warszawiak z Cracovii napisał(a):
> Reszta bez komenta[b]ż[/b]a...
to rzeczywiście nie wymaga komentarza...
-
-
Siemion - Pożegnanie!
baw się dobrze Karvin...mały dzieciaku:):):):):):):):)
widzisz, warszawiaku... szkolenie mlodziezy hokejowej w Cracovii w ogole lezy, wiec problem jest niestety powazniejszy. ale opczywiscie masz racje i dobrze by bylo, gdy juz lodowisko bedzie nasze, ruszyc z tym tematem... w koncu TAKIEGO zawodnika nie wykorzystac, to wstyd.
Mysle ze wszyscy zapomnieli juz co wielki Siemion zrobil ja nie zapomnialem.To co pamietam to oczywiscie ze to wychowanek klubu a przedewszystkim strasznie waleczny pilkarz ktory nie odpuszczal nikomu gracz ktorego bardzo lubialem w cracovii.Lecz takze jest druga strona medalu juz nie tak wspaniala a mianowicie odejscie Siemiona do proszowianki,a dlaczego odszedl?(dla pieniedzy) i tego nigdy mu nie wybacze.Wszyscy teraz powiedza co ty pierd........ stary to wielki zawodnik cracovii,ale nikt go nie pamieta z tej zlej strony tylko z dobrej.Przykladem dla mnie prawdziwego zawodnika to jest Tomasz Wacek chodz nie wychowanek to bardzo oddany naszemu klubu.nie wszyscy wiedza jak gosc grajac dla cracovii mieszkal w nieogrzewanym mieszkaniu poniewaz nie mial pieniedzy(bo nie bylo w klubie) na zaplacenie a matka jego kumpla pozyczala mu pieniadze na jedzenie i zapraszala na obiady,lecz widac teraz ze gosc przetrzymal trudny okres w cracovii i dalej gral w barwach w biolo czerwone pasy poniewaz nie chcial zawiesc kibicow, i ja chcialbym z mojej strony bardzo podziekowac temu zawodnikowi i zyczyc mu jak najlepszej gry w naszym zespole.Teraz siemieniec dla mnie jest SYNEM MARNOTRAWNYM poniewaz pszeszedl do Proszowianki z jezykiem na wierzchu myslac ze wreszcie bedzie mial wielkie pieniadze ze wreszcie zarobi a nie jak w cracovii gdzie nigdy nie bylo pieniedzy,ale jak w proszowiance zabraklo pieniadzy to wrocil na stare smieci i komu wy chcecie robic pozegnanie?
Warszawiak zaczynasz mnie bawić:-))))) Juz wcześniej zwróciłem na Ciebie uwagę ale szybko awansujesz w moim "czarnym rankingu" powiem Ci że śmigasz z pozycji na pozycję - daleko Ci jeszcze do liderów ale nieźle sobie poczynasz:-)))
a tak serio zastanów sie człowieku co Ty piszesz poczytaj swoje posty wsadź głowe do umywalki z wodą i lodem i potem pisz na forum ok?
A skad wiecie co o tym wszystkim mysli Siemion? Moze by go tak zapytac zanim wydacie decydujace sady? Moze chleb trenerski mu posmakowal i takie rozwiazanie mu pasuje? Ja tego nie wiem, Wy nie wiecie...
Każdego zawodnika szkoda tym bardziej wychowanka ale jak mamy być klubem profesjonalnym to niema litości muszą grać najlepsi.A ile znam przykładów że zawodnik olewał klub i szedł gdzie lepiej płacili oni nie grali dla sentymentu tylko dla kasy.Klub idzie im na rękę rozwiąża umowe i będą mogli grać w innych klubach.NADSZEDŁ CZAS NA NASZE SUKCESY!!!
Papito - czy na pewno masz rację?!
Tomek Rząza też poszedł za kasą do Sokoła Pniewy i jeśli wruciłby do na sto napiszesz to samo co o Siemionie?!
Dalej może wróci Arek Kubik...
Wrucił...NIESTETY Łukasz Kubik...
itd
OK Karvin!!!
Ostatni raz piszę do Ciebie bo uwłacz mi dyskusja z TOBĄ!!!
Możesz mnie obrażać - proszę bardzo - tylko jest taka stara zasada - mali ludzie nie są wstanie obrazić innych w żaden sposób ponieważ nie dorastają do tych na których "plują"
Więc dawaj ile wlezie!!!
Czekam!!!
