[b]Całkowitą odpowiedzialność zwierzchinika ponosi Profesor Filipiak![/b]
Jego przyłanie do prowadzenia klubu i drużyny 3-o rzędnych
nieudaczników doprowadziło do dzisiejszego spadku.
Odpowiedzielność personalna to:
Tabisz
Majewski
Płatek
Bardzo nie chcę aby Tabiszowi udało się ocalić swój etacik
wiceprezesa oferując nam głowę przypadkowego nieudacznika Płatka.
Sam go do Klubu zamiast porządnego trenera znalazł.
Kibice chcą całkowitego odsunięcia Jakuba Tabisza od dalszego dewastowania Pasów!!!
-
-
Polowanie na czarownice. Czyli winni spadku!!!
Temat przedwczesny. Do zamknięcia.
Majewski i sędziowie!!!! Oraz Filipiak, który trzymał antytrenera tyle czasu w klubie.
Szkód, które wyrządził drużynie doktor Majewski, począwszy od pozbycia się jedynego kumatego zawodnika Gizy, nie dał rady naprawić przypadkowy pasjonat, który "fachu" nauczył się grając w football managera. Płatek, Tabisz OUT !
na stos!!!!
Przeciez Kazek Węgrzyn wskazał winnych
Mamy problem natury strukturalnej co potwierdza takze pozycja druzyny ME
A polowanie to na kogo innego trzeba urzadzac...
Wasiluk!!! Powinni go rok dłużej na uczelni lub dwa zostawić!!
Może przywitajmy naszych piłkarzy gorąco na Wielickiej??
Płatek Płatek i jeszcze raz Płatek!!!
Po pierwsze: Nie wiadomo, czy spadliśmy. Zawsze jest szansa, że PZPN nie zmieni decyzji i spadnie ŁKS, co daje nam baraże.
Po drugie: Mam wrażenie, że teraz wszyscy, zamiast myśleć o czekającej nas (prawdopodobnie) grze o awans w I lidze, będą wyklinać te kilka osób, które doprowadziły do obecnej sytuacji. Ale to nie ma żadnego sensu! Obrażanie nikogo nie sprawi, że PZPN postanowi zostawić nas w ekstraklasie. Sugeruję się zastanowić. Po co oglądać się w tył, skoro to nie zmieni przeszłości? Żeby NAUCZYĆ SIĘ NA WŁASNYCH BŁĘDACH! Nie w celu wyklinania winnych, ale w celu zebrania się i powrotu do ekstraklasy w roku następnym.
Majewski i naiwność Filipiaka.
Tabisz to już w ogóle niewłaściwa osoba na niewłaściwym miejscu.
Nie rozjeżdzajcie tylko Filipiaka dzięki, któremu nie byłoby tych pięknych chwil spędzonych w najwyższej klasie rozgrywkowej po tylu latach "niewoli".
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "przyjaciele" Lech Poznań
>
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-05-30 19:44 przez
> Trapez.
co Ty pierdolisz?!?!??!?!
Vesten ,wyklinanie osob winnych ma sens, bo trzeba wyciagnac wnioski z tej porazki, a nie sluchac pieprzenia jak po kolejnych nieudanych meczach, ze nie wiadomo co sie stalo.
gnattt, ja uważam, że należy uczyć się na własnych błędach, a nie obrażać winnych. Oczywiście nie możemy zapomnieć, czyja to wina. Ale to nie powód, by ich wyzywać, a na to się zanosi. Co więcej, chyba wszyscy znamy winnych. Więc po co ich wypominać?
Cabaj,Sasin,Slusarski,Pawlusiński-zostają, musze powiedziec,ze bardzo ogolnie podobała mi sie gra Sasina,w kazdym meczu walczył,szarpał,dawał z siebie wszystko(poza tym dzieki niemu przez 45 minut je**** gów*** z reymonta,tacy siedzieli posrani),Plastik-walczak,on zostać musi.Reszta powinna jak najszybciej pozegnać sie z klubem, trudno,ale z tej gliny juz nic wartosciowego nie ulepimy.
PS.wiecie,ja tam Lecha bardzo lubię,ale z drugiej strony tak zastanawiam się czy np. Korona Kielce tez by z nami tak zagrała,w takim momencie
winny jest tylko jeden
MAJEWSKI
TYLKO JEDEN WINNY , TEN CO JEST PREZESEM!!!!
MAM NADZIEJE ŻE PODA SIE DO DYMISJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mnie denerwuje wytykanie "winy" Lecha. Nie sądzę, żebyśmy my odpuścili w takiej sytuacji. A jeśli? Forum to zostałoby zalane komentarzami pełnymi krytyki skierowanej w stronę naszych piłkarzy., którzy "odpuścili im, chociaż mieliśmy pewne zwycięstwo". Winni są tylko w środku. Znamy ich. Wiemy, że zawinili. Ale nie jest to powód, aby ich obrażać.
Winni spadku sa:
1.PZPN (sędziowie)
2.Majewski
3.Płatek
4.Kopacze
5.Zarząd
majewski na stos
zenon102 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Winni
> Kolejorz
> Sedzia
> nasze kopacze
Możesz wyjaśnić W CZYM ZAWINIŁ CI LECH?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)