Najlepsze jest to, że nikt nie pamięta tej pomocy Treli Stawowemu :D a kilku takich przeciez w Cracovii, kotrzy mogliby to pamiętać, by się znalazło ;)
Ja tam widziałem i Antkiewicza nie raz na Cracovii, a trampkarze przecież mają wstęp za darmo na mecze.
Mniejsza o to - chodziło o to, że to "jeden z drugim" ma rodowód, a Antek nie
-
-
Piotrze GÓRECKI- dziekujemy za wszystko...
lepiej sie w to nie zaglebiac publicznie, bo mozna zasiac wiatr
Antkiewicz trenuje juniorów mlodszych zamiast Goreckiego kojeny oszołom w stajni Tabisza spytajcie rodziców rocznikow 93 i95 które prowadził co sądzą o tym gościu porównując warsztat jego do Góreckiego to przepaśc ,jeżeli chodzi o Trele może k, .orzenie psie ale jako trener prowadzi ciekawe zajęcia i ma podejscie do chłopakow a to w tym chodzi nie idzie po trupach jak Ankiewicz który opowiada tylko jaki on to dobry trener ,i ciemnotę to moze wciskac tylko Tabiszowi. Audax malo wiesz,
Ja kolejny raz uważam, że do Cracovii jako trener młodzieży powinien przyjść Tomek Wacek. Takie funkcje powinni pełnić ludzie mocno związani z klubem, ale też - co ważne - potrafiący "pokazać", a nie tylko "opowiedzieć". To nie przypadek, że w gts trenują młodzież Kulawik, Czerwiec itd.
prezesik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Antkiewicz trenuje juniorów mlodszych zamiast
> Goreckiego kojeny oszołom w stajni Tabisza
> spytajcie rodziców rocznikow 93 i95 które
> prowadził co sądzą o tym gościu porównując
> warsztat jego do Góreckiego to przepaśc ,jeżeli
> chodzi o Trele może k, .orzenie psie ale jako
> trener prowadzi ciekawe zajęcia i ma podejscie
> do chłopakow a to w tym chodzi nie idzie po
> trupach jak Ankiewicz który opowiada tylko jaki
> on to dobry trener ,i ciemnotę to moze wciskac
> tylko Tabiszowi. Audax malo wiesz,
wiem wiecej niz Ci sie wydaje, ale nie o wszystko nalezy publikowac
Ja tam wiem, czy Trela ma podejście ?:) Jak wpadnie w szał... :)
Nie wiecie co mówicie. Trela poświęcał swój prywatny czas i prowadził okres przygotowawczy (ZA NIC!) młodej ekstraklasy, juniorów starszych i juniorów starszych II. Rok temu z własnej kieszeni musiał płacic za zorganizowanie swojej drużynie zakończenia sezonu więc bądźcie tak mili i przestańcie pieprzyc głupoty na tematy o których nie macie bladego pojęcia. To, że Trela był związany z wisłą nie oznacza, że nie oddaje teraz całego serca w prace z Cracovią. Tyle.
Staszku - ale to się nie wyklucza :) Rodowód został wypomniany przy kwestii Antkiewicza, a oddanie Treli nie ma nic wspólnego z jego podejściem.
10 dni później
Górek pracuje nadal z rocznikiem 97 (trampkarze młodsi) w stowarzyszeniu.
W Małopolskiej Lidze Trampkarzy Młodszych wczoraj właśnie wygrał z wisłą 3-0.
Czego chcieć więcej
prezesik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mają zostać tacy trenerzy jak listonosz kręt
> Szarliński i Trela a pozbywają się takich
> trenerów jak Górecki czy Gędłek to koniec
> świata zupełna nie kompetencja
prawda jest taka ze Szarliński to dobry kumpel Tabisza, kiedy obaj sie jeszcze kopali po czole w Piłkarzu Podłęże, przyszli tam razem jako znajomi ale nie wiem skad, tzn Szarliński grał a Tabisz grzał ławe, stąd oczywiste jest ze przez kolesiostwo zostaje, epizod w Podłęży był juz pare lat temu, potem chyba tabisz dal sobie na luz z pilka i postawil na prace, jednakze w tamtym czasie Szarlinskiemu ani sie nie snilo trenowanie, widocznie tabisz go namowil, wystepowali pozniej razem w 2giej lidze krakowskiego futsalu itd., wiec taki z niego trener, na sile po kolezensku z braku laku
Z kolei o treli mam bardzo złe zdanie, dla mnie to buc przez duże B, pojęcia nie ma o trenowaniu, nosił paliki za Stawowym i teraz na tym jedzie, poza tym nie osiagnął jako trener nic, chyba pare spadków, no i to pupilostwo nabyte niewatpliwie od Wojtka, dla mnie kupa pajaca, (zdanie o treli mam wyrobione na podstawie osobistych kontaktow a nie obserwacji jak zapewne wiekszosc forumowiczow)
99 dni później
co teraz porabia trener Górecki ?
chyba go widzialem ostatnio na wielickiej. czy to przypadek czy ciagnie wilka do lasu ?
Czyzby jakas wymiana trenerów w Młodej ? czy moze juniorach ?
Tylko czy by chcial i siezgodzil. ?
Trener Górecki jest koordynatorem wszystkich grup trampkarskich i żaków, oraz samodzielnym trenerem 97.
Trela, piszą niektórzy, że ma wiślackie pochodzenie, ale ten gość ma serce i zapał do pracy, do tego prowadzi fajne zajęcia, kiedy trzeba opierdoli, kiedy trzeba podpowie, wytłumaczy. Moim zdaniem super trener.
ale jeśli sie nie myle to temat o Góreckim a nie o Treli .
więc .. ?!
174 dni później
temat może na czasie ? teraz szykują się zmiany ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)