Dudi 76 tak się zastanawiam jaki interes masz w bronieniu dylentanta i nieudacznika który ewidentnie klubowi szkodzi?
Tak się składa kolego że jak już atakuje jakubba to za konkretne rzeczy zrobione przez niego szkodzace ewidentnie klubowi.
Jesli uważasz że tele tabisz dobrze zrobił by kosztem śmiesznych wręcz oszczędności pozbawić wody mineralnej naszym pasiatym dzieciom (tak kolego dzieciom bo uderzył właśńie w nