Panowie spokojnie pretensje mozemy miec tylko i wyłącznie do kopaczy, tabisz jaki jest kazdy wie ale kuzwa klub płaci tym nieudacznikom ogromne pieniadze warunki maja bardzo dobre a oni na sezon potrafia powalczyc w 3 meczach to sa jaja !! kto im bronil ograc Łks, Polonie Bytom, Górnika,Śląsk Wrocław no kto ?? Grajkom nic nie pasuje a to ze ktos im cos powiedzial z trybun a to ze ktos sie na niego krzywo popatrzyl niestety to sa faceci bez jaj, ktorzy licza tylko kase na koncie no i czy im żel z włosów nie spłynął !!
-
-
Lech Poznań - Cracovia Sobota 30.05.09 17:00
Smutne, ale prawdziwe. "Spadliśmy" piłkarsko na zielonej murawie, a przy zielonym stoliku zadecydują się tylko i wyłącznie oficjalny spadek z ligi tudzież baraże. Smutne to, ale i prawdziwe: zasłużyliśmy sobie na taką kolej rzeczy... :(
Dobrze AWB pisze, nie ma co liczyc na pozostanie w lidze przy zielonym stoliku. Teraz trzeba robic wszystko,zeby szybko do ekstraklasy wrocic. Filipiak musi uderzyc sie w piers i wyciagnac wnioski. Na pocieszenie, nie z takich upadkow Cracovia sie podnosila!
Aż mi się nie chcę pisać, ile zrobiono błędów w zarządzaniu tym klubem ( to, że drużyna ME jest na ostatnim miejscu, to że starsi juniorzy grają gorzej niż rok temu- to nie jest przypadek).
Ale napiszę o dwóch, bo one w największym stopniu przyczyniły się do spadku:
- zatrudnienie Płatka; jak można było zatrudnić człowieka, w tak trudnej sytuacji po Majewskim, który ma kwalifiakcje najwyżej na drugiego trenera nawet w słabej naszej ekstralidze.
- nie dokonanie zmiany trenera po Śląsku, czy nawet Ruchu, kiedy ciągle istniała realna szansa na utrzymanie ( przykład Ruchu, Lechii czy nawet Arki pokazuję, że się opłacało, w Górniku i Cracovii, gdzie nie dokonano zmian; efekt końcowy wiadomy)
Niestety nie ma drużyny i trenera -nie ma ofensywnych pomocników,nie ma napastników -nawet Ślusarski zawiódł w 2 części sezonu , obrona bardzo dziurawa .
Do tej pory spadaliśmy z ligi bo nie było kasy a teraz jest kasa a nie ma ...ambicji i honoru u'' piłkarzyków''
spadamy,ale jest to efekt fatalnej postawy w całym sezonie,tak jak wczesniej było napisane jak sie nie wygrywa z takim piłkarskimi potęgami jak ŁKS czy Polonia Bytom to nie ma co sie dziwić,ze dzisiaj jest źle. moim zdaniem ktoś musi za to beknąć, inaczej znowu bedziemy się tułać po jakiś zadupiach.Piłkarze g**** grali i tyle, jak dla mnie to Plastik,Cabaj,Sasin i Slusarz zostają a reszta cześć!
"Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie..."
1 liga sędzia niewidomy
ZGODA JEST MIEDZY KIBICAMI A NIE MIEDZY PILKARZAMI.. ZENON SKONCZ JUZ
Ku.... m.. !!!!! Nie da się tego forum czytać , w każdym temacie płacze i lamenty albo debilne posty jak ten zenona102 . Nie pierwszy i nie ostatni spadek Cracovii w historii a wy się zachowujecie jak banda Januszy dla których spadek Cracovii z ligi to koniec tego klubu .
