kogo najchetniej widzielibyscie jako sparingpartnerow?
ja bardzo bym chcial, aby doszlo do "rewanzu" z Korona. chetnie widzialbym rowniez sparing z Gornikiem Wieliczka (z naszymi graczami w skladzie) i Gornikiem Zabrze
Wiadomość zmieniona (25-11-03 00:37)
-
-
sparingi
Pod względem czysto piłkarskim najkorzystniejszy byłby sparing z groclinem (bo z gts z wiadomych wzgledow nie da rady)
co do rewanzu z Korona, to sie troche obawiam powtorki mielca, ja bym chcial sparing z legia, ale ta sie chyba sypie z tego co czytalem
Ja się obawiam sparingu z Koroną ze względu na taktykę Wdowczyka - Może ona oznaczać niechcianą przerwę w grze dla naszych zawodników.
a ja bym chcial Groclin !! sparin z groclinem jak najbardziej mile widziany no moze jeszcze z krakowską <.....> :D ale to malo prawdopodobne
Ja bym chciał Amice Groclin... Górnik Wieliczka, Lech Poznań i jeszcze kogoś dobrego z 1 ligi...
Partizan Belgrad :)
Groclin, Amica, Odra Wodzisław i Górnik Zabrze
derby z gts w turcji;-)
mecz z Victorią w Krakowie!!!!!
mecz z Victoria w Pradze
mecz i rewanż z Celtikiem
:-)
Maaciek, Volt, sparingu z Viktorką w zimie nie będzie, niestety, choć Axe i ja dla tego robiliśmy co mogli, wierz mi.
Powód prosty - kryzys w Viktorii, niewiadomo, kto będzie trenerem, zmiany w kadrze itd. Pozdro A. Jedyny termin, który wchodził w rachubie - to był 7.2., tydzień przed ligą w Czechach. Sparing będzie, ale później.
a Szwajdyszek nie moglby zagrac w Viktorce? :)
Brajt, no to mi do głowy nie przyszło? Hmm...
Sparing z gts :))))))))))))))))))))))))))
Amica
Amica, Groclin, Lech Poznań, Legia, Polonia Warszawa, Górnik Wieliczka.
Celtic - szkoda, że narazie to zupełnie nierealne, ale byłoby extraa.. i jeszcze Athletico Madryt...
Poza ekipami Piasta Gliwice, Podbeskidzia Bielsko Biała, Tłoków Gorzyce, ŁKS Łódź, Sandecji Nowy Sącz (obrońcy trofeum) i... Cracovii, które wystartują w II Turnieju Halowym im. Dr Józefa Kality o Puchar Grupy 100 mecze towarzyskie rozegramy z 3 I-ligowcami z kraju, 3 I-ligowcami nie z kraju (w Turcji), 1 2-ligowcem i 1 3-ligowcem (liderem III ligi). Szczegóły ujawnione zostaną na specjalnej konferencji prasowej poświęconej przygotowaniom w czwartek, 4 grudnia!
CRACOVIA NON STOP!
jak walic to z grubej rury.......REAL MADRYT!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)