Jechałem dzisiaj do Moskwy ale nas cofnęli na granicy.
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
A ja do Krakowa w pazdzierniku juz sie nie moge doczekac..:] ,akurat przerwa w rozrywkach takze el Passo odwiezdze z perspektywy restauracji,zreszta z tej perspektywy to bedzie moj debiut ,wiec i tak radocha.w miedzy czasie we wrzesniu kombinuje jakas Teneryfke.
A.W.B jaki powod "cofki" z granicy? jakas blacha kokaina czy cos w tym stylu;)?
AWB mial w plecaku trans: SMOLENSK 2010 - PAMIETAMY no i podpadl celnikom ;-)
Dubliner Napisał(a):
-------------------------------------------------------
we wrzesniu kombinuje
jakas Teneryfke.
Bardzo,bardzo polecam. Nie dawno wróciłem i jestem zachwycony. Proponuję wypożyczyć samochód i zwiedzić cała wyspę: Los Gigantos, wulkan Teide, Masca, góry Anaga, a tam codowne wioski w których można niepowtarzalnie zjeść, złota plaża Las Teresitas, Loro Park (pokazy orek,delfinów) i wiele innych atrakcji. Nie do wiary że na tak małej powierzchni może być tyle ciekawych miejsc... Nie lubię jeździć dwa razy w to samo miejsce, ale na Teneryfę na pewno wrócę...
TENERYFA PIĘKNA
8 dni później
Po Francji tylko w taki sposób.
[IMG]http://i51.tinypic.com/2h2mu8g.jpg[/IMG]
Dobre..
Ja w sumie nigdzie nie wyjechałem, bo siedzę na południu Francji cały czas..
J&B, w którym mieście przebywasz?
Jestem w Nimes
Czy masz może na miejscu znajomych/namiary na kogoś kto wynajmuje tam domki/mieszkania etc?
Może być Nimes/Marsylia/Montpellier- cokolwiek na południu.
miała być lajtowa wycieczka w góry , łatwo i przyjemnie ;) a tu się jakimiś łańcuchami skończyło z lękiem wysokości , pierwszy i ostatni raz!!! @#$%^&* następnym razem małe górki itp ;D
Merol, a może Cap'd Agde koło Beziers? jeśli czytałeś Houellebecq'a - na pewno to miejsce zapadło Ci w pamięć ;)
generalnie to największa plaża naturystów i nudystów w Europie i miejsce nieskrępowanego i przypadkowego seksu swingersów, czyli idziesz na plażę i...
nie znam z autopsji, byłem tylko w centrum Beziers, i to z moją mamą ;)
w każdym razie ludziska mówili mi, że dzieją się tam szatańskie występki i to na oczach gawiedzi...
i że panny mają zero zahamowań, panowie zresztą też, są sektory, hetero/homo/family/old etc...
w sam raz miejscówa dla rodzinki z dwójką dzieci...
Ro Man Napisał(a):
> Merol, a może Cap'd Agde koło Beziers? jeśli
> czytałeś Houellebecq'a - na pewno to miejsce
> zapadło Ci w pamięć ;)
>
> generalnie to największa plaża naturystów i
> nudystów w Europie i miejsce nieskrępowanego i
> przypadkowego seksu swingersów, czyli idziesz na
> plażę i...
>
> nie znam z autopsji, byłem tylko w centrum
> Beziers, i to z moją mamą ;)
>
> w każdym razie ludziska mówili mi, że dzieją
> się tam szatańskie występki i to na oczach
> gawiedzi...
>
> i że panny mają zero zahamowań, panowie
> zresztą też, są sektory, hetero/homo/family/old
> etc...
Oczywiście może być również Beziers-nie biorąc pod uwagę atrakcji zachwalanych przez Ciebie. Jeśli masz namiar na miejsca, które mnie interesują będę bardzo wdzięczny.
Dementor, a kiedy ja wyjadę do Rabki na grzyby? bo w tej chwili właśnie tego bardzo potrzebuję...
nie ma grzybów, zmarnowałem dzisiaj 4 godziny...
cholera, w tym samym miejscu co rok temu? dziś wkleję na FB zdjęcie z tamtego czasu, borowiki były tak wielkie że hej, ale spox Dem, od środy leje przez kilka dni, będzie wysyp, czuję to,
zresztą powiem Państwu, że takiego specjalisty od grzybów jak Dementor ze świecą szukać, ja przez kilka godzin zebrałem marne kilka sztuk a ten miał już dwa kosze pełne zdrowych wielkich prawdziwków i innych specjałów
Panowie, gdzie do Grecji? Bo im więcej opinii o hotelach czytam tym mniejszą ochotę mam jechać. Coś sprawdzonego?
sprawdzales Krete? Wszystko zalezy od tego czego szukasz ,i co preferujesz?
kostek Napisał(a):
> Panowie, gdzie do Grecji? Bo im więcej opinii o
> hotelach czytam tym mniejszą ochotę mam jechać.
> Coś sprawdzonego?
Atalyi village w Bali na Krecie, solidne 3*
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)