Witam!!!
Pierwsze grudniowe spotkanie zaplanowalismy na jutro (ewentualnie istnieje mozliwość przesunięcia na czwartek przy duzym oporze spolecznym) na godzinę 19 jak zwykle w Enigmie!!!
w programie spotkania:
1. Zbieramy składki
2. Rozdział zadań przed meczem z Polonią Bytom
3. Rozdział zadań przed meczami ze Stocznią
4. Ogólne pogaduszki na temat nowych pomysłów
5. Wnioski z sali
6. Picie piwa (ale już po zebraniu)
Zapraszam serdecznie członków Teraz Hokej jak i tych którzy chcą sie do nas przyłączyć
pozdrawiam Serdecznie!!!!
-
-
Info dla Teraz Hokej i nie tylko
A mozna tylko na punkt 6. sie załapać?
PODANIE - uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności, ze względu na obowiązki w pracy.
Rock jak znam życie i część obradujących to punkt 6 będzie trwał permanętnie od początku zebrania :)) Może on pomóc załatwic np punkty 2 i 3 :))
Byle tylko nie uniemożliwił pkt 1. ;)
pijackie zebrania... za moich czasow to bylo nie do pomyslenia... trzeba jednak jak najszybciej wracac... :-))
Ten Islander to purytanów w tej angoli przystał;-)
:-))
icku, pozdrawiam i jak tylko wroce zapraszam na duuuze purytanskie niekoniecznie angolskie piwo :-))
Co Ty na to?
No to widzę tydzien zebrań, jutro Koło Sympatyków, Opravcy też w tym tygodniu i Teraz Hokej. Wyraźny brak towarzyskich spotkań wyczuwam, a na hokeju jest tak fajnie, nawet zegar jest lepszy niż na piłce. Tam teraz trzeba chodzić i się spotykać, a przy okazji coś pooglądać.
Oczywiście będę - Teraz Hokej !!
do góry z tematem ;)
Punkty wykonywane będą ściśle według porządku zaprezentowanego w pierwszym poście - nie mozna uczestniczyć w punkcie szóstym nie dopełniając punktu pierwszego
rzekłem i zapraszam
no tak właśnie - byłem i jakbym z księżyca spadł - dziwnie, jakoś dziwnie
vasago - to normalne uczucie. Inaczej sie wyglada w realu inaczej na necie;-)
Łooooo.... sorki, Karvin, miałem przerwę w przeglądaniu forum, dopiero wczoraj wieczorem zasiadłem do kompa.
W takim razie czekam na drugie grudniowe spotkanie :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)