Spadliśmy z ligi a życie toczy się dalej .
a ten zenon to na pewno z odpowiedniej strony błoń?? spadliśmy i tyle. wiele ciekawych spotkań przed nami i emocjonująca walka o awans.
w sumie ten spadek moze nam wyjsc na dobre. Jakbysmy mieli nastepny sezon bronic sie przed spadkiem i pieprzyc ze nic sie nie dzieje moze sie wreszcie otrzasniemy i zarzad wezmie sie do roboty. Oby ten spadek miał takie konsekwencje jak ten w '35
Górnicy przynajmniej próbowali wytłumaczyć co nie co swoim piłkarzom,to ze nic to nie dało to inna sprawa..
No tak jasne Lech nas skrzywdził, spalone itp itd, zielone stoliki. Ale kurde pierniczenie!!!! Niestety sami jesteśmy sobie winni!!! Tylko my i nasi piłkarze. Kto zdobył 0 pkt w Łodzi ( prowadząc 0-2 i 2-3 )? Kto nie potrwfił zdobyc punktu w Bytomiu grając przez większość meczu 11 na 10?? Kto nie potrafił zdobyć punktu w Wodzisławiu tracąc bramke parę sek po zdobyciu wyrównania?? Kto nie potrafił utrzymać wyniku za Śląskiem, strzelić bramki Górnikowi. To przykłady z tej rundy o innych nie chce mi się pisać. A więc zdenerwowani forumowicze dajcie sobie trochę czasu, uspokujcie się i nie wypisujcie głupot.
Lech miał ciężką sytuację, bo spuszczał nas albo Arkę.
Ale ku*wa mać w takim meczu dostać dwie bramki ze spalonego??
Za dużo tego szczęścia do sędziego miał Lech na wiosnę i zasłużenie wylądował na 3. miejscu.
Reasumujac, spadlismy bo:
1. Nie mielismy kim grac, brak ofensywnego pomocnika w tej druzynie spowodowal chaos, i nie zgodze sie z opinia ze Płatek to tamto i siamto, zwykle pierdolenie.
Nie mial kto rozdawac pilek, dogrywac,podawac, skoro Pawlusinski strzela polowe dorobku bramek dla tej druzyny juz daje w 100% do myslenia, skoro taki Szeliga strzela wazna dla nas dzis bramke mowi samo za siebie, wiecej nie ma co dodawac, taka jest prawda!
2. Nasz sztab, czyli zarzad sa wszyscy chuja warci to jest najwazniejsze, nikt w tym klubie z nikim sie nei liczyl od dluzszego czasu, kazdy mial na kazdego wyjebane z gory, a na efekt takich pseudo dzialan dlugo jak widac nei czekalismy. Filipiak zakochany w tabiszu jak pszczolka maja w gucio i teraz spijamy ten słodki miodzik po ich wielkim ruchanku!
3. My musimy dokonac powaznych transferow nie tylko w druzynie ale i w sztabie szkoleniowym zatrudnic prawdziwych specjalistow, dyrektorow sportowych, stworzyc prawdziwy sztab szkoleniowy od podstaw, potrzeba nam ludzi zaufanych kochajcych sport, pilke nozna!
Stało sie i sie nie odstanie!
Jesli dalej profesorek bedzie sobie mowil ze mamy dobra druzyne i bez problemow za rok awansujemy tzn ze mozemy sie szykowac na II lige!
Ja osobiscie nie chce patrzec na zadna morde zwiazana i powiazana za ten spadek bo tylko krew moze zalac czlowieka, bo jakze inteligentnie mozna wytlumaczyc fakt ze my lecimy z takim budzetem z ligi a takie kluby jak betony,odry,gliwice w niej pozostaja.
Oksymoron, ktory sie sprawdzil a zeby taki oksymoron sie sprawdzil trza bylo naprawde wiele spierdolic! Jednak co pokazaly te szmaty z gory udalo sie to bez wiekszych problemow.
Gratuluje ci filipiaku swojego przerosnietego ego, i tego zes jest pan wraz ze swoim tabiszem jak twinky i winky na zle i dobre! Macie teraz o to swoj owoc w postaci nienawisci wsrod nas (kibicow)!
