jak w temacie,
ja wolę załatwiac wszystko przy zielonym stoliku niz przy czerwonym,
czerwony kojarzy mi się z Leninem, PZPR-em, władzą ludową, 22 lipca, etc,
a oprócz tego z makami (heroina), krwią (morderstwa), itd.
a zielony np. z ekologią, przyrodą, wodą, itd.
wolę zielone stoliki, widziałem ostatnio takie w salonie meblowym w Paryżu przy Bastylii, bardzo ładne zielone nóżki, zielony blat, zielona sofa do kompletu,
więc jeśli ktoś płacze, że mu się nie podoba zielony stolik oświadczam: lepszy zielony niz jakiś tam czerwony lub czerwonawy,
pozdrawiam
-
-
lepszy zielony stolik, niż czerwony
Ro Man - zajmij się reklamą na Gołębiej:), vis-a-vis przyjemnie nazywającego się zakładu fryzjerskiego ;) Te banery to kosmos w porownaniu z chodzacym piwem.
Twój idiotyzm, a moze poczucie humoru mnie przeraza. Czy nie masz nic lepszego do robienia?
P.S. Wiem, ze o to mu chodzi, ale juz nie wytrzymałem.
nie zdziwyłbym śię bardzo, gdyby w ramach zadośćuczynienia silnym potrzebom zwrócenia na siebie uwagi i wykonania czegoś idiotycznego ("żydowski konfident" ;) ) zrbił kupę, zjadł ją, a wszystko nakręcił w HD, postawił na youtube i radośnie wkleił linkacza w HP forum Cracovii
też nie wytrzymałem
Niektórzy robią wszystko żeby kojarzy się ze skrajną głupotą.
Trochę więcej luzu ,sami poważni.
No tak Ro Manie masz rację, zielony to kolor nadziei. Kiedy masz coś załatwić przy zielonym stoliku to możesz mieć nadzieje, że uda Ci się.;) Ja na WKU miałem same stoliki nakryte na zielono, a miałem nadzieje, że nie wezmą mnie do wojska i tak też stało się.:D Temat rzeczywiście głupi.:D
A po ile był ten stolik w Paryżu?
Drogi, bo o laponoidalnych kształtach, sprowadzany z Finlandii.
zielone stoliki miała komisja na maturach ustnych
chyba tez na wyborach są zielone
Zielone stoły są ok, pozdrawiam wszystkich tenisistów stołowych i miłośników bilarda.
RoMan pamiętaj iż w klapie Twojej marynarki Lenin się znajduje!!
przy zielonym stoliku w kasynie nieistniejącego już forum zarobiliśmy z Kobianem lata już temu w cholere kasy grając w black jack'a więc wiadomym że zielony jest lepszy
ps. ludziki wiecie co to jest kurwa dystans? bo odnoszę wrażenie że chyba nie wszyscy potrafią rozumieć ironię, a niektórzy to nawet chyba żyją tylko po to by z właściwą sobie ripostą wpisać się po każdym poście przedstawiciela fabryki cukierków... może czasami tak jak maciek proponuje więcej luzu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)