bylem 15 lat temu w stodole (w Jarocku też),bylo pieknie. podobno teraz juz tak nie jest ale ja już sie ciesze. ktos jeszcze?
-
-
bad brains w Jarocinie
Nie ;)
Jedyny zespół punkowy na którego koncert bym chętnie zawitał to The Clash ( grają oni jeszcze ?? ) . Lewaki ale grają rewelacyjnie .
Aaaa no i Ramones . Klasyka .
To świetnie, że ktoś czasy Jarocina pamięta :) Dla mnie dzieciaka biegającego po osiedlu to było też przeżycie być gdzieś niedaleko tego wszystkiego. Co prawda muzyka mnie nie interesowała ale te czasy wspominam z dużym sentymentem, w końcu dzieciństwo.
Pamiętam koncerty, czasy kiedy festiwal praktycznie się kończył, później próby reaktywacji ale to już nie było to samo.
ANB, Strummer nie zyje od nie tak dawna, a Clash padlo kupe lat temu.
U2 w Chorzowie i tylko to się liczy!!!
Grószka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> U2 w Chorzowie i tylko to się liczy!!!
no może jeszcze Madonna w Warszawie... ;)
Bilety na U2 wykupily koniki jeszcze pierwszego dnia sprzedazy. Juz lepiej dolozyc sobie te 400 zl ktore sobie zycza do jakiegos porzadnego festiwalu.
Kilka fajnych koncertow, na ktore warto czekac w naszym miescie? Mick Moss & Duncan Patterson, God is an Astronaut, Aphex Twin, Johann Johannson.
W czerwcu Flogging Molly w Warszawie.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grószka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > U2 w Chorzowie i tylko to się liczy!!!
>
> no może jeszcze Madonna w Warszawie...
>
>
>
>
>
>
> bezapelacyjnie... do samego końca... mojego lub
> jej... !
Jak wolisz ;)
Grószka, ja bym się naprawdę zdziwił, jakby Dementor wolał Bono od Madonny. Jeśli masz jakieś wątpliwości, zajrzyj do wątku o Paniach. ;]
A Majkel DZekson w LONDONIE?
51 dni później
bad brains to pierdolony klasyk, choć HR to już wrak człowieka, no i dochodzi jeszcze Ignite
szkoda, że na tym hipisowskim spędzie, no ale mus mus
a zapraszam jeszcze tu :
[IMG]http://i233.photobucket.com/albums/ee201/haboski/109.jpg[/IMG]
Jak już lecimy w klimatach to polecam to:
Born To Lose (Texas, USA)
zajebiste street punkowe szlagiery z rock n'rollowym pazurem i poteznymi, melodyjnymi chórkami. każdy koncert tych punk rockowych wyjadaczy to niezapomniane wydarzenie dla wszystkich fanów zajebistej zabawy.
Rat City Riot (California, USA)
www.myspace.com/ratcityriot
napiszę krótko: jeśli lubisz Rancid, pokochasz RCR!!! zbierający fenomenalne recenzje za oceanem zespół po raz pierwszy zawita między Odrę i Bug... wietrzę nie lada sensację.
jako support zagra
BOMB THE WORLD
www.myspace.com/bombtw
25.05, Kraków
klub Imbir, ul. Tomasza
Wjazd 20 zeta. Kto zna, ten wie że zabawa będzie przednia.
Bad Brains, doskonaly zespol, Rock For Light to plyta wszechczasow. nikt tak jak oni nie zagra HC laczonego z reggae najwyzszej jakosci. Co do Jarocina to bylem dwa razy w latach 93 oraz 94. a moze 92 oraz 93? nie pamietam juz, jakos szczegolnie mi sie tam nie podobalo, masa smierdzacych pseudo-punkow okradajacych siebie nawzajem i pijacych jabole po krzakach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)