Tak tak, mamy go na WikiPasach :)
-
-
Bojkot Forum
Witam, zdecydowanie czytam ale nie udzielam się tak jak kiedyś...
pozdro:]
Co to wojsko robi z ludzmi :(
Ja bym powiedział inaczej "co czytanie książek potrafi zrobić z człowieka".
wojo było 4 lata temu, wina jest po mojej stronie, w ciagu dwuch lat pobytu w angli byłem w polsce 3 razy z ostatni raz na pogrzebie 4 miesiace temu, a było to po roku nieobecności w KRK.
Na szczęście 23 marca przylatuje na 5 dni, muszę pooddychać naszym powietrzem od czasu do czasu co by nie zwariować.
no_remorse. Pamiętam jak przez mgłę, że się z większością jego wypowiedzi nie zgadzałem, podobnie jak z Geosiem, co ma zajebiście pozytywną stronę, że mnie zmusza do myślenia :D
no_remorse jest na tym forum pod innym nickiem i zapewne nadal nie zgadzasz sie
z większością jego wypowiedzi
.Pokuś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wojo było 4 lata temu, wina jest po mojej
Powaga ? o.O Tak ten czas szybko zlecial ? To ile lat ja juz tu na forum siedze ? o.O
to będziesz miał Pokuś czas przeglądnięcia bogatego archiwum jakie żeśmy przez te lata zbudowali dotyczącego pięknych Pań :D
dev ;)
Fikus
Merano
fiore
panjapko
To akurat podglądam codziennie:]
pozdro Demek
(łezka)BUHAHAHAH
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fikus
> Merano
> fiore
> panjapko
Demek, przecież jestem i to bez najmniejszej przerwy! No ale nie mogłem zostawić tego idiotycznego nicka, którego zupełnie przypadkowo obrałem w zamierzchłych czasach początków mojego dostępu do netu i istnienia forum ;)
Mentny
Alex_Mateczny
ponoć to krak06
ja bojkotuje...przynajmniej staram sie czytac i nic nie pisac :)
Bądź dziecino wytrwała w tym postanowieniu .
59 dni później
gdzie tacy dwaj?
TD się przekształcił
Mentny czasem pisze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)