swistak! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nikt nie pytał
Po to jest ten wątek by udzielać takich informacji a nie czekać aż ktoś zapyta!;) Oczywiście graty!:D
-
-
CZARNI JASŁO
11 dni później
Nie wiem co tam się dokładnie teraz w Jaśle dzieje, ale wyraźnie próbują się wzmacniać, bo zabrali niestety Pogoni Leżajsk dobrego jak na IV lige rozgrywającego, a mianowicie Tomka Warzoche.
4 dni później
http://www.twojejaslo.pl/aktualnosci/inwestycje/trwa-wymiana-krzeselek-na-stadionie.html
de facto zmiana niezauważalna.
248 dni później
Wiosna 2010
17 kolejka:
Kotwica Korczyna - Czarni Jasło 1:4 (0:0)
0:1 Warzocha (11'-karny), 0:2 Warchoł (51'), 0:3 Szalony (53'-karny), 1:3 Gazda(55'), 1:4 Szalony (85')
16 kolejka:
Czarni Jasło - Bieszczady Ustrzyki Dolne 3:2 (1:2)
0:1 Kołodziej (7), 1:1 Majewski(11), 1:2 Kołodziej (34), 2:2 Majewski (57), Żuraw (80)
Wydział Gier OPZN Krosno wyznaczył nowe terminy ćwierćfinałowych meczów Pucharu Polski na szczeblu okręgu krośnieńskiego. Spotkania, które w pierwotnym terminie miały się odbyć w połowie marca zostały przełożone z powodu niesprzyjających warunków atmosferycznych. Przypominamy również, że w spotkaniach 1/4 finału PP udział wezmą dwie drużyny jasielskiego klubu.
Tabela Klasy Okręgowej
sezon 2009/2010
1. CZARNI 1910 JASŁO 17 48 16 0 1 62-7
2. Szarotka Uherce 17 36 10 6 1 31-12
3. GKS Krościenko W.-Pustyny 17 32 9 5 3 29-18
4. Przełom Besko 17 31 9 4 4 25-15
Zestawienie ćwierćfinałowych par Pucharu Polski:
14 kwietnia 2010, godz. 16.00
Czarni II Jasło - Stal Sanok
Kotwica Korczyna - Czarni Jasło
Na 100 leciu Czarnych w czerwcu będzie grała Pogoń Lwów, zostali zaproszeni.
Na tym meczu trzeba BYC.
widze ze Maja w Czarnych nie próznuje;)
41 dni później
btw dlaczego Czarni nie mają już zgody z Cracovią ?
Huczo Napisał(a):
> btw dlaczego czarni nie mają już zgody z
> cracovią ?
Nazwy klubów (szczególnie takich jak Cracovia) pisze się z dużej litery
Pasiak_Rabka Napisał(a):
> Huczo Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > btw dlaczego czarni nie mają już zgody z
> > cracovią ?
>
>
> Nazwy klubów (szczególnie takich jak Cracovia)
> pisze się z dużej litery
dzięki za odpowiedź, na pytanie
338 dni później
http://babol.pl/kat,1025465,title,Niewiarygodny-gol-w-Polsce,wid,13351409,wiadomosc.html?ticaid=6c32c
Ale brama!
jestem teraz w Jaśle i tu TYLKO CZARNI, TYLKO JASŁO
19 dni później
Na czym stoją teraz relacje?
i niestety przegrali w meczu przyjażnii z Orłem Przeworsk 2-1 mecz odbył sie w sobote
Możliwe jest odnowienie zgody z Czarnymi Jasło?
To by trzeba ankietę zrobić. Jak coś mogę być mediatorem, myślę że Santo da AWB namiary na te busy z Siemaszek i pojedziemy.
Santo to teraz chyba może dać namiar na czerwonego piętrusa co ma kierownicę po niewłaściwej stronie ;) ale tam przynajmniej więcej osób wejdzie ;)
62 dni później
Kibice Czarnych odnieśli zwycięstwo w ostatnim turnieju kibiców Sandecji.Gratulacje:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)