Szalom!
ale wszystko jest spoko,tylko co znaczyło te : "Gramy do końca,Kolejorz,gramy do końca"-kiedy ladacznica zza błoń wygrywała i było wiadome ze tytuł jest ich?gdzie tutaj jest LOGIKA? tylko pytam.... a Kolejorza bardzo lubie,mimo to jest to dla mnie niezrozumiałe...
Jest mi bardzo przykro, że spadacie. Lech ma zgodę tak z Wami jak i z Arką. Każde wyjście powodowało pretensje kibiców którejś z drużyn.
Ale chciałem Wam napisać, że zastanawiająca jest postawa sędziów w meczach Lecha. Obie bramki straciliście ze spalonych. Polonia miała takie samo "szczęśćie".
Wydaje mi się, że pan Rutkowski, były właściciel Amiki, a obecnie Lecha ma mocne papiery na sędziów. Przeciez to on wyhodował fryzjera u siebie, i za swoja kasę, tyle, że tego okresu nie obejmuje ustawa. Czy przypadkiem sędziowie nie są szantażowani ? Borski jest może za młody, a jego liniowy ? Małek już wiekiem odpowiada.
Może to troche teoria spiskowa, ale mysmy spadli po karnym za faul na Poledicy, który był pół metra od najbliższego zawodnika, a nieuznana bramka, bo Goły był na spalonym, gdy tymczasem był już w bramce, w przedostatniej kolejce, w 90 minucie z Odrą nie były przypadkowe.
Za rok widzimy się w ekstraklasie. (Może w tym gdyby poleciał ŁKS obok Górnika, a Wy w barażach. Całkiem prawdopodobne.
[url] http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/cracovie-oszukal-sedzia,1315552 [url] ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE
Strzeliliśmy 2 prawidłowe bramki nie straciliśmy żadnej prawidłowo strzelonej bramki a wynik 2-2!!! pzpz....... niech każdy sobie dokończy!!!
Witam,
Jako kibic Lecha czasem czytam Wasze forum jednak nigdy nie zabralem na nim glosu...do dzisiaj...
Gdyby ktos przed meczem zapytal sie mnie czy chce aby Lech przegral z Cracovia to odpowiedzialbym, ze nie mam nic przeciwko temu...pierwszy raz w zyciu porazka Lecha by mi nie przeszkadzala...(dodam, ze na mecze jezdzilem od czasow U, wiec troche tych meczow bylo).
To co jednak przeczytalem na Waszym forum spowodowalo, ze moja kopara znalazla sie naprawde blisko ziemi. Pomine brednie typu Lech sie podlozy, bo mamy zgode (taa, Stilic po nocach nie spi analizujac z kim Lech ma zgody), Lech sie nie podlozy, bo woli Arke (taa Rengifo od miesiecy studiuje historie Triady zastanawiajac sie komu by tu pomoc)...sa jednak rzeczy, ktore pominac jest mi naprawde trudno...
...jak do cholery jest mozliwe, ze na forum Cracovii Lech jest nazywany Amica?? Tak nazywa nas Slask, Legia...no i paru gosci z naszej zgody...jak to jest mozliwe, ze takie pajace jak Zenon, czy Nesta nie maja jeszcze bana, badz w zasadzie co sie bardziej nalezy totalnej pojechanki...
...do osob typu Nesta, Zenon, idzcie z takimi rewelacjami na mecz Lech-Cracovia, Cracovia-Lech, badz jakikolwiek na ktorym obie ekipy sie spotykaja. Podzielcie sie Waszymi opiniami...na bank, ze pierwszego kopa w ryj zgarniecie od kogos z Waszej ekipy...
Ktos sie pyta co mialo oznaczac "Gramy do konca..."-zaspiewane bylo w chwili gdy po stadionie poszla plota, ze Slask prowadzi w Krakowie...
Co do bramek Rengifo, przykro,ze zostaly uznane, pierwsza sedzia mogl jeszcze przeoczyc, druga to totalna zenada...
Mecz tragiczny, nam nic nie dal, Wy polecieliscie...oby za rok wszystko wrocilo do porzadku...cala Traida w Ekstraklasie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)