Powodzenia!!!
ooooo ale mi dowalił chyba wezmę łopatkę i pójde płakusiac do kącika... nie znasz mnie więc się nie wypowiadaj o mnie personalnie - ja komentuję tylko Twoje wpisy bo Cię nie znam i się nie wypowiadam ba ten temat... - piszesz tutaj sporo dziwnych rzeczy i ostatnio zostałem zapytany przez kilku forumowiczów o mozliwość zbanowania Cię bo zasmiecasz forum - więc to nie jest tylko moje odczucie...
i do tego wszystkiego brak Ci elementarnych zasad netykiety która jest wymagana na tym i na innych forach...
NO TO BANUJ!!!
luki, siemion - zaklikajcie coś, bo takie dyskusje stają się niesmaczne :(:(
warszawiak, nie warszaw nam tu za bardzo.. takie obyczaje pasują wypisz wymaluj do stolycy.. niektóre poruszane przez ciebie sądy świadczą, że o wielu sprawach z dystansu 300 km nie masz bladego pojęcia.. a szkoda..
pozdrawiam
na tym forum nie ma banów - taka jest zasada - ja tylko zostałem zapytany czy jest taka mozliwość - to nie było moje odczucie mnie po prostu bawisz...
I po raz drugi - nie pisz z capslockiem włączonym bo to niegrzecznie netykieta, netykieta...
nie chodzi o bana warszawiaku.. ale chojrakując, podskakując i forując swoje zdanie nie przysparzasz chwały Cracovii.. ubierz swe myśli w bardziej kulturalne słowa, wyłącz caps locka, uspokój się, pomyśl, siądź przed kompem i pisz dwa razy wolniej.. tzw "pisanie ze zrozumieniem"..
pzdrw
No to banuj na moją własną prośbę!!!
Z góry dziekuję!!!
Wszystkim dziękuję
I z poważaniem
Powodzenia!!!
Musicie się kłócić? Temat jest o Siemionie!
Papito aleś dop...ił.
Warszawiaku widać jak brak Ci wiedzy o tym co aktualnie się dzieje w Pasach.
No to jak jest ?
Siemion daj znać bo jestem pewny że Cie korci żeby coś odpowiedzieć!!!
Do warszawiaka z cracovii- ty mowisz ze Tomek Rzasa przeszedl do sokola pniewy dobrze ale przeszedl do zespolu ktory gral w pierwszej lidze ktory mial kase wiecej kibicow niz proszowianka a najwazniejsze to ze tomek przez gre w pierwszej lidze mogl sie w jakis sposob wypromowac w sumie on przeszedl tez dla siebie a nie tylko dla pieniedzy a Siemion co mogl osiagnac w proszowiance tylko mogl byc pewien wyplaty i premi a jak mowilem w czesniej skaczyly sie pieniadze w proszowiance od razu znowu znalazl sie w cracovii.Wiem ze mozesz byc wk........ na mnie ale ja pisze to co ja mysle to jest moje zdanie w tym temacie.Wiem ze Siemion odwiedza forum i mozu mu byc przykro co jeden kibic pisze o nim ale mnie tez bylo przykro jak opuscil zespol przechodzac do proszowianki.Ja nie mam pretensji do Zegarka czy Powroznika bo wiadomo ze przeszli do stalowej woli po pieniadze ale przeszli z honorem do wyszej ligi i taki Powroznik myslal ze mu sie uda grac dobrze na wyszym szczeblu.Taka sama sprawa jest z Ksiezycem co przeszedl do Szczakowianki bo grala w pierwszej lidze a Ksiezyc pokazal ze u mnie grac w pierwszej lidze byl naprawde mocnym punktem Szczakowianki.
Warszawiak nie przejmuj się krytyką i rób swoje - wygłaszaj niezależne własne opinie.Mam nadzieje ,że o to chodzi w dyskusji na forum?
Dopóki są gaście tacy jak Ty to forum ma sens - wygłaszanie własnych poglądów i konstruktywne "sprzeczanie"się.
Albo forum zmieni się w klub "wzajemnej adoracji" przewodnik stada powie, co jest słuszne a co nie,o czym wolno mówić a o czym nie,kogo chwalić a kogo nie...
Dyskusja będzie się rozpoczynała od : zawodnik X jest cool.
Drugi forumowicz dorzuci: ja uważam ,że jest bardziej niż cool
Kolejny ... jest super cool
I wszyscy szczęsliwi ,takie Matrix- forum
I nagle pojawi się odmiennie myślący i wtedy się zacznie ......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)