Może zróbmy naszym piłkarzom powitanie w Krakowie?? Będzie nauczka dla nich...
-
-
Polonia Bytom - Cracovia. 2009-04-24 g.17.45
WYpier%^#$% wszyscy k^%$a SLusarski Sasin i Cabaj, jedyni pilkarze reszta to pajace...
Co by nie mówić wynik sprawiedliwy byli LEPSI.
Proponuje isc na trening i im wprost powiedziec zeby wypierd... bo szmaca barwy Cracovii!
Zajmij się Pan swoją firemką, którą wypromowała Cracovia!!!!!!!!!!!!!! A na mecz z Polonią to za darmo szkoda chodzić
potrzebny im zimny prysznic jak kiedyś w drodze z nowego sącza
No to Panowie jest juz chyba "po ptakach" , bez ambicji , bez serca , wogule jakby im nie zalezalo. Graj 3/4 meczu z przewaga jednego zawodnika i kupa totalna .
Co to wogule ma byc, szkoda kibicow co w takiej ilosci stawili sie w Bytomiu.
Platek out razem ze wszystkimi kopaczami , niech nawet JF nie zartuje ,ze nie rozwiaze z nimi kontraktow jak spadniemy !!
nie do wiary ... nie do wiary!
Obawiam się panowie, że niestety wszyscy wartościowi piłkarze po sezonie zbiorą manatki i nawet za cenę kary pójdą stąd gdzie pieprz rośnie. Obym nie miał racji.
A nasze miejsce jest w I lidze. Tyle.
Moj pierwszy spadek ...
Slusarski sie tylko nadaje bo Cabaj to raz mu idzie a raz jest hujow. Sasin walka i tylko tyle co pokazuje.
NO TO KONIEC ZŁUDZEŃ - SPADAMY!!!
Dzisiaj widać jacy jesteśmy słabi i ... bezmyślni!
Mam nadzieję, że Płatek się już pakuje!
Jak frustacje opadną należy sobie zadać podstawowe pytanie:
CO DALEJ CRACOVIO!
Mam nadzieję, że na to pytanie odpowiedź poznany jeszcze przed końcem sezonu!!!
Mój piąty spadek: drugi do II ligi... :(
....to byłby dobry moment na czystkę w klubie....
i może powrót Misiora.....
..... ech....marzenia...
wszystko do dupy......
...
...lepiej by było profesjonalnie w I lidze niż byle jak w Ekstraklasie.
27 LAT ŚWIADOMEGO ZAKOCHANIA I UPOKORZEŃ...TYM PANOM JUŻ DZIEKUJEMY.WYPIERDALAĆ,TRAGEDIA
Proponuje je.bitny transpartent z mocnym przekazem i zero na trybunach w nastepnym meczu. Moze to komus ta do myslenia.
A tak swoja droga I liga to najmniejszy problem. Ciekaw jestem co ze stadionem i dalszym rozwojem klubu.
Wyniki Cracovii to policzek dla mnie, wsyd i hanba. Mam nadzieje ze podobnie sie teraz czuje Zarzad i Prof. Filipak
jacy wartościowi kto kurwa wartościowy
a może to i lepiej .... pamiętacie ile ludzi chodziło na (jeszcze wtedy) 2 lige ??
piłkarzy mamy jakich mamy na lepszych niema kasy ...
filipiak zrób te bilety teraz nawet za darmo i kto ci przyjdzie na taką żenade ...?
amen.
uważam, że na spadek w pełni zapracowali. Cracovia jest najsłabszą ekipą ekstraklasy.
hahah ale jaja my przegralismyz bytomiem hahah czlowiek caly tydzien w pracy a tu taki news w wolny dzien, ja pierdole...haha a twardo mowiliscie wszyscy ze i tak nie spadniemy, my juz spadlismy pare kolejek temu, teraz tylko sobie dryfujemy na tej fali...my i tak spadniemy i chyba kazdy o tym wie!
pilkarze? sa jacys u nas w druzynie wg jacys pilkarze?! zal poprostu. generalnie wyjebane mam na to juz, odposcilem sobie juz ten watek dluzszy czas temu nie ze wzgledu na to iz mam w dupie Cracovie ale ze wzgledu na to co my w ogole prezentujemy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)