Niestety te mentalnosc zwyciezcow niszczyli przez lata tacy wszarze jak ten, tfu, "fryzjer", zdegenerowany cynik, paranoik.
Teraz liga wydaje sie czystsza i ten wlasnie element walki do ostatniej minuty moze miec zasadnicze znaczenie. Ale tez wiara w siebie. Wiara moze przenosic gory, wiec ...
-
-
DO PIŁKARZY PRZED LEGIĄ - WALCZYĆ!!!!!!!!!
Cabaj i Karwan walczyli...ale w Galerii Kazimierz na zakupach jak się kasę dostaje nie ważne czy się wygrywa czy nie to tak jest.Kaca moralnego mamy my kibice ale może doczekamy się pokolenia tygrysów,które za Cracovię oddadzą serce i duszę w każdym meczu a z GTS szczególnie.
Jakby wszyscy piłkarze mieli niższe kontrakty a dużą premię za zwycięstwo ewentualnie za remis na wyjeździe to by zapierda.lali jak tralala.
o ile sie dobrze orientuje to chyba za spadek z ligi kazdy pilkarz straci 25% swojego miesiecznego wynagrodzenia takze chyba maja o co walczyc jesli nie zalezy im na CRACOVII
i tka tyle zarabiaja ze 25% zapewne im kolo dupy lata ! a co do tego "zalezy na Cracovii" to bym polemizowal, bo w wiekszosci dla nich to tylko Klub .Zależeć to moglo pilkarzom z czasow przedwojennych.
CRACOVIAA I JEJ BARWY DWIE,CRACOVIO, PO PROSTU KOCHAM CIE!...CRACOVIA,COZ BARDZIEJ POLSKIE JEST.....
...i kurcze, mogloby wystarczyc,gdyby nasi pilkarze kochali PASY tak jak My...
WALCZYC !!!!!
LUZ
Legła : CRACOVIA 0:1
Spokojnie ludzie.
To będzie beznadziejny mecz ...tzw.walki.
:)
śnił mi się ten mecz i bramkę strzelił : Sasin- zobaczycie
Mnie też brakuje determinacji. Pierwsza połowa meczu z Ruchem dla mnie to poziom III ligowy.
Brać się do roboty, meczów coraz mniej, a miejsce słabiutkie.
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> LUZ
> Legła : CRACOVIA 0:1
>
> Spokojnie ludzie.
> To będzie beznadziejny mecz ...tzw.walki.
>
>
> śnił mi się ten mecz i bramkę strzelił :
> Sasin- zobaczycie
>
> AVE CRACOVIA
Znowu te sny prorocze. Ach nich to ... Jestem przesądny. Oby nie było odwrotnie!
Jakbym wierzył we sny to bym był najbogatszym człekiem na świecie a Cracovii byłbym właścicielem co by znaczyło,że klub ten jest potężny i nikt nie ma z nim szans rywalizować...sny !
A ja tam nie snie. Chce widziec na boisku walke, zaangazowanie, chec zwyciestwa. Jestesmy klub, ktory powinien grac o mistrza, a nie o utrzymanie. Trzeba wkoncu zobyc jakies pkt na wyjezdzie, bo inaczej inne ekipy nam odjada.
My wygramy
gts wygra
Lech zremisuje
wspomnicie moje słowa po łik-endzie
LEGIA TO CIENIASY!
Niech Cabaj nie wykopuje cały czas do przodu. Spokój i zrobienie z tych błaznów marmolady do ciasta na wielkanocny stół!
Ja sie obawiam ze takie gadanie nie do wszytskich piłkarzy trafia!
Są bardziej skuteczne metody, choc drastyczne to przynoszą efekty. I jak dalej będą sami przyznawac ze umiejetnosci maja na normalnym poziomie tylko nie ma "mentalności zwycięzców" to będzie ktoś musiał im tą mentalnosc wpoic!
Slowa poprzednika zdaja sie byc , jak najbardziej sluszne
- to zadziala.......
Nie bać się cweLi jedziemy po 3 punkty!!!
Czy to któryś z piłkarzy czyta ?Bo ja wątpię.
Będzie jak zwykle pojadą niby będą walczyć ale nogi z waty jedna akcja L i gol,druga to tylko kwestia czasu bo się rzucimy do ataku i się odkryjemy.Jeżeli się pomylę i wygramy stawiam beczkę piwa w EFC.
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy to któryś z piłkarzy czyta ?Bo ja
> wątpię.
> Będzie jak zwykle pojadą niby będą walczyć
> ale nogi z waty jedna akcja L i gol,druga to tylko
> kwestia czasu bo się rzucimy do ataku i się
> odkryjemy.Jeżeli się pomylę i wygramy stawiam
> beczkę piwa w EFC.
jak Ci cos nie pasuje to nie ogladaj meczu i wynik sprawdz dopiero w niedziele...
a co do pilkarzy to czytaja...nie martw sie...
Legia ma na razie więcej szczęścia niż dobrej formy, musimy ich pokonać, bo czas ucieka.
zadna z druzyn nie bedzie miala wsparcia kibicow, wiec szanse sa po rowno :P
Tak isaac Ty mi możesz mówić co mam robić.Każdy pisze co czuję więc ja też mogę.Bez odbioru.
P.S.Czytają i co z tego wynika kiedy derby wygrali,Ci co ostatni raz wygrali to dostępu do netu nie mieli i walczyli jak lwy,byłeś ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)