Bartek Ślusarski kontuzjowany.
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1962586,,ekstraklasa_fatalne_wiesci_dla_cracovii,wiadomosc.html
-
-
CRACOVIA - POLONIA WARSZAWA 3 maja 2009r godz 14.45
Miejmy nadzieję że to nic poważnego i że to podobna ściema jak była przed derbami :D
kurwa tego brakowało tylko
Polonia dzisiaj 1:1 w PP i to chyba dla nas dobry wynik, bo teraz maja spore szanse na awans do finału i być może w niedziele będą już myślami przy meczu rewanżowym.
Płatek nie widzi problemu:
[i]Nie wystawimy Bartka, jeżeli będzie kontuzjowany, bo przecież nie ma sensu, żeby grał na pół gwizdka. Mamy na ławce innych zdrowych zawodników. Dla mnie to nie jest dramatyczna sytuacja. Mam zmiennika.[/i]
Źródło: cracovia.pl
No to ciekawe co to za tajemniczy zmiennik, bo jakoś nie było takiego widać w dotychczas rozegranych meczach.
a co ma sie zalamywac ? wypadl mu jeden z zawodnikow ktory ostatnio nic ciekawego nie gral a Wy robicie panike ze hoo...
isaac racja, Ślusar nic nie zrobił nic nie strzelił,spokojnie na ławie może siedzieć.
Co za różnica?
A może nawet lepiej żeby sobie odpoczął.
Bo wszyscy grali na niego.
To może teraz zagrają na bramkę.
;)
Moskała od pierwszej minuty z Pawlusinskim...w ataku oczywiscie...
Moskała nie moze grac pauza za Kartki
Moskała pauzuje za kartki. Ja bym wstawił Dudzica on nie pęka psychicznie, a przynajmniej będzie walczył. A jakos jestem dziwnie spokojny że Ślusar zagra.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Dudzica podobno nawet na wycieczce w górach nie było.
moze Kuba ?
A ja dałbym jednak szanse Misanowi w tym meczu, ale jakos o występ Ślusarskiego jestem spokojny, tak samo mówili przed derbami i co? Bartek grał
A nie zgodzę się z faktem że Bartek gra źle, on zajebiście się zastawia i zgrywa piłki (przykład mecz ze Śląskiem lub Łksem) jak również dobrze gra głową (Piast, Lechia), jeżeli by nie zagrał byłaby to wielka strata, ale bądźmy dobrej myśli :D
Bartek zawalił trzy setki w meczach ,co kosztowało nas stratę ważnych punktów.
Krytykuje sie tutaj na forum Pawlusińskiego za to ,że strzela bramki a nie asystuje .W przypadku Slusarskiego jest wszystko cacy ,bo dobrze podaje,zastawia sie itd.
Problem w tym ,że on ma STRZELAĆ GOLE i WYKORZYSTYWAĆ TE 100% sytuacje - za to ma płacone.Cenię zarowno Pawlusińskiego jak i Ślusarskiego - chciałem pokazać myślenie kibica.Moskała ,gdyby nie wykorzystał takich sytuacji ,miałby np. w typerze prawie same oceny jedynki.Chciałbym ,byśmy w tym meczu pokazali ,że każdy kopacz ubierający koszulkę w Pasy ,może liczyć na nasze wsparcie a nie tylko gwiazdkowe pupilki.
"Bo WSZYSCY Pasiacy to jedna rodzina ,starszy czy młodszy ,chłopak czy dziewczyna...!!!"
popieram, wsparcie, potem się zobaczy ;-)
sa jeszcze bilety?
nie ma, wszystkie poszły :)
Blady Niko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Płatek nie widzi problemu:
>
> Nie wystawimy Bartka, jeżeli będzie
> kontuzjowany, bo przecież nie ma sensu, żeby
> grał na pół gwizdka. Mamy na ławce innych
> zdrowych zawodników. Dla mnie to nie jest
> dramatyczna sytuacja. Mam zmiennika.
>
> Źródło: cracovia.pl
>
>
Po tej wypowiedzi stwierdzam jednoznacznie że Płatek stracił kontakt z rzeczywistością i żyje w jakimś swoim wyimaginowanym świecie .
On po prostu coś pali. I szkoda, że nie chce tym się dzielić z kibicami, bo atmosfera na trybunach z pewnością byłaby bardziej radosna. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)