PochwalMy sie wzajemnie kto gdzie wyrusza na wakacje czy moze ma jakies plany co do wypoczynku w miescie. Ja osobiscie jade z Typami nad Polskie morze na tydzien, a pozniej zaraz po powrocie jade 30 kilka godzin do Bulgarii :D
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
ja tam wolałbym jechac z typiarami :P :)
Świnoujście Kołobrzeg Hel jak coś to priv;)
To zależy w której lidze będziemy grać :)
Pozdro z Costa Brava!
Na poczatku lipca jeszcze chwila w "Miescie z morza i marzen"...:-)
ja już urlop kończe nastepny we wrzesniu:) póki co pare dni spędzilem w wiedniu i wyjeżdzam jeszcze wyciszyć się pod babią górę na parę dni:)
Koniec lipca Bułgaria :))) i też ze 30 godzin a Ty kiedy się wybierasz?:D
Twixx, tez sie wybieram. Bede jakos od 25.06 do 3.07 ; )
Lloret de Mar konkretnie.
Środek--->koniec lipca = Władysławowo
Lipiec Anglia, sierpień Góry Stołowe:)
Jak nie Cracovia to Francja w poszukiwaniu euro. Albo dom.
DNL_KKS: noooo, to bedziemy sasiadami do 29.06. Pierwszy tydzien bylismy w Barcelonie i Lloret de Mar, teraz przenieslismy sie 3km obok do Fenals:-)
ja plus moja maniurka oraz ziom i jego narzeczona maniurka jedziemy 28 sierpnia do Bułgarii uczyć niemieckich turystów kultury...... :D autem.... :D
za 2 dni wyjazd na mazury, rajd polski i nocne czuwanie przy wędce..
za 2 miesiące wyprawa na Korsykę, najpiękniejsze miejsce na ziemi jakie widziałem do tej pory..
ja już mam po wakacjach wróciłem kilka dni temu z Rodos. Greckie jedzonko i winko pyszne. Starówka w mieście Rodos urocza, a widoczki w Lindos cudne, no i piękne plaże. :)
Może we wrzeeśniu jeszcze gdzieś wyskocze, ale będzie ciężko się wyrwać :(
Mielno lub Złoty Brzeg ( Bułgaria) i oczywiście napewno jeden weekend w polskich górach :)
Ja nad morze czyli oczywiście do Chorwacji.
Ja jade na baraże.
OmO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mielno lub Złoty Brzeg ( Bułgaria) i oczywiście
> napewno jeden weekend w polskich górach
W Bułgarii jest Słoneczny Brzeg i Złote Piaski...tez mi sie myliło.... :D
ja jadę grubo z wiślakami na pełnej pycie
łowcy psów - Cracovia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)