Wesołego jajka!
Bóg z nami.
Amen
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
Zastanawiam się czy może być gorzej?
c-h-u-j z wynikami.. Cracovio jestesm z wami...
Jakoś zeszłej wiosny nie grał Skrzyński, nie grał Giza, niewiele grał Bojarski, a punkty zdobyliśmy 23...
Nie mogę tego zrozumieć.
mzo eto i dobrze , narazien ie zaslugujemy na ekstraklase z tym zespolem!! maja nam budowac stadion wiec przerwa wyjdzie im na lepsze , zal tylko tyle mozna powiedziec ZAL!
ch uj już z tym meczem , czeka nas nastepny ze śląskiem który musimy wygrac...
Serce mi pęknie jak spadniemy...
O ile u siebie jeszcze wygląda to jako tako to na wyjazdach jest masakraaaaaaaaa .
Na wiosnę 0 pkt na wyjazdach + plus porażka z Polonią Warszawa w PP .
Wydaje mi sie że piłkarze potrzebóją psychologa....
No to rozumiem od lipca gramy w Zabierzowie. Nie dokładamy nic do stadionu Hutnika i za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze kupujemy nowych piłkarzy... :)
O tym jaki wynik bedzie mozna bylo sie przekonac patrzac na twarze grajków jak poznawali murawe na Lazienkowskiej. Po raz kolejny Nasi (bez Kostrubały) zesrali sie w szatni. Nowak, Pawlusiński, Kulig etc zero walki. Ślusarski został zajeżdżony przez Płatka ktory wystawia go na pozycji libero. Tak tak libero bo Ślusar zapier**la po calym boisku.
A i jeszcze jedno! Jak mi jeszcze który z nich lub Płatek powiedzą że się utrzymamy bez problemu to ja nie ręcze za siebie. Bo zostało 7 spotkań a jak widać nawet Piast potrafi grać a my - "jakos to bedzie".
jeszcze 21 pkt do zdobycia...
nie w II Vojnar ale w pierwszej :) to raz dwa co tam Santo rozgrywający Kosturabała już się pokazał (w protokole będzie na boisku tylko raz widoczny jak nie trafił w bramkę z 4 metrów) teraz czas na Klicha? dziś było widać co znaczy dla Nas Baran bez formy i jest to bardzo dramatyczne, skoro zawodnik bez formy prezentuje się znacznie lepiej niż reszta ... a tak poważnie niestety widać że albo trener nie wyciąga wniosków (dziś niestety błędy personalne) albo naprawdę mamy żenująco słabych zawodników, oglądając mecz aż się przykro robiło, jedyny plus kolejki? pierwszy raz wszystkie zespoły z dołu przegrały ale czy to coś zmienia? 2 kolejki i będzie wszystko wiadomo na razie nie ma przesłanek na lepsze jutro, szykują się zmiany???
ok, zaczynamy marsz w górę tabeli
aby sie utrzymać na chwile obecną spokojnie potrzebujemy w meczach pozostałych zdobyć 12-15 pkt. Czy jestesmy to w stanie zrobić?? Szczerze na chwile obecną wątpie. Zostały nam u siebie bodaj 4 mecze (Śląsk,Górnik,Polonia,Bełchatów), które bezwzględnie musimy wygrać. Na wyjazdach jedynie co można liczyć na chwile obecną to dwa remisy w Bytomi i Wodzisławiu. Z tego wychodzi 14 pkt. Jeśli stracimy w którymś meczu u nas jakiś pkt może być bardzo ale to bardzo źle.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakoś zeszłej wiosny nie grał Skrzyński, nie
> grał Giza, niewiele grał Bojarski, a punkty
> zdobyliśmy 23...
> Nie mogę tego zrozumieć.
>
potrafilismy zagrac dobre mecze we Wroclawiu,Warszawie a i od gts-u bylismy lepsi;-)
niestety przy tym fenomenalnym dopingu i nieustannej pomocy kibicow w wywalaniu kolejnego trenera przegrywalismy mecze z jakims obskurnym ruchem czy lechia.
Za tydzien czeka Nas slask i oczekiwanie na kolejnie zestawienie trenera Platka;-)
Z ruchem z ktorym musielismy wygrac zagralismy jakby satysfakcjonowal nas remis ciekawe jaki plan na Wroclaw???Odkryjemy sie jak na Legie czy przycisniemy jak na wisle i kolejna druzyna z czolowki wsadzi nam kolejna czworke;-)
ale ludzie , czy wy spodziewaliscie sie ze wygramy z legia? ja mimo ze wierze w ten zespol to tutaj juz dawno dopisalem 3pkt legi! i juz kalkulowalem to ze przegrywamy! teraz mecz o zycie z slaskiem!
Jak mówi guru Płatek: "do zdobycia zostało 21 pkt" (szkoda, że my zdobędziemy z taką grą max 4-5).
Jak mówi prezes Filipiak: "samopoczucie mam dobre" (ja trochę gorsze!!!).
Jak móią piłkarze "przepraszamy i obiecujemy walkę" (ale do tego trzeba MIEĆ JAJA I TROCHĘ HONORU, a tego nie ma się zapisanego w kontraktach)!
Smutne, ale spadamy (w sportowej walce). Nie interesują mnie rozstrzygnięcia przy zielonym stoliku: degradacja, brak licencji.
RODZI SIĘ PYTANIE: CO DALEJ CRACOVIO????!!!!!!
moj apel do pilkarzykow zlużcie koszulki w magazynie klubowym i wypierdlajcie ! dla mnie nie jestescie godni do noszenia koszulek Cracovii !
Ale może zabrzmi to banalnie. Płatek poczyna sobie fatalnie.Komu potrzebne były zachowania Dudzica i Barana. Ze słabym gra sie gorzej. Z Szelmą Legią się przegrywa. Zaczyna być widoczne nie ile kto wydał na transfery na tą rundę ale w ogóle wydał. Trudno mi uwierzyć w czarne scenariusze ale te pisze życie i białe garniturki Filipiaka.
Co dalej? pierwsza liga. To chyba proste. Praktycznie każdy z nich powinien dostać po mordzie za to co wyprawiają na boisku. I nie pierdolcie, że musimy być z nimi, ze musimy ich wspierać itd bo to niczego nie zmienia! oni dalej będą dostawać grube pieniądze i nie będzie im przeszkadzało to, że Cracovia jest ośmieszana, że Cracovią powoli spada na dno!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)