Mnie w tym meczu Legii imponował Manu gość jest szybki, dynamiczny z dobrym dryblingiem będą mieli z niego pociechę
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Zgadzam się, że jak Astiz i Choto wrócą to obrona Legii będzie wyglądać dużo lepiej, ale na dziś jest jak jest. Co do dopingu to sam jestem ciekaw jak to będzie. W końcu 95% tych ludzi nie było na meczu od 2 czy 3 lat a sporej części to może w ogóle nigdy nie było. W takim pikniku na otwarcie efektownego stadionu kiedy wynik jest mało istotny wszystko wygląda fajnie. Teraz oczekiwania są tam ogromne bo jest niby wszystko, żeby osiągnąć sukces: stadion, kibice, transfery, trener, ale z takim nadmuchanym balonikiem różnie bywa.
Tak czy inaczej liga w tym sezonie zapowiada się naprawdę ciekawie.
Bez napinki?
Powtórzenie wyniku Oresta sprzed roku to bedzie absolutny max.
> - najgorsze jest to, że pierwsza pod nóż na tym stadionie idzie Cracovia - poznamy szybko wartośc piłkarską Pasów
poznalibysmy, jakby ten mecz byl w normalnym terminie. a tak, to poznamy co najwyzej kolejne powody do zlikwidowania u23
zacząłem oglądać relacje z meczu wisła-Arka i mam pytanie co robi na tym meczu nasz spiker z ulicy Kałuży 1 ?
nigdy nie interesowałem się co oni na meczach swoich śpiewają na trybunach , ale dziś usłyszałem piosenkę :
Kraków jest nasz , to miasto do nas należy ... w ich wykonaniu :/ śpiewali to zawsze ? bo mi się wydaje , że nie , chyba nie mają mózgów do wymyślania piosenek i zrzynają od innych .
Nie wiem, czy zawsze to śpiewali ale śpiewając to teraz narażają się na śmieszność całej Europy po 2 ostatnich meczach z nami....
Rozbawiło mnie to ich śpiewanie z początku meczu : Każdy to powie ... i Kraków jest nasz ...
chłopaki od nas kopiują nigdy tego nie śpiewali tak samo śpiewają naszą piosenkę Cracovia to My, ale tylko słowa inne
Malu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nigdy nie interesowałem się co oni na meczach
> swoich śpiewają na trybunach , ale dziś
> usłyszałem piosenkę :
> Kraków jest nasz , to miasto do nas należy ... w
> ich wykonaniu :/ śpiewali to zawsze ? bo mi
> się wydaje , że nie , chyba nie mają mózgów
> do wymyślania piosenek i zrzynają od innych .
śpiewały to w tamtym sezonie na którymś z meczów słyszalem :/
A mnie najbardziej r o z p i e r d a l a jak spiewają ` Nowa Huta ! Nowa Huta! wisełka` hahah :D
SzczurPL Napisał(a):
> A mnie najbardziej r o z p i e r d a l a jak
> spiewają ` Nowa Huta ! Nowa Huta! wisełka` hahah
> :D
o to tego nie słyszałem :D hahahahahahahaha no chyba im się coś naprawdę popierniczyło w tych psiackich głowach :D
Mnie to nie wkurza a rozbawia do łez :D chodząc tyle razy w koszulce pasów po NH jeszcze się na psiaków nie natknąłem, ale faktycznie NH jest ich nie ma co....
Piter_Skawina Napisał(a):
> zacząłem oglądać relacje z meczu wisła-Arka i
> mam pytanie co robi na tym meczu nasz spiker z
> ulicy Kałuży 1 ?
Nasz spiker przebywał w trakcie meczu zupełnie gdzie indziej :)
To polecam przejść się na Kazimierzowskie, Strusia,Kalinowe.... gwarantuje CI że zobaczysz.
rero Napisał(a):
> To polecam przejść się na Kazimierzowskie,
> Strusia,Kalinowe.... gwarantuje CI że zobaczysz.
Każdy kto ma coś do czynienia z NH wie że na Kazimierzowskim, Strusia itp. jest dość mocna ekipa rzeki, ale jakby nie patrzeć to NOWA HUTA to CRACOVIA ! :D
Redcclise Napisał(a):
> Mnie to nie wkurza a rozbawia do łez :D chodząc
> tyle razy w koszulce pasów po NH jeszcze się na
> psiaków nie natknąłem, ale faktycznie NH jest
> ich nie ma co....
Posłuchaj rady Karwina. Prawda jest taka, że w barwach, koszulkach chodzi się [b]po swoich osiedlach,[/b] a Ty widocznie nie ruszasz się z pod swojego bloku.
Tworzysz jakąś własną, nieprawdziwą rzeczywistość i piszesz o tym na forum. Tylko po co ? przecież wszyscy wiedzą jak jest i takie bajki można sprzedawać krewnym w Suwałkach.
Nie widzę żeby w zwykły dzień po mieście bujali się, samotnie kolesie w barwach Pasów, GTS czy Hutnika.
Na Kalinowym rzadko się zdarza, ale widzę... piesków
Karvin Napisał(a):
> Piter_Skawina Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > zacząłem oglądać relacje z meczu wisła-Arka
> i
> > mam pytanie co robi na tym meczu nasz spiker z
> > ulicy Kałuży 1 ?
>
> Nasz spiker przebywał w trakcie meczu zupełnie
> gdzie indziej :)
hehe :) nie no nawet oscy pisał sms :D ty nasz spiker później był inny no ale może to tylko jakieś zwidy były :) chodź dałbym, rękę uciąć na początku przed meczem jak się Orange połączyło :)
[url=http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Lech-szuka-nastepcy-Bosackiego-w-Bulgarii,wid,12554857,wiadomosc.html]http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Lech-szuka-nastepcy-Bosackiego-w-Bulgarii,wid,12554857,wiadomosc.html[/url]
My już mieliśmy węgierskiego, ciekawe jaki ten bułgarski ;)
Bułgarski Cristiano Ronaldo :D ciekawe dlaczego akurat Ronaldo skoro gra na obronie xD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)