Nie chcialem zakladac nowego watku, wiec pisze tutaj. Wiem ze, czasu jest jeszcze mnostwo ale juz teraz warto sie porozgladac i pewne rzeczy przemyslec.
Otoz. Wraz z przyjaciolmi chcielibysmy przyszle Swieta Bozonarodzeniowe spedzic gdzies na wiosce, najlepiej w Bieszczadach, chociaz nie koniecznie ale zasypanych sniegiem w jakiejs chacie gdzie pali sie tylko w kominku... :) Wraz z dzieciakami zasmakowac tamtejszej kultury, zwyczajow itp.
Byliscie gdzies, znacie cos fajnego?
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
Volker mam takie miejsce -u mojego kolegi ,a konkretnie u jego ojca ktory przejol pare lat temu zniszczony obiekt wczasowy i sam go wyremontowal zmieniajac standard komunistycznych wycieczek do obecnych czasow. Bukowiec (pisze z glowy wiec moge sie mylic) do ktorego chce uderzyc na wakacje a ktory mi daje wspaniale wspomnienia z przed paru lat...Sa tez tam chatki goralskie nad samym brzegiem rzeki Solinki -ktora wplywa okolo kilometa do zbiornika Solinskiego.
Ja chcialbym zrobic tam wczasy mojej rodzinie lub w wiekszym gronie Pasiastym - tyle ,ze zawsze ktos nie ma czasu w tedy ...
To moze byc interesujace, masz jakies foto lub link do strony internet. moze maja ?
jutro podam Ci na Pw - dzis .....wiesz ciezko.
Spoko, rozumiem :)
ok -przyspieszylem swe ruchy -masz juz PW.
177 dni później
Może ktoś porównać Hajduszoboszlo do jakiejś miejscowości nad Balatonem ? Gdzie lepiej wyjechać na 5-7 dni ?
Będąc na Węgrzech, chciałbym zatrzymać się w Budapeszcie, więc będę wdzięczny za info o jakimś fajnym hostelu blisko centrum i generalnie za przydatne wskazówki.
Urlop już wykorzystany, Cracovia pany!
apartamenty VADAS Budapeszt 25 euro od osoby 100 metrów za parlamentem pełen komfort i wyposazenie parking w podziemiach polecam
ja jade do Balatonboglar albo Balatonlelle 4 sierpnia na 2 tygodnie
nie jedzie ktoś??
8 dni później
Budva od 11 sierpnia
nie jedzie ktoś?
17 dni później
Bylem w Krk (Polska) na wakacjach. Miasto samo w sobie zejabste (Rynek, Wawel, Blonia, Kopce, NH). Pogoda byla wysmienita. Wlasciwie codziennie jezdzilismy na kápielisko, wieczorami smigalismy na rowerach, a na koniec dnia melanzyk na dzielnicy (wlasciwie to caly czas byl melanz). Troche brakowalo internetu i tv, ale mialem wiecej czasu dla psa, kolegow i Siebie w plenerze. Spotkalem kilku forumowiczow, z kilkoma nie udalo mi sie porozmawiac (nie nadawalem sie do rozmowy). Bylo kilka fajnych zakrapianych imprez, spotkalem tez galerianki w GK z ktorymi bylo milo (zresztá ze mna zawsze jest milo). W nastepne wakacje ani mysle jechac po Hiszpaniach, Tunezjach, pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=s8WAorkmsLg
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Budva od 11 sierpnia
>
> nie jedzie ktoś?
Wlasnie wrocilem z okolic. Zachaczylem o Albanie. Zajefajnie :)
Też polecam tamte rejony, obowiązkowo Jezioro Szkoderskie, ujście Bojany do Adriatyku i pobliska plaża :)
spływ Tarą, Stary Bar, no i koniecznie Albania...
dezydery Napisał(a):
> Też polecam tamte rejony, obowiązkowo Jezioro
> Szkoderskie, ujście Bojany do Adriatyku i
> pobliska plaża :)
> spływ Tarą, Stary Bar, no i koniecznie
> Albania...
Ujscie Bojany oraz rybne knajpki,restauracje.. Jedyne na tej szerokosci geograficznej..Smacznie.:)
Oj tak, knajpki i jedzenie jedyne w swoim rodzaju. Bardzo smacznie :)
7 dni później
Chwilowo Puszcza Niepołomicka, bo nie mam urlopu.
morze barentsa
Żarko Napisał(a):
> Budva od 11 sierpnia
>
> nie jedzie ktoś?
Moja przygoda z tym regionem zaczęła się przed kilkunastu laty właśnie od Budvy i Kotoru, przepiękne miejsca. Ostatnio spędzam wakacje głównie w Chorwacji, ale chodzi mi po głowie w najbliższej przyszłości powrót w tamte okolice.
zac Napisał(a):
> Żarko Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Budva od 11 sierpnia
> >
> > nie jedzie ktoś?
>
>
> Moja przygoda z tym regionem zaczęła się przed
> kilkunastu laty właśnie od Budvy i Kotoru,
> przepiękne miejsca. Ostatnio spędzam wakacje
> głównie w Chorwacji, ale chodzi mi po głowie w
> najbliższej przyszłości powrót w tamte
> okolice.
Ja napisze tak,Czarnogore zobaczylem pierwszy raz i jestem zauroczony!!! Probowalismy przemierzyc cale Balkany w poltora tygodnia,Marzenie scietej glowy.Nie ma takiej mozliwosci aby wszystko zobaczyc.Do Slovenii nawet nie wjechalismy! Chorwacja piekna ale zatloczona. Polecam Czarnogore,gdzie myjna samochodowa reczna na myjni stoi :) Jest jeszcze w nie ktorych miejscach dzika i nie dostepna :) Bede wracal.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)