no to dzis gramy z Przebojem typuje wynik 6-0
-
-
CRACOVIA - PRZEBÓJ WOLBROM TYLKO PIŁKA
mam nadzieje ze to pomylka i w drugiej polowie kostek nie zagra na stoperze a szeliga w srodku pola?
no i co jest ze Ślusarskim??
a ja jestem STRASZNIE ciekaw jak spisze sie KAszuba
coś jest nie tak z tymi składami bo jest napisane że Klich zagra w II połowie a w relacji jest napisane że już strzelał w 1 minucie
Pan DG pomylil sobie Nowaka z Klichem
1-0 Plastik zdazylem sie do tego juz przyzwyczaic :)
Ja już zdążyłem się przyzwyczaić, że Murawski to będzie statystą w tej rundzie. Chłop zdrowia do grania to jednak nie ma.
Co ze Ślusarskim?
Średnio nam ta gra idzie jak na średniaka II ligi ...
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/z_przebojem_bez_slusarskiego
delikatny uraz
wyglada na to ze Kaszuba daje Platkowi duzo do myslenia;)
2;0 Ładnie Kaszuba!!! A akcję bramką wykończył Klich
Goooool!!! Kaszuba przeprowadził świetną akcję, a nastepnie idealnie wyłozył Klichowi, który precyzyjnie przy słupku posłał piłkę do siatki!!!
PS:
znow on!
Ależ bramka!!! Po świetnej akcji Pasow Kaszuba szczupakiem umieścił piłkę w bramce..spalony!! Nie ma gola
Może jednak będą ludzie z tego Kaszuby , a wtedy rywalizacja w ataku będzie zacięta.
Ogólnie mówiąc nasza gra to po prostu porażka! Wiem że to dopiero początek przygotowań ale z takim przeciwnikiem powinniśmy pokazać jakiś poziom.A tu różnicy między zespołami za bardzo widać nie było! A Witkowski niech idzie do tej Łęcznej!!! Chłop jest masakrycznie słaby! Taka rozkapryszona gwiazdka, która potrafi tylko krzyczeć a jak dostanie piłke to nie wie co z nią zrobić...Mam nadzieje że w jego miejsce do I kadry wejdzie Kaszuba!
Jak Kaszuba nie pojedzie na zgrupowanie to będzie skandal! Witkowski, Snadny, Misan, Mierzejewski, Dudzic, Moskała się przy nim chowają.
a ja wam powiem ze dupa bedzie z tego naszego niby dream teamu. Platek robi lipe w obronie wystawia pomocnikow, a transfery to padaka(nie wiem co ludzie sie tak nimi podniecaja)..dziadki albo gracze typu Misan co bramek nie strzelaja.Oczywiscie tutaj wyroznia sie jedynie Slusarski ...ide spac obysmy nie spadli..
Będziemy mieli z Klicha pocieche,czego jemu i nam życze :)
izon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja wam powiem ze dupa bedzie z tego naszego niby
> dream teamu. Platek robi lipe w obronie wystawia
> pomocnikow, a transfery to padaka(nie wiem co
> ludzie sie tak nimi podniecaja)..dziadki albo
> gracze typu Misan co bramek nie
> strzelaja.Oczywiscie tutaj wyroznia sie jedynie
> Slusarski ...ide spac obysmy nie spadli..
Masz racje, ale tylko częściowo.
Hehe zaczyna się; nie wygraliśmy 10-0 z Przebojem w sparingu i już wszystko źle, transfery złe, trener źle ustawia drużynę; uwielbiam to pasiaste malkontenctwo :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)