Wielkie brawa dla Bartka i bardzo się ciesze że jesteś PASIAKIEM!!!
-
-
Bartosz Ślusarski - witamy w Cracovii
WItam:)
Witam i od razu o bramki pytam :)
Lepiej w Ekstraklasie niż w II lidze angielskiej"
- To napastnik wielkiego formatu. Był brakującym ogniwem w naszej drużynie - mówi trener Cracovii Artur Płatek o Bartoszu Ślusarskim, który z "Pasami" podpisał kontrakt do grudnia 2011 roku.
O pozyskanie napastnika Cracovia walczyła z drugoligowym angielskim Sheffield Wednesday.
- Nowa umowa z Sheffield leżała już na stole - mówi Ślusarski. - Trener Brian Lewis był bardzo zdziwiony i zdenerwowany, że jej nie podpisałem. Ja jednak wolę grać w pierwszej lidze polskiej niż w drugiej angielskiej.
- Nie gram wyłącznie dla kasy. Bardziej interesuje mnie, czy mogę zostać królem strzelców - podkreśla nowy nabytek "Pasów".
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Mam nadzieję, że Bartek spełni swoje marzenia i założy koronę króla strzelców :) W SW Bartosz był ostatnio podstawowym zawodnikiem, co nie zdarzało się nawet kreowanym przez Polską prasę na wielkie gwiazdy Frankowskiemu w Wilkach czy Kosowskiemu Southampton. Ja wiążę z jego przyjsciem spore nadzieję i jest to dla mnie wyraźny sygnał, ze robimy w końcu krok do przodu..
Witam. wielu bramek w Cracovii i powrotu do Reprezentacji życzę! :)
Znakomita wiadomosc.Wierzymy w Ciebie !
Powodzenia Bartek! I przynajmniej 15 bramek na wiosne!! :D
Strona PolishSoca raczej nie popada w zachwyt nad Slusarskim, faktem jest ze w ostatnich miesiacach raczej w wielkiej formie nie byl
http://www.polishsoca.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1479:cracovia-sign-west-broms-lusarski&catid=35:ekstraklasa&Itemid=79
ale znow Brian Laws z SW wypowiadal sie o nim bardzo pochlebnie pod koniec grudnia
http://www.skysports.com/story/0,19528,11698_4706396,00.html
odzyska ją u nas! Comon Bartek:)
6 dni później
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,6193457,Bartosz_Slusarski_jest_mocny.html
W Krakowie nie ma Starówki :)
Starówkę to może w Wieliczce widział jak do kopalni przyjechał
jeszcze słyszałem, że w Warszawie podobno jest, ale nie wiem, czy jest co zwiedzać, bo chyba Rynku tam nawet nie ma ?
Ale sie czepiacie, przyjdzie i czas, że sie chłopak nauczy.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Krakowie nie ma Starówki
a ch...j ze starówką . W Cracovie nie ma czegoś takiego jak reymonta. ;)
bart1906 Napisał(a):
w Warszawie podobno jest,
w Warszawie jest >nowówka": ma tyle lat co Plac Centralny w NH, a zamek pochodzi z lat 70. XX wieku ;)
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=42687&item=0ea1604c36a59c8bd4d0516055a595ef
Bartku!, nie mam nic a nawet jestem ZA strzeleniem nie jednej a kilku bramek ladacznicy takze 3mam Cie za słowo :) Najlepiej 3x z glowki 88,89,90 minuta a na koniec pokaz srodkowy palec wyznawcom milicyjnej legitymacji!
Wiedzialem ze beda z Ciebie ludzie i sie nie mylilem, SZACUNEK BARTEK!!!
iwi Napisał(a):
> Bartku!, nie mam nic a nawet jestem ZA strzeleniem
> nie jednej a kilku bramek ladacznicy takze 3mam
> Cie za słowo Najlepiej 3x z glowki 88,89,90
> minuta a na koniec pokaz srodkowy palec wyznawcom
> milicyjnej legitymacji!
>
> Wiedzialem ze beda z Ciebie ludzie i sie nie
> mylilem, SZACUNEK BARTEK!!!
Niech strzela im jak najwięcej goli!
Ale broń boże niech nie zniża się do poziomu piłkarzy ladacznicy!
NA WIEKI WIEKOW AMEN :):)
27 dni później
Bartoszu, Bartoszu, oj nie traćwa nadziei
Bóg pobłogosławi, Cracovię nam zbawi ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)