VanDerVood Napisał(a):
-------------------------------------------------------
....................... Swoją drogą jakby taki
> ktoś pod halą handlował to powinno się mu
> pokazać, że na Cracovii nie ma miejsca dla
> koników...
czyli nie ma miejsca dla?????
-
-
Cracovia - GKS Tychy WIELKI FINAŁ !!!
VanDerVood Napisał(a):
> Ja jestem w stanie zapłacić więcej za bilet pod
> warunkiem, że kasa pójdzie dla STC albo
> Oprawców, a jak nie to wole oglądać mecz w EFC
> (bo mam nadzieję, że tym razem będzie ) niż
> dać zarobić konikom. Swoją drogą jakby taki
> ktoś pod halą handlował to powinno się mu
> pokazać, że na Cracovii nie ma miejsca dla
> koników...
handlowały już konie tymi biletami wczoraj pod stadionem od strony Kałuży, a chłopaków z JG - lub wyglądających jak z JG było wokół w chuj i żaden nie przypyskował do koników...
Dem to już wiesz kto bedzie handlował biletami jutro,
i to jest skurwys....two , to tak jakby swój swojego napierd...
Po ile sprzedawały koniki te bilety?
Ja odkupie 2 bilety jakby ktoś miał
A ja bym nie dał gnoją zarobić. Nie interesuje mnie kto kupił hurtowo bilety. Niech se je wsadzi... Wściekły jestem na klub że do tego dopuścił.
jak to sa chlopaki od nas to kasa napewno nie pojdzie na bzdety.jezeli nie nasi to wypadalo by to zglosic naszym bosom bo na takie kurestw.... nie mozemy sobie pozwolic!
sedzia Napisał(a):
> to wypadalo by
> to zglosic naszym bosom bo na takie kurestw....
> nie mozemy sobie pozwolic!
He, he, he
przepraszam, ale uśmiałem się do łez :(:(:(
a tu nie ma nic do smiechu! masz cos do powiedzenia to mogles sie wykazac na wielickiej jak kupowano bilety na peczki a w tej chwili pozostaje ci pisanie takich bzdetow;)
Panowie żebyście mnie źle nie zrozumieli, mi wyglądało wczoraj że to są "chłopaki" od nas, to goście po czterdziestce, wyglądający jak typowi cinkciarze z dawnych czasów, np. w golfie i marynarece, z tekstem: może chcecie bilecik na hokej na finał.
A wie ktoś ile te bilety kosztowały?
ja tam mam bilet, ale chętnie się wypowiem:
jeb*ć w dupska konikowe grupska
Straszliwie ciężkie zadanie dziś przed naszymi. Tychy po krótkim nawet odpoczynku są dużo lepsze. Patrz poprzedni poniedziałek (legendarna wygrana w ostatnich 27 sekundach) i przegrana w czawartek.
Nie zabierajcie ze sobą szampanów...lepiej nie zapeszać i kupić po meczu:)
Kupię bilet. Proszę o prv.
Pamietajcie. Na Cracovii bijemy konia. W łeb! Żadnego zarabiania na kibicach. Nie mozesz isc? Sprzedaj bilet, zarob sobie na piwko ewentualnie. Ale nie mozna nauczyc patałachów, ze sie da na nas zarobic!
Można gdzieś w necie ogladnąć ten mecz?
Tutaj niby ma być, zobaczymy jak bedzie chodzić.http://www.justin.tv/supertv123
Tofi na iTVP można oglądać:) tutaj sportowa strona główna TVP, powinna się zaraz pojawić relacja.
http://www.tvp.pl/sport
Na podkarpaciu jest trochę inna telewizja regionalna:)
Tofi: ale przez neta możesz spokojnie oglądać:) wejdź na stronkę poprostu:) tylko na razie jeszcze nie ma relacji.
Hihi protest poskutkował :) Wywalili duet Krzoska-Czerkawski z komentarza :D Teraz jest jakiś inny redaktor i jako gość - Romek Steblecki. Dobry znak - zwyciężymy!!!
No tak strone internetową już sprawdzam tylko miałem na mysli, że nie mogę ogladać bezpośrednio przez itvp w tv.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)