Siema. Ja tylko przekazuje informacje (problemy z kontem pewnego uzytkownika, poprosil mnie o zrobienie takiego tematu).
Mianowicie chodzi o to, ze wkrotce maja ujrzec swiatlo dzienne nowe koszulki - ([url]http://i42.tinypic.com/34pxkxl.jpg[/url]), koszt 30 zl i jezeli ktokolwiek bylby chetny to prosze pisac na GG:2598254.
pzdr :)
-
-
Nowe koszulki, 30 zl
JA :D
fajna koszulka , niska cena :) Jedna dla mnie:))
.
Panowie, NIE ZAPISUJEMY TU na forum. Wszystkie zamowienia prosze kierowac na
GG: 2598254.
CRACOVIA_SKAWINA XL
hp
ej czy to forum musi przypominać stragan, z tego co wiem to jest temat: Kupię, sprzedam, zamienię
.
Też bym taką prosił:):) Najlepiej XL:D Kiedy jakaś dostawa może być:D?
Ja bym zrobił hasło :
"Pasiaste barwy nosić
to rzecz święta
lecz trzeba również
PASIASTE
serce mieć - pamiętaj"
"problemy z kontem pewnego uzytkownika"
- pierwsze zdanie już mi się nie podoba - każdy może się zalogować "pewien ktoś" - nie?
koszulki takie skomplikowane i niby ładne - tylko 30 zł - zadziwiająco niska cena. chyba że to najtańsza chińska koszulka z bazaru a nadruk to wprasowanka.
kontakt TYLKO gg - hmmm - coś mi tu śmierdzi sierścią...
Tomek przekaż koledze że u nas mamy fachowców od robienia dobrych koszulek a jak chce zrobić jakąś tandetę to niech sobie szuka klientów wśród kolegów z osiedla a nie na forum
biało-czerwony Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "problemy z kontem pewnego uzytkownika"
>
> - pierwsze zdanie już mi się nie podoba - każdy
> może się zalogować "pewien ktoś" - nie?
>
> koszulki takie skomplikowane i niby ładne - tylko
> 30 zł - zadziwiająco niska cena. chyba że to
> najtańsza chińska koszulka z bazaru a nadruk to
> wprasowanka.
>
> kontakt TYLKO gg - hmmm - coś mi tu śmierdzi
> sierścią...
>
>
>
> Tomek przekaż koledze że u nas mamy fachowców
> od robienia dobrych koszulek a jak chce zrobić
> jakąś tandetę to niech sobie szuka klientów
> wśród kolegów z osiedla a nie na forum
Mam Ci podac moja date rejestracjii zebys mi uwierzyl..?
Cos ma z kontem - nie wiem co, poprosil mnie o zrobienie to zrobilem, ja problemu nie widze, postow na forum juz troche mam, pisze od jakiegos czasu i Twoje 'smierdzenie sierscia' jest blednym wyczuciem.
Dostalem tez wiadomosc ze koszt koszulki to 35 zl, i nie wiem w czym jest problem, wychodza ladne koszulki, a wy sie czepiacie ceny? Nie rozumiem.
Ciesze sie ze macie fachowcow, a to ze to tandeta to Twoja opinia. Ja tu jestem tylko po to zeby przekazywac informacje, bo mnie o to poproszono.
Pozdro
pasiasty: Czy ten twoj kolega to nie czasem Adam Akustyk? Styl koszulek przypomina tak jakos jego produkcje :)
Wiem Że To Może Dziwnie Wszystko Wygląda :) Ale Chcemy Z Chłopakami Zrobic Takie Koszulki A Ze Sie Jeszcze Uczymy To Nie Mamy Jak Na Nie Wyłozyc:( Koszulki Sa Dobrej Jakosci I Będa Kosztować 35 Zł :)Jeśli Kto Bedzie Chetny To Zapraszam Na GG 2598254 Tam Sie Dowiecie Wszystkiego
Pozdrawiam :)
Adam Akustyk jest z nami:)
Ode mnie 3 w bok :D Nie mam z tym nic wspolnego, choc jako znawca i krynica wiedzy koszulkowej powiem, ze produkcja koszulek z tyloma kolorami, na koszulce dobrej jakosci, nieomal przewyższa cene która proponujecie. Ale moge sie mylic.
to sie nazywa dumping ;)
najpierw wygryzą Cie z interesu a potem podniosą ceny ;)
Nieuczciwa konkurencja :)
a co to za wydawanie pamiątek na własną rękę ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)