Puchar Polski : 07.04.09 r. - Już jutro Cracovia na własnym stadionie podejmuje Polonie Warszawa. Mecz przyjaźni. Cracovia w trudnej sytuacji - bezwzględu na to czy to liga czy mecz pucharowy potrzeba nas kibiców żeby było widać że przychodzimy na stadion w trudnych chwilach.
Ale przecież to nie zależy tylko od nas? - tu jest też duże pole do popisu dla zarządu. Ale jeśli ja wchodze na http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=4714&x=0 i czytam że bilet na C jest taki sam jak na lige to nie dobrze sie robi:
- panowie cięzkie zycie kibica Cracovii: ostatnio tyle kasy zainwestowaliśmy w hokeja
-jeszcze przydałoby się jechać Do Bytomia
Ale czy naprawde Cracovia by na tym ucierpiała gdyby :
-karnety wchodziły za darmo
- bilety w cenie (już nie mówie 5 zł) ale te 10 jak na derbach PE.
- A takto jutro przyjdzie garstka ludzi na C - soryy ale doping bedzie taki jak ostatnie wyniki i po co nam to;/?
Mówi się że kibice mogą byc 12 zawodnikiem - ale jak można nim być skoro zarząd moim zdaniem strzela sobie samobója?
-
-
Krok do tyłu?
mnie osobiscie na mecz nie stac
Zgadzam się ceny są mocno zawyrzone :/ Spodziewałem się coś koło 10 zł na C i 15 na B a tu takie jaja odwalają:?
No to pewno będą pełne trybuny... Ja nie idę bom jutro w pracy do wieczora. Zresztą jeszcze jestem w szoku po sobotnim "meczu" i jakoś nie mam ochoty na ewentualny następny.
Ale jutro będzie awans do 1/2 więc humor by Ci się poprawił :D
chumor byc moze ale o humor mozna sie obawiac
Ćwierćfinał Pucharu polski z realną szansa na awans na dodatek mecz z przyjaciółmi. I jojczenie o ceny biletu. Proszę...
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to pewno będą pełne trybuny... Ja nie idę
> bom jutro w pracy do wieczora. Zresztą jeszcze
> jestem w szoku po sobotnim "meczu" i jakoś nie
> mam ochoty na ewentualny następny.
To za argument?? Jak można uzależniać swoja obecność na meczu od wyników czy stylu gry... brak kibiców na pewno go nie poprawi, a poza tym - ja rozumiem ze remis z Ruchem to nie jest szczyt marzeń w naszej obecnej sytuacji, ale do cholery czego Wy sie spodziewacie, pogromu w każdym jednym meczu u siebie??
punktów (trzech)
Ja nie ide na mecz bo nie mam kasy, poszedłbym za 10zł na D, ale nie ma biletów na ten sektor.
to sie Santo zabierz kurwa do robty a nie lamentuj na forum :)
Miszczu2007 Napisał(a):
> Ja nie ide na mecz bo nie mam kasy, poszedłbym za
> 10zł na D, ale nie ma biletów na ten sektor.
Ja mam akredytację dziennikarską, nie korzystam bo wolę oglądać mecze "po ludzku", ze swojego karnetowego miejsca. Ale lubię Cię czytać więc mogę się poświęcić. Ja wejdę na akredytację, Ty na mój bilet. Napisz na PW albo SMSem, o której się możemy się spotkać pod stadionem.
marr.85 Napisał(a):
> Leesior Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No to pewno będą pełne trybuny... Ja nie
> idę
> > bom jutro w pracy do wieczora. Zresztą
> jeszcze
> > jestem w szoku po sobotnim "meczu" i jakoś
> nie
> > mam ochoty na ewentualny następny.
>
> To za argument?? Jak można uzależniać swoja
> obecność na meczu od wyników czy stylu gry...
> brak kibiców na pewno go nie poprawi, a poza tym
> - ja rozumiem ze remis z Ruchem to nie jest szczyt
> marzeń w naszej obecnej sytuacji, ale do cholery
> czego Wy sie spodziewacie, pogromu w każdym
> jednym meczu u siebie??
>
>
Jakiego pogromu ? 1:0 by starczyło...
Obecność na meczu można np. uzależniać od stanu zdrowia... Jak pokibicujesz Pasom tak ze 30 lat, to będziesz wiedział o co chodzi.
Zresztą i tak w pracy siedziec trzeba.
mówiłem przed meczem ,że ceny biletów ok.
Po meczu stwierdzam ,że za SPARING 28 zł to za dużo :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)