hej heja heja w niedziele znow na hokeja;P
-
-
On-line wynik hokeja.
Dziś wszyscy na hokej !!
A dzis bilet też 5zł???
Tak.
Dalej do nabycia w kasie Magazyn hokejowy za 6,50. Dochód na potrzeby sekcji.
ok po pierwsze dzisiaj znou wszystkich zapraszamy!!!
po drugie Vasago Ty już wiesz dlaczego masz przechlapane:-)))
po trzecie bramka numer 3 - rozmawiałem z Tomkiem Kosińskim dlaczego mu wpadła - okazało się coś przedziwnego - krążek ODBIŁ się przed nim zmieniając kierunek i to go kompletnie zmyliło - jak to wyraził trener juniorów Cracovii "żaden bramkarz by tego nie obronił"
po czwarte szkoda zmarnowanych pozycji bo mecz był do wygrania w cuglach
po piąte dziś będzie lepiej więc WSZYSCY NA HOKEJ!!!!
niestety - ostatnio moja rodzina (czyt. Żona) poczuła się zaniedbywaną ... i dostałem "zakaz stadionowo - lodowiskowy" conajmniej do końca roku :(:(:(:(
..ale prośba do Karvina - dzwoń, sms-uj w trakcie meczu to może on-line będziemy robić - choć dziś to nie wiem - mam ponoć iść do Filharmonii na koncert Kroke (ciekaw jestem, czy Nigel wystąpi z nimi) ....
Tacy Dwaj, w takim razie prawdopodobnie sie zobaczymy.. tez sie tam wybieram..
pzdrw
Czekam niecierpliwie na kazda relacje z hokeja, bylem z zawodnikami
w tamtym nieco nieudanym sezonie i wiem ze paru z nich ma naprawde
papiery na gre, trzeba im tylko stworzyc odpowiednie warunki.
o masser sie pojawil! witaj chlopie. chyba Ci to moskiewskie cos tam sluzy bo pobyt sie chyba nieco wydluzyl :-) mnie tez na chwile rzucilo za granice tylko troche w innym kierunku :-) ale tak jak Ty rownie niecierpliwie czekam na relacje hokejowa. choc nie powiem ze na taka jak ta po sobotniej wtopie... dobrze, ze tego nie widzialem :-(
pzdr
26 minuta, 1:1 (bramka dla Cracovii: Gąska)
??? Jakies wiesci?! Wynik?! Liczba ludzi?!
40 min Witowski 2:1
42 Witowski 3:1
48 Pawlik 4:1
Hej heja heja !!!
Sorry, ale właśnie wychodzę z pracy i końcowego już nie napiszę (pewnie zrobi to ktoś,, kto wróci z meczu)
:-)))
49 min Pawlik i 5:1
no to chyba już spokój.
Hej heja heja Cracovia najlepsza w hokeja...
Niech tylko mi troszke z nauka odpuszcza w szkole to zaczne chodzic na mecze na pewno...
koniec
wygraliśmy 5 : 1
gratulacje !!!
Cracovia PANY!
No to się zrechabitowali za wczorajsze.
NARÓD WYBRANY HOKEJA MAMY!!!
wystarczylo, ze sie Swistak pojawil, a wraz z nim porzadny doping i druzyna juz nie ta ;-)
Hej heja heja CRACOVIA Mistrzem hokeja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Trzebinia w Pasy"
w pierwszej i drugiej tercji słaba gra i brak dopingu.Trzecia tercja jest doping i jest 3-0.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)