Byłeś w Dankowicach?:) to napisz cos wiecej o meczu.
-
-
Cebula z pierwszą drużyną - Witamy Pasiaka
Trzymaj sie Cebi i powodzenia na boisku,wierze w Twój talent i umiejętnośći,kieruj pomocą jak to robiłeś w Górniku,bo wtedy byłeś zawsze najlepszy na boisku.
Pozdrawiam
Pasiasta Wieliczka
Po dzisiejszym sparingu Cebi coraz bliżej Cracovii.
Cieszyć może między innymi kolejny obiecujący występ Konrada Cebuli. Można już chyba zaryzykować stwierdzenie, że popularny Cebi załapie się do kadry zespołu Cracovii, w której lidze by ona nie występowała.
Witamy Cebiego na pokładzie.
poprawione to co chcial lopez wkleic
[img]http://cracovia.strefa.pl/galeria/sezon_09-10/cracovia-gornik-18-07/images/DSC_8702.jpg[/img]
Jakiego klubu koszulkę ma na sobie pokazany na zdjeciu piłkarz Cebula? Koszulka ta udaje strój Cracovii poprzez naniesioną na pierś flagę, ale być nią nie może z racji całej reszty. Jakieś Athletic Bilbao?
Mario- krytyki na temat koszulek możesz nie szczędzić tutaj http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1518626,page=27 :)
Mario Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakiego klubu koszulkę ma na sobie pokazany na
> zdjeciu piłkarz Cebula? Koszulka ta udaje strój
> Cracovii poprzez naniesioną na pierś flagę, ale
> być nią nie może z racji całej reszty. Jakieś
> Athletic Bilbao?
Co rozumiesz Mario przez " [b]jakieś[/b] Athletic Bilbao" ???
Otóż w takim opartym o bezwzględne respektowanie ponad 100-letnią tradycji Klubie jak Athletic Bilbao to odpowiedzialny za taką wtopę jak na powyższym zdjęciu wiceprezes już dawno pożegnałby się z podsadą ba sam by zrezygnował bo Baskowie do bardzo pryncypialnych ludzi należą.
Khalidzie, Athletic parę sezonów zaproponowano coś takiego:
(trzymaj się mocno)
[img]http://www.premiershirts.net/wearthat/wearthatshirts/nuevacamiseta8.jpg[/img]
ale na razie nie moge znalezc foto z meczu, czyli jest szansa, ze kibice wymusili na klubie wycofanie sie z chorego pomyslu, a glowa winowajcy zostala zatknieta na pal ;)
edit:
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/aa/Evolucion_camisetas_ath.PNG[/img] - wygląda na to, że w profesjonalnych klubach niefortunny (by nie powiedziec - idiotyczny) projekt mozna zmienic.
Knurze ależ ja o tym doskonale wiem.
Był to tylko pomysł projektantów ale i tak jak tylko się "rozszedł" to Baskowie wpadli w prawdziwą furię :)
Witamy Cebulkę w 1 drużynie :)
też miałem przyjemność ;) grać za Figla w tramkarzach, a poźniej w juniorach na conajmniej dwóch obozach byliśmy razem, Konrad zawsze się wyróżniał techniką i rozegraniem, w sumie przypominał Piotrka Gizę stylem gry. Zawsze widzieliśmy w nim największy talent rocznika 83, Rafał Grodzicki (Bełchatów, ostatnio Ruch) raczej taki solidny betonowy stoper, a np. Paweł Szwajdych nadrabiał wiele ambicją i wydolnością kenijskiego biegacza.
POWODZENIA
nie do wiary, dwoch modow i rozmywaja ;)
Bart z tego co go widzialem na paru meczach juniorkow to mial wielki problem z powrotami nawet po swoich stratach co rzadkością nie bylo...
byl jednak wyrozniającą sie postacią w juniorkach, czy najlepsza? niekoniecznie
El Duce :) ale Ty z nim grałeś na co dzień czy po prostu pamiętasz kilka spotkań sprzed ośmiu lat?:D
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie do wiary, dwoch modow i rozmywaja
Ja juz nie moderuję od kilku lat. Starość Panie nie radość:(
To Cie nie usprawiedliwia :P
Khalid nie miałem na mysli spostponowania Athletic, li i jedynie zwrócić chciałem uwagę, że koszulki nie sa cracoviackie, choc przy dużej dozie dobrej woli mogą uznane byc za pasiaste.
Tofi - w wątku podanym nie ma zdjęcia piłkarzy grających w tych koszulkach. Są tylko prezentacje dla prasy. A propos - jak ezgaminy poszły??
A w temacie - bardzo cieszę się że Konrad zagra a Pasach. Pamiętam moje pierwsze mecze na Ziemi Świętej. Czasy wychowanków: Kubików, Zegarka, Apryjasa, Siemieńca, Kowalika. Ech, aż chciało się patrzeć na chłopaków, jak serce na murawie zostawiali!!
51 dni później
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/09/09/trener-lenczyk-jest-dla-mnie-autorytetem-rozmowa-z-konradem-/
147 dni później
Chyba, ba napewno warto pożegnać wychowanka Cracovii. Cebi dzieki Ci za to, jak bardzo kochasz Cracovie i jak bardzo chciałeś zagrać w pasiastej koszulce w Ekstraklasie. Powodzenia w Zabrzu !
Dla mnie to sku***sto !! Tak latwo pozbywa sie wychowankow ze to az boli ;] Chlopakowi tak naprawde nie dano szansy pokazania sie ! A na jego miesce sprowadza sie pilkarzy ktorzy cholera wie co umieja bo se sprowadza na zazadzie 3 "dni treningow i gitara" a moim skromnym zdaniem Cebula pokazywal sie z dobrej strony ! Pozbylismy sie Klusa .. Cebuli .. wiec na srodku zostaje mlody Klich, doswiadczony Golinski .. i nowy nabytek Luczak ktory nie wiadomo co potrafi i chyba wogole nie trenuje bo po kontuzji jest czy cos ;] Ladnie uszczuplamy sobie kadre ..ruchy ale rzeka ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)