Gts Wisła Czarna Wieś - Bergarbeiter Hindenburg 0-1 (Banaś 14') mecz trwa
-
-
Inne mecze 25 kolejki
1-1
To nie Czarna Wieś ino Cupiała Kawiory dla beneficjentów UB ZOMO , ale mój najlepszy i najstarszy kibic Pasów powiada, że Zabrze wyjdzie a my czekamy na cud jeśli wszystko przegramy!
Czarna Wieś czy Kawiory, ale na razie grają dla nas - Górnik wygląda jakby chciał się położyć i zapłakać.
Do jasnej cholery trudno w to uwierzyć, ale grali do nas oczywiście dyndając u góry tabeli a nie tak jak my.Grali tylko dla siebie taki wypadek losowy. Górnik w wiadrze! To pomyślna wiadomość po przykrym pasztecie w Bytomiu!
Zabrze planowo przegralo 1-3, ale to w tej chwili dla nas mala pociecha.
Górnik ma zbyt dobry rozkład i zbyt dobrze gra, żeby spaść. Niestety. Jedyna ostatnia (...) nadzieja to Lechia, Odra, Piast
Jesli inni zagrają dla nas to wtedy wciaz cos bedzie jeszcze zależało od nas
Ale nie z taką grą jak w Bytomiu...
Jak inni moga zagrac dla nas jak my nie gramy dla siebie ? ;/
Lechia wygra, Piast również, Odra i Ruch remisy ... i będzie wszystko jasne ;) tak niech grają pod Nas bo My też to umiemy grać pod innych ...
ale czym Wy się jeszcze przejmujecie?
Arka wygra, tak samo Łks Bełchatów i Polonia i nic jeszcze nie będzie stracone!
Przynajmniej baraże są w naszym zasięgu spokojnie!
Nawet w chwili złej nigdy nie opuszcze jej!
I co, myślisz, że w barażach sobie poradzimy... ?
Tak jestem o tym przekonany!
Baraże przejdziemy. Do nich jednak dłuuuga droga
Tylko pomyślcie sobie, że w barażach może grać ktoś z grupy Widzew, Zagłębie, Korona...
No może być ktoś z tej grupy, ale może być też Podbeskidzie lub Znicz, a to byłoby chyba lepiej :D
Ale do tego jeszcze 5 kolejek, ja jeszcze wierzę w utrzymanie bez baraży!
Mamy 3 mecze u siebie i wyjazd do Wodzisławia, i w tych meczach musimy zdobyć pkt, wiem że bedzie cięzko, ale trzeba walczyć.
Lechia potrafiła zremisowac w Warszawie, dlaczego My nie mamy wygrac z Polonia u siebie???
Walczyć PASY walczyć!
Dlaczego nie mamy wygrać u siebie z Polonią? Dlatego, że nasi kopacze nie będą chcieli się zmęczyć, nie będą walczyć, bo to niedziela, więc nie wypada być ubrudzonym...
jestem odmiennego zdania i Ty też sie o tym przekonasz!
tak Znicz to na pewno lepszy przeciwnik pewnie przez przypadek grając w Kielcach wozili Koronę jak chcieli ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)