Wykopujcie ;)
http://www.wykop.pl/link/251509/o-tym-sie-nie-mowi
-
-
Puchar Kontynentalny w Krakowie
napisze mi ktos caly harmonogram Pucharu ? jak wygramy na Łotwie to juz bedzie faza pucharowa ? ile jest grup w III rundzie i jakie druzyny graja...ogolnie to wszystko o Pucharze Kontynentalnym :)
za stroną IIHF [url=http://www.iihf.com/home-of-hockey/club-events/continental-cup/2010-preliminary.html][link][/url]
Third round, [b]November 27-29[/b], 2009:
Group D in Bolzano, Italy: Bolzano Foxes (ITA), Sheffield Steelers (GBR), HDK Maribor (SLO), HYS The Hague (NED, Q).
Group E in [b]Liepaja, Latvia[/b]: Liepajas Metalurgs (LAT), Sokil Kyiv (UKR), Red Bull Salzburg (AUT), [b]Cracovia[/b] Krakow (POL, Q).
Super [b]Final[/b], [b]January 15-17[/b], 2010:
Group F in [b]Grenoble, France[/b]: Grenoble Br?leurs de Loups (FRA), Yunost Minsk (BLR), Winner Group D, [b]Winner Group E[/b] (czyli my).
wyjazd do Francji bylby ciekawy :)
dzieki
chociaż na Łotwę bliżej (1000 km)
mozna gdzies w necie ogladnac meczyk??
na itvp.pl ale tam limity sie chyba pokończyly. transmisja jest na TVP3 Krakow.
a hokeisci jak profesorowie - 4:0 po I tercji a moglo być już dwucyfrowo... bawią się z nimi jak z dziećmi.
wolałbym, żeby przestali się bawić
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zaczynam sie wkurwiac na ta cyfre...nie mam ani
> polsatu,ani tvp sport,ani tvp3 Kraków...urwa
> mac...
Poszukaj Dobrze Ja mam Na 64 Tvp SPort wiec ty też musisz mieć :)
ale ty masz pakiet komfortowy a ja podstawowy :)
Ogólnie turniej Cracovii wyszedł bardzo dobrze ,DUŻE BRAWA I GRATULACJE !!.Powiem szczerze ze nie myslałem ze to w sumie tak łatwo pójdzie ,ze jesli awansujemy to moze po dogrywkach czy karanych !!Dlatego jeszcze raz GRATULACJE !!!!
Myslę ze Rohaczek szybko wróci do drużyny i ze to nic poważnego(zasłabnięcie )???juz myslami jestem w półfinale,ale poprzeczka pójdzie sporo do góry ,i chyba nie ma co czekać do końca roku ze wzmocnieniami (do 31 grudnia jest czasa na to)
tylko trzeba juz na ten półfinał wzmocnić konkretnie druzynę kimś z zagranicy
Gratulacje dla całej Drużyny, Trenerów i ... Kibiców (gdyby tylko nie to WTSK !!!) !!!
A gdzie się dzisiaj podział Rudolf ??? Ktoś ma jakieś oficjalne informacje ???
Słyszałem że jakieś małe problemy z sercem i pojechał przed meczem do szpitala, a Daniel Laszkiewicz też w szpitalu wyrostek.
Szkoleniowiec Cracovii zasłabł i odwieziono go na badania, kapitan Pasów z kolei musiał mieć operowany wyrostek robaczkowy, Łopuskiego dopadło przeziębienie?
Łopuski miał gorączkę nie było potrzeby go forsować
Biedron Napisał(a):
za stroną IIHF
Third round, November 27-29, 2009:
Group E in Liepaja, Latvia: Liepajas Metalurgs
(LAT), Sokil Kyiv (UKR), Red Bull Salzburg (AUT),
Cracovia Krakow (POL, Q).
Wiadomo coś na temat rywali? Jaki poziom na ich tle prezentuje Cracovia?
http://www.lmhalle.lv/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=3:aktivitates&Itemid=2
tutaj kilka zdjec hali na ktorej chyba zagramy
oj wyjazd tam moglby byc fajny :D
traba Napisał(a):
> Biedron Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> za stroną IIHF
>
> Third round, November 27-29, 2009:
>
>
> Group E in Liepaja, Latvia: Liepajas Metalurgs
> (LAT), Sokil Kyiv (UKR), Red Bull Salzburg
> (AUT),
> Cracovia Krakow (POL, Q).
>
>
> Wiadomo coś na temat rywali? Jaki poziom na ich
> tle prezentuje Cracovia?
cos czuje ze Salzburg to raczej faworyt
Fajny wyjazd. Może nasz Prezes się tam wybierze i zobaczy na własne oczy jak tamtejszy Prezes inwestuje w młodzież.
Taki wyjazd to fajna sprawa, ale niestety nie na kieszeń każdego kibica :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)