Nigdy nie opuszcze Jej...
-
-
Lista obecności
Chodziłem na okręgówkę, to będę chodził też na pierwszą ligę.
CRACOVIA jest najważniejsza - nieważne w której lidze będzie grała! Żadnego utrzymania kosztem ŁKS! Mogli nasi kopacze cały sezon punkty zdobywać, a nie teraz czekanie na decyzję PZPN, może Prof. wypierdoli w końcu Tabisza, może nawet odda stery profesjonalistom a awans powrotny będzie smakował jeszcze lepiej, bo będziemy mieli nowy stadion.
Ja też będe !!!
ten wątek został zamknięty.
(nie róbcie z forum komentarzy na onecie :/).
Ja zawsze KOCHAM CIE!!!TYLKO PASY!!!
OCZYWISCIE ŻE BEDĘ
i w I lidze tez ;/
chodzilem jak sie bronilismy przed spadkiem do IV ligi i bede chodzil nadal !!!
a wiadomo już gdzie zagramy? Na Kałuży czy w Sosnowcu?
teraz to Wawel najlepszy !!!
juz nam stadion na ekstraklase nie potrzebny ;/
Bede , i wierze ze ten spadek pozwoli nam na wybudowanie wielkiej druzyny! i teraz po awansie pierwsze co zrobimy to pokonamy wisle
chodzilem na 3.lige, co za problem
co bym za to dal, chodzic na Viktorke na 1. od jesieni ...
Jak nie zmienią plakatów, to się zjawię ;)
Cracovia to moja milosc nigdy jej nie opuszcze
kto będzie to się okaże na 1 meczu.
Dawno sie nie udzielalem na forum. Chcialem tym wpisem potwierdzic obecnosc swoja jak i reszty kadry Zakopianskiej na meczach Pasów, czy to w pierwszej czy piątej lidze.
Wiem że Pasisate serce mam!
Co to za różnica czy gramy w ekstraklasie, pierwszej, czy nawet piątej lidze? Z Cracovią na zawsze!
ja bym zrobil temat obecnosci w Świnoujściu
nr.1 JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)