,kilku kolegów wypisuje ,że tylu a tylu zawodników nadaje się do ME a ile to postów było napastliwych,żeby natychmiast zwolnić trenera bo nie zagrał Klich czy Suvorow...i co zagrali...gdzie ci panowie piszący są????Piszą teraz ,żeby zwolnić trenera...bo co ICH ulubieńcy zagrali mecz życia a trener żle zestawił skład?czy po prostu brakuje im argumentów do obrony swoich pupilków?
Straty w środku pola,podawanie piłki między obrońcami i bramkarzem,czy każde dośrodkowanie rywala wywołuje popłoch i u trenera i u Nas bogu ducha winnych kibiców!
Wydaje mi się ,że należy trzasnąć drzwiami na Wielickiej i grajkowie albo się zdeklarują,że chcą grać i wygrywać dla Cracovii...a jezeli nie potrafią to BYE!!! I o to apeluję do Ulatowskiego Rafała!!!!
Zwolnienie trenera w tej chwili to woda na młyn dla tych ,którzy już oczekują ,że kilka tygodni będą mieli LUZ!!!!No bo teraz nagle /od 2 tyg/trener robi 2 treningi dziennie!!!!Burzy im spokojne wczasy w Krakowie!!!
-
-
Najgorsza drużyna Ekstraklasy
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dixon37 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > moim zdaniem Ulatowski powinien postawic
> Slusara
> > na srodku ataku a nie na skrzydle do jest duzo
> > wrzutek i napewno wejdzie jakas ''warto
> > spróbowac''
>
>
> No pewnie... masz środkowego napastnika ,który
> Ci z 3 sytuacji strzela 2-e i będziesz go na
> totalnie nieskutecznego Ślusara wymieniać...
a kto powiedzial ze za Matusiaka ? mozna grac 2 napastnikami
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie zgadzam się z opinią, że jesteśmy
> najsłabsi w lidze. Ponieważ mam takie
> możliwości, oglądam prawie wszystkie mecze (
> każdy ma jakieś "kuku") a jeżeli już się nie
> da, to skróty. Liga się wyrównała na plus,
> natomiast widzę parę ekip które na koniec
> będą pod nami.
> Gramy fajną piłkę, natomiast gole tracimy po
> indywidualnych JUNIORSKICH błędach. Jak można
> tak je powielać ? Mecz ze Śląskiem piłkę w
> środku boiska traci Szeliga i jest gol. Mecz z
> Górnikiem, piłkę w środku traci Ślusarski i
> tacimy gola. Bliźniacze sytuacje, nawet na tą
> samą stronę boiska.....Ulatowski jest winien ?
> Tak nie uważam.....
> Wczoraj po utracie trzeciego gola Ulatowski
> wrzasnął : NIEMOŻLIWE ! K......WA !
> Nie dziwię się, bo jak można TAK tracić gole.
> Jestem jednak przekonany, że będziemy już
> wkrótce golić te słabsze ekipy.
> Słabsze ekipy ? Arka gra piach, Ruch, Bytom. Ta
> tabela może się szybko odwrócić, mam taką
> nadzieję.....nawet przekonanie.
No właśnie ja też oglądam prawie wszystkie mecze i gorzej od nas gra tylko Polonia Bytom, a i tak zdobywa punkty w przeciwieństwie do nas. Arka wcale nie gra piachu, z Zagłębiem zagrali dobry mecz tylko mieli pecha, z Wisłą też mieli pecha, Lechowi nie pozwolili na wiele. Ruch zagrał bardzo dobry mecz z GTS. A my? Teraz najprawdopodobniej wtopimy w Gdańsku, potem mamy szanse na 3 pkt z Arką, potem maksymalnie na 1 z Zagłębiem i 3 z Ruchem, potem przegrana z Polonią i w optymistycznym wariancie po 10 kolejkach będziemy mieli 7 pkt czyli o 3pkt więcej niż obecnie mają drużyny najsłabsze po nas.
Myślę, że nie ma co się załamywać i tragizować, rok temu też mieliśmy tragiczny początek sezonu. Zostawmy Ulatowskiego przynajmniej do końca rundy jesiennej i czekajmy na lepsze wyniki, myślę, że w końcu nasz los się odmieni na lepsze. W tamtym roku też przegrywaliśmy z najsłabszymi a udało się nam raz wygrać z GTS a raz zremisować będąc skazywanym na pożarcie, w meczu, gdzie wisła mogła sobie zapewnić tytuł mistrzowski, Trochę dobrej wiary ;)
Kocham, kocham tylko Ją. Zawsze, zawsze będę z Nią. Nawet, nawet w chwili złej. Nigdy, nie opuszczę jej !!
Proponuje przygotować na następny mecz transparent takiej [url=http://www.joemonster.org/art/15023/Jaka_druzyna_taki_transparent]treści[/url]
My nie mamy najgorszej drużyny tylko najgorszą obronę w Ekstraklasie. Momentami gramy ładniej od większości ligowych zespołów. Tylko ta nieszczęsna defensywa byłaby cienka nawet w 1 lidze. A start w zeszłym sezonie nie był wcale taki zły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)