to nie miała być żadna prowokacja ! zrobiłem tylko projekt autorski pokazując jaka koszulka by mi się podobała jeśli kogoś uraziłem to sorry
-
-
Koszulki jesien 2009
jeśli chodzi zaś o tę białą gwiazdę to żaden kibic Cracovii nie jest chyba tym wnerwiony:)
żaden normalny Pasiak nie chciałby przekreślonej gwiazdy i koślawego herbu na koszulce.
marna prowokacja.
to spróbuj logo Cracovii wkleić aby było wyraźne. Ale możesz tą koszulkę przerobić aby się wszystkim podobała. to nie miała być prowokacja
Projektujesz koszulke Cracovii czy antywisły?
Jeśli to nie miała być prowokacja to weź usuń gwiazde z koszulki Cracovii i jeśli już się starasz robić to zrób to solidnie.
ok wkrótce będzie
http://img.webme.com/pic/b/blazejkotchocz/psv-cracovia2.jpg a teraz?
spróbujcie z tą flaga coś zrobić bo nie mam pomysłu jak ją poprawić.
Lol. Trochę mi zajęło zanim doczytałem taką ilość postów.
Gwoli wyjaśnienia. Poprzedni model koszulki był akceptowany tylko i wyłącznie przez J. Tabisza, bez żadnej konsultacji z żadnym innym pracownikiem klubu. Nie sądzę, aby teraz miało być inaczej. Umowa oczywiście była negocjowana przez R. Ościaka.
Sama koszulka, która jest przedstawiona na teraz pasy, jest niezgodna z regulaminem strojów ekstraklasy, więc na pewno będzie podlegać modyfikacji. Niestety będa to modyfikacje na gorsze.
jaś fasola Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeśli chodzi zaś o tę białą gwiazdę to
> żaden kibic Cracovii nie jest chyba tym wnerwiony
Jest ja np jestem bo mnie juz wkuriwaja powoli te przekreslone gwiazdy bo zamiast normlanego herbu kazdy musi miec to logo
ok to zmień ten projekt na taki jaki ci odpowiada i gitara każdy może mieć swoje zdanie przecież
No i taka jest ok. Herb oczywiscie do zmiany ale ogólny projekt jest taki jak by mógł byc.
jasiu pamietaj, że antygwiazda nie dodaje Ci pkt, w rankingu hooligana :)
Cracovia_Skawina Napisał(a):
------------------------------------------------------
> Jest ja np jestem bo mnie juz wkuriwaja powoli te
> przekreslone gwiazdy bo zamiast normlanego herbu
> kazdy musi miec to logo
zgadzam się z Tobą w 100%, niektórym chyba sie popier$#&%ło
w główkach, wolą skreśloną gwiazdę od naszego najwspanialszego na świecie herbu!!! wielcy hools, bo ma AW na koszulince.
temat już się trochę rozmył[też sie do tego przyczyniłem, lecz musiałem na pisać co mi na sercu leży!]
projekt jaś fasola ładny, nawiązujący do dawnych czasów. Znaczek AW nie na miejscu!;/
dzięki za opinie :)
ale druga odsłona projektu jest ok prawda ?
:)
Wrona Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lol. Trochę mi zajęło zanim doczytałem taką
> ilość postów.
>
> Gwoli wyjaśnienia. Poprzedni model koszulki był
> akceptowany tylko i wyłącznie przez J. Tabisza,
> bez żadnej konsultacji z żadnym innym
> pracownikiem klubu. Nie sądzę, aby teraz miało
> być inaczej. Umowa oczywiście była negocjowana
> przez R. Ościaka.
>
> Sama koszulka, która jest przedstawiona na teraz
> pasy, jest niezgodna z regulaminem strojów
> ekstraklasy, więc na pewno będzie podlegać
> modyfikacji. Niestety będa to modyfikacje na
> gorsze.
Czyli twierdzisz ,że jeden z tych Panów (albo obydwaj) są winni tej katastrofalnej niekompetencji???
Jeśli w ciągu ostatnich 2 lat nic się nie zmieniło w sposobie zarządzania, to tak właśnie sądzę. Trzeba pamiętać, że prezes Tabisz nie jest żadnym kibicem i na tradycjach Cracovii zależy mu o tyle, o ile wzrośnie słupek finansowy, a znowu dyr. Ościak, który chętnie pokazuje się z szalem pasiastym, ale bynajmniej nie dlatego, że od małego jest kibicem Cracovii, również na tradycji raczej się nie zna (wystarczy przypomnieć gniota na kartach płatniczych Dominet).
Ale jest propozycja. Zaprosić obu na spotkanie na Mikołajskiej, niech powiedzą jak to było.
Własnie wróciłem z urlopu i załamałem się tym co widzę.
Co za debil to zatwierdził ????? Co to wogóle jest ? esy floresy jakieś.
Z roku na rok jest coraz gorzej.
kilka dni czlowieka nie ma i jednym slowem Dramat!!!!!!!!!!!!!!
lepiej nich cala runde graja na czarno ,bo tego gowna ktore jako zaserwowao nie mozna nazwac koszulka CRACOVII
jak ktoś chce zobaczyc komplet rezerwowy to niech idze do sklepiku to mu pokaza...
odrazu mówie że ich nie widzialem ale zwykłe biało-czarne z połki podobno.
Stroje totalne badziewie - naprawde wstyd w tym grać
"- Przez te wszystkie gorące tematy przebił się jeszcze jeden: nowe koszulki Cracovii, które generalnie nie spodobały się kibicom...
- My nie możemy zakonserwować się w roku tam 1912 i z tym wzorem koszulki biegać. Zmienia się moda i kolekcjonerzy niech sobie te koszulki z roku na rok zbierają. To jest tak samo jakbyśmy do dzisiaj grali na stadionie z 1912 roku. Tu trzeba iść z duchem czasu. Do historyków, kronikarzy i fanów Klubu należy zbieranie kolejnych wzorów koszulek, ich ocenianie, dyskutowanie i krytykowanie. Natomiast tak jak powiedziałem my nie możemy grać w koszulkach retro. To jest temat zastępczy i obyśmy tylko takie problemy mieli. Sorry, że tak mówię, ale takie jest moje zdanie."
źródło: http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/wywiady/wywiady_teraz_pasy/janusz_filipiak_nic_nie_wiem
No to jak widać Filipiakowi się koszulki podobają... :/ Ładne mi pójście z duchem czasu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)