Ale to nie jest "RAZ" do roku, bo pare dni temu 2 razy płaciło się po 30zł, a jeszcze "spora rzesza fanów z Krakowa" jak to w TV powiedziano odwiedziła dwukrotnie tyskie lodowisko.
Gdzie bilet normalny na taki sam finał kosztuje 22zł, a ulgowy 15zł.
Jest jakaś granica chyba, kibice wykupią te bilety nawet po 50zł, ale czy to pazerstwo nie jest trochu nie fair ze strony Klubu?
Do tego jutro piłka, w środe puchar...
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Domin jeżeli RAZ do roku nie możesz wydać 35
> złotych na mecz FINAŁOWY to o czym my mówimy.
> Ja kupię i mogę przez tydzień jeść chleb ze
> smalcem, ale na bilet mam.
> Dla mnie mówienie że jest za drogo jest
> żenujące.
> TO JEST MECZ o MISTRZOSTWO POLSKI - co wy nie
> rozumiecie tego czy co?
>
>
> AVE CRACOVIA
-
-
Cracovia- Tychy
niektórzy zapominają że na ten w tym meczu, niektórzy pierwszy raz będą na hali w tym sezonie, ich też Wam jest żal? ja osobiście liczę na sensowniejsze promocje cenowe z karnetami w następnym roku ...
Kasa kasą ale w przypadku Cracovii nie powinno się na to patrzyć.Lecz niestety jest prawdą że robią sobie z nas kibiców jaja.Pracuje w sprzedaży i marketingu od 10 lat i to jest typowy chwyt marketingowy,tylko kurwa na swoich.Chodzi mi chodzby o same kobiety,klub na całą Polskę reklamuje ,że u nas panie wchodzą za złotisza,a teraz nagle zong!wypadało by uprzedzić,że tak będzie a nie nagle palić Jana.Jakbyśmy zrobili teraz na złość klubowi(czyt.działaczom->TAbisz),to w wielu gazetach i programach tv by o tym napomknęli.....przeciwko swojemu klubowi tak się nie robi,ale spokojnie znajdziemy takie rzeczy,wątki żeby tabisza upokorzyć jak również żeby zostawił nasz święty klub w spokoju...amen
Miszczu2007 Napisał(a):
[i]> 5zł chyba nikomu różnicy nie robi. A dla kobiet
> dobrze, że na finał nie ma zniżki. [/i]
Chcialbym zobaczyc Twoja mine jakbys wchodzil na biletach ulgowych a nagle komus odpierdoli i podniesie Ci bilet o 350%[!!!] bo to Final jest!
[i]Cały sezon
> mają za 1zł to chyba raz 35 mogą zapłacić[/i],
Pogadamy jak znajdziesz dziewczyne i bedziesz chcial ja na mecz zabrac! Czy moze powiesz jej, zeby sobie sama kupila bo Ty ledwo "skolowales" na bilet dla siebie?
[i]> jak nie to w ich miejsce będą lepsze gardła do
> dopingu[/i]
Tutaj przesadziles...
Vojnar Napisał(a):
> Domin jeżeli RAZ do roku nie możesz wydać 35
> złotych na mecz FINAŁOWY to o czym my mówimy.
> Ja kupię i mogę przez tydzień jeść chleb ze
> smalcem, ale na bilet mam.
> Dla mnie mówienie że jest za drogo jest
> żenujące.
> TO JEST MECZ o MISTRZOSTWO POLSKI - co wy nie
> rozumiecie tego czy co?
>
>
> AVE CRACOVIA
J mogę i 2000 zapłacić za mecz mistrzostwa. Tylko chodzi o zasadę - Nie zmienia się reguł w trakcie gry. A z żoną mamy inne poglądy i za 1zł obydwoje godziliśmy się na jej obecność na Siedleckiego. Co do dopingu "kasiastych" panów - mam duże wątpliwości.
Taki mecz jak w poniedziałek jest raz w roku. Teoretycznie może być taki jeszcze jeden, ale prawdopodobieństwo tego jest nikłe. Za dodatkową piątkę obecni dostaną zapewne uczestnictwo w mistrzowskiej fecie. Plus gwarantowane emocje, bo pewności przecież nie ma żadnej - Tychy jeszcze mogą powstać z kolan, oni zawsze grali do końca.
Po to, żeby być na tym meczu, kupiłem karnet; raz wziąłem przez pomyłkę karnet piłkarski i musiałem jeszcze dopłacić, dwa mecze mi przepadły z powodu 'siły wyższej'. Ktoś powie, że wyszedłem na tym jak Zabłocki na mydle. A ja i tak nie żałuję!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)