No to pierwszy mecz "u siebie". Bez widowni w Sosnowcu.
Czyli gramy w warunkach sparingu.
Mam nadzieje,że może trener Płatek. może Rząsa wreszcie zmobilizuje drużynę aby zagrała jak w Poznaniu na pełnej koncentracji i z animuszem. Bo co nam po "ładnej grze wrocławskiej" jak w tym sezonie liczy się [b]DOSŁOWNIE KAŻDY PUNKCIK[/b] i z każdego punkcika po każdym meczu drużyna i trener powinni być NA BIEŻĄCO ROZLICZANI !!!
Tak jak to wiosną Ślusarski się dziwił: Wraca drużyna po przegranym meczu a tu nikt nie rozmawia nikt nie rozlicza nikt nie dopytuje o dalsze kroki i przyczyny porażki.
TEGO SEZONU TRZEBA DOPILNOWAĆ a nie znowu blabla ,że "za mocna drużyna aby spaść"...
-
-
[smutek]Cracovia-Lechia 7.08 17-45 (Tylko Piłka)
Bedzie gdzie transmitowany mecz ?
tak
Jak zwykle orange sport.
Czekam na przekonujace zwyciestwo 3-0. a co.
ale zaraz kiedy to mysmy tyle wygrali w lidze ??
Jak Korona moze rozgromic pucharowicza,to dlaczego my nie mozemy ograc prawie spatkowicza
oby tylko Piątek nie szalał za bardzo...
Karol, sympatyczny chłopak... Ileż to razy tłukł się u nas w rezerwach na Piaskach.
Porażka w tym meczu stawia nas w kontekście następnych spotkań w bardzo nieciekawej sytuacji. A jak pokazał mecz z przeciętnym Śląskiem poza Ślusarskim dyspozycja pozostałych zawodników jest daleka od optymalnej. Miejmy jednak nadzieje ,że drużyna stanie na wysokości zadania i mimo niesprzyjających warunków wywalczy z Lechią 3 pkt.
Ja myślę, że teraz jest czas aby udowodnić, że to co nie działało we Wrocławiu działało w Sosnowcu. Jak zaskoczy - będzie dobrze i potem są w stanie nawet urwać punkty z cweLką czy z Lechem.
Jak nie wygrają to Płatek straci prace po tym jak po meczu z Lechem i zerowym kontem przeskoczy nas Jagiellonia.
Ciekawe jak zagra Pawka bo przeciwko swym klubom przeważnie się wypada dobrze.
Moim zdaniem kluczowy mecz na pierwszą część sezonu...
dla mnie najwazniejsze jest by ktos dobrze skopał nowaka
potem dopiero punkty, tylko ze o te jestem spokojny. jedyny pytaniem dla mnie jest ile? ile wygramy i czy uda nam sie nie stracic bramki
stawian na 3-1
Nowy typer! KSCracovia.com. Zapraszamy!
Co prawda z powodu przedłużonych prac nad typerem startujemy, dopiero od 2 kolejki, ale warto do Nas dołączyć.
http://www.kscracovia.com/typer/index.php
Wkrótce informacje nt. przewidywanych nagród!
małopolski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe jak zagra Pawka bo przeciwko swym klubom
> przeważnie się wypada dobrze.
>
Nowak przeciw Wisle nigdy nie wypadl dobrze :P
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dla mnie najwazniejsze jest by ktos dobrze skopał
> nowaka
>
>
2Pal-em w nowaka :)
oooo :) licze na niego :)
hehe
mysle ze Nowak bedzie sie z dala trzymal od Tupalskiego :)
Skoro będziemy grać bez publiczności to trzeba by poczynić starania o rozegranie meczu z Leszkiem w Poznaniu, a wiosną w Krakowie. Cieszy tylko fakt, że już we wrześniu zagramy na Suchych Stawach.
W meczu z Arką Lechia zagrała słabo z tyłu i myśle, że jakby ich tak mocniej przycisnąć to sie pogubią. Wiadomo kogo trzeba u nich w środku przypilnować. Są spokojnie do ogrania.
Stasiu- jeśli chodzi o mecz Z Lechem to będzie możliwość rozegrania go z udziałem publiczności o ile Tabisz nie zaśpi.
Wygramy, Lechia jest słaba to ona powinna grać w I lidze, tylko że Piast się sprzedał. Teraz musimy wygrać i pokazać im miejsce w szeregu minumum 4-0...!
Piątkowe spotkanie z Lechią Gdańsk rozpocznie się o godzinie 17:45.
MKS Cracovia SSA, stosując się do zapisów znowelizowanej ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, została zmuszona do ograniczenia liczby osób na trybunach [b]do 199[/b]. Wejście na stadion w Sosnowcu możliwe będzie jedynie dzięki indywidualnym imiennym zaproszeniom.
To wyjątkowa i jednorazowa sytuacja, MKS Cracovia SSA czyni bowiem starania, by kolejne spotkania w Sosnowcu odbywały się już przy pełnych trybunach. Za zaistniałe okoliczności przepraszamy.
Źródło:
kto wierzy w wygrana???????/ napewno ja,,,,, moze ktos sie tu jeszcze wpisze......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)