TO niedobrze.
-
-
Ekstraklasa: Nie ma skandalu w związku z licencją Cracovii
To było do przewidzenia.
Pytanie co to zmienia
Nic. Uczestnik postępowania nie bierze udziału w mediacji. A jaki będzie efekt mediacji? Poczekajmy.
OK. Dzięki za informacje
Temat do zamknięcia.
Mówiłem, żeby spokojnie czekać. :)
he juz ? ja myslalem ze z pol dnia im to zajmie.
Definitywnie zakluczyć temat
poczekajmy :)
Być może coś się wydarzy
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jedni mówili swoje - drudzy swoje
> nie było molziwości porozumienia
Skąd masz to info?
12 sierpnia kolejne starcie ŁKSu przed WSA :) . W najgorszym wypadku dokoptują pewnie ŁKS do ekstraklasy . Nam już (chyba) nic nie zagraża .
pawlus17 Napisał(a):
> Muertes Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jedni mówili swoje - drudzy swoje
> > nie było molziwości porozumienia
>
> Skąd masz to info?
>
tvn24.
W takim razie to już chyba koniec i liga dziś ruszy :)
Pawuls- a dlaczego miałaby dziś liga nie ruszyć? Co miało postępowanie mediacyjne do startu ligi? Odpowiedź jest krótka: nic.
miejmy nadzieję że dajdaje już się nie wywiną,
Panowie 31 lipca zapisze się w kalendarzu ,w tym dniu nastąpił upadek dajdajów , a zarazem jest to dla mnie jeden z najpiękniejszych chwil w życiu.
Oj tak, drogi zawiszo, w tym dniu okazało się, ze zdolności prekognicyjnych nie masz żadnych. ;)
A mnie nie cieszą kłopoty ŁKS. Życzę im jak najlepiej, w tym szybkiego powrotu do Ekstraklasy. Piłkarsko na nią zasłużyli, więc teraz niech wezmą pana Kropiewnickiego za pysk by postawił im stadion. DO zobaczenia za rok w Ekstraklasie
potwierdził RMF FM, zakończono wyłącznie mediacje, gdzie się ŁKS z PZPN nie dogadał, następna data to 12 sierpnia - WSA
Scot Napisał(a):
> 12 sierpnia kolejne starcie ŁKSu przed WSA . W
> najgorszym wypadku dokoptują pewnie ŁKS do
> ekstraklasy . Nam już (chyba) nic nie zagraża .
Nam zawsze coś zagraża :)
Teraz jest to... spadek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)