Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Cracovia- Tychy

• Hokej
    • Rozpoczęto 13.03.2009 o 11:12
      Ostatnia aktywność 14.03.2009 o 11:20
      2214 wyświetleń
    • VanDerVood

294
      1
    • 13.03.2009 o 21:58
      Post #496408 13.03.2009 21:58
    Ale to nie jest "RAZ" do roku, bo pare dni temu 2 razy płaciło się po 30zł, a jeszcze "spora rzesza fanów z Krakowa" jak to w TV powiedziano odwiedziła dwukrotnie tyskie lodowisko. Gdzie bilet normalny na taki sam finał kosztuje 22zł, a ulgowy 15zł. Jest jakaś granica chyba, kibice wykupią te bilety nawet po 50zł, ale czy to pazerstwo nie jest trochu nie fair ze strony Klubu? Do tego jutro piłka, w środe puchar... Vojnar Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Domin jeżeli RAZ do roku nie możesz wydać 35 > złotych na mecz FINAŁOWY to o czym my mówimy. > Ja kupię i mogę przez tydzień jeść chleb ze > smalcem, ale na bilet mam. > Dla mnie mówienie że jest za drogo jest > żenujące. > TO JEST MECZ o MISTRZOSTWO POLSKI - co wy nie > rozumiecie tego czy co? > > > AVE CRACOVIA
    • quentin

8.9K
      4.5K
    • 13.03.2009 o 22:22
      Post #496417 13.03.2009 22:22
    niektórzy zapominają że na ten w tym meczu, niektórzy pierwszy raz będą na hali w tym sezonie, ich też Wam jest żal? ja osobiście liczę na sensowniejsze promocje cenowe z karnetami w następnym roku ...
    • PawCracPl

199
      0
    • 14.03.2009 o 03:17
      Post #496519 14.03.2009 03:17
    Kasa kasą ale w przypadku Cracovii nie powinno się na to patrzyć.Lecz niestety jest prawdą że robią sobie z nas kibiców jaja.Pracuje w sprzedaży i marketingu od 10 lat i to jest typowy chwyt marketingowy,tylko kurwa na swoich.Chodzi mi chodzby o same kobiety,klub na całą Polskę reklamuje ,że u nas panie wchodzą za złotisza,a teraz nagle zong!wypadało by uprzedzić,że tak będzie a nie nagle palić Jana.Jakbyśmy zrobili teraz na złość klubowi(czyt.działaczom->TAbisz),to w wielu gazetach i programach tv by o tym napomknęli.....przeciwko swojemu klubowi tak się nie robi,ale spokojnie znajdziemy takie rzeczy,wątki żeby tabisza upokorzyć jak również żeby zostawił nasz święty klub w spokoju...amen
    • Kid

2.2K
      0
    • 14.03.2009 o 09:19
      Post #496534 14.03.2009 09:19
    Miszczu2007 Napisał(a): ------------------------------------------------------- [i]> 5zł chyba nikomu różnicy nie robi. A dla kobiet > dobrze, że na finał nie ma zniżki. [/i] Chcialbym zobaczyc Twoja mine jakbys wchodzil na biletach ulgowych a nagle komus odpierdoli i podniesie Ci bilet o 350%[!!!] bo to Final jest! [i]Cały sezon > mają za 1zł to chyba raz 35 mogą zapłacić[/i], Pogadamy jak znajdziesz dziewczyne i bedziesz chcial ja na mecz zabrac! Czy moze powiesz jej, zeby sobie sama kupila bo Ty ledwo "skolowales" na bilet dla siebie? [i]> jak nie to w ich miejsce będą lepsze gardła do > dopingu[/i] Tutaj przesadziles...
    • jaraduga

212
      0
    • 14.03.2009 o 10:46
      Post #496550 14.03.2009 10:46
    Vojnar Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Domin jeżeli RAZ do roku nie możesz wydać 35 > złotych na mecz FINAŁOWY to o czym my mówimy. > Ja kupię i mogę przez tydzień jeść chleb ze > smalcem, ale na bilet mam. > Dla mnie mówienie że jest za drogo jest > żenujące. > TO JEST MECZ o MISTRZOSTWO POLSKI - co wy nie > rozumiecie tego czy co? > > > AVE CRACOVIA J mogę i 2000 zapłacić za mecz mistrzostwa. Tylko chodzi o zasadę - Nie zmienia się reguł w trakcie gry. A z żoną mamy inne poglądy i za 1zł obydwoje godziliśmy się na jej obecność na Siedleckiego. Co do dopingu "kasiastych" panów - mam duże wątpliwości.
    • docent

8.8K
      3.4K
    • 14.03.2009 o 11:20
      Post #496563 14.03.2009 11:20
    Taki mecz jak w poniedziałek jest raz w roku. Teoretycznie może być taki jeszcze jeden, ale prawdopodobieństwo tego jest nikłe. Za dodatkową piątkę obecni dostaną zapewne uczestnictwo w mistrzowskiej fecie. Plus gwarantowane emocje, bo pewności przecież nie ma żadnej - Tychy jeszcze mogą powstać z kolan, oni zawsze grali do końca. Po to, żeby być na tym meczu, kupiłem karnet; raz wziąłem przez pomyłkę karnet piłkarski i musiałem jeszcze dopłacić, dwa mecze mi przepadły z powodu 'siły wyższej'. Ktoś powie, że wyszedłem na tym jak Zabłocki na mydle. A ja i tak nie żałuję!

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie