sytuacja wygląda nastepująco ...
dzisiaj po wielu perturbacjach z wykonawcą i szczęśliwym ich zakończeniu odebrana została sztandarowa flaga Cracovianetservice "Maxima debetur ..." która jest w tej chwili w drodze do Gdyni gdzie pod opieką pasiastych netfanów zadebiutuje w sobotnim meczu Arka - gts ...
uzgodniliśmy cenę za wykonanie kolejnych dwóch flag "akademicka" i "nigdy nie zejdziemy" cena ta to 2.000 zł. obie mają być wykonane równocześnie a premiarowa odsłona planowana jest na mecz przyjaźni z Arką 30 sierpnia niestety brakuje nam jeszcze ok. 200 zł. więc mam prośbę jeżeli są wśród nas jeszcze chętni do wspomożenia to proszę o deklaracje i wpłaty ...
-
-
Jeszcze dwa słowa o flagach ...
Rob w linku o akademickiej fladze Robinksc zadeklarował 30 zł , a Ar 50 zł :)!
Robert: razem ze Swistakiem poprawilismy projekt, posle za chwile na maila
a niestety, trzeba bedzie lekko poprawic jeszcze.. wyszlo nierowno troche
jeszcze słowa podziękowania które należą się górkowi za tradycyjną pomoc w transporcie ...
:-)))
Chętnie wpłacę resztę brakującej kasy.Proszę tylko o informację na meila.
to mi się podoba ...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Denon posłałem ci maila:)!!!!!!!!!
Pozdro!
Wiem.Przy mojej komputerowej ułomności jakoś sobie z nim poradziłem.
Denon:),posłałem ci maila.
Ps.Już mamy całą zadeklarowaną sume.Teraz tylko zbierać pieniążki:).
Trochę się spóżniłem ze swoją deklaracją :))) Ale wcale się nie wycofuję ze swojego zobowiązania.Sektorówka to równie piękny cel.A więc do jutra.
Pozdrawiam.
Ps.A swoją drogą wcale mnie nie matrwi że są szybsi ode mnie.To tylko może napawać dumą i otuchą.
;)macie kasę na wszystko?Ok o ja te 550 zł przeznaczę na następna flegę.
Kosa ta kaska jest liczona z tą Twoją kaską z flagi nigdy nie zejdziemy na psy ( więc zbieraj pieniążki :))!!!!!
decyzja Arki to z jednej strony to niezły prztyczek dla fanów (....) za jaja z wpuszczaniem naszych ziomali, z drugiej szkoda, że biało - zieloni i jakieś zabłąkane istoty z reymonta naszej flagi nie zobaczą..
co do dwóch zamówionych flag to się doczekać nie mogę..
pzdrw
[b]DENON wysłałem ci maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Flaga odebrana i zlustrowana :) Czeka na jutrzejszą premierę.
SPOPOCCY FANI ZAWSZE WIERNI I ODDANI !!!!
strasznie wam tej lustracji zazdroszczę ...
:-))))))))
Przywracanie stanu tematów sprzed ataku śrubokręta ! (już mi sie nie chce :) )
maxima przyniosła Arce szczęście ...
:-)))
czy jest możliwość, czy ktoś może prześłać jakieś zdjęcie????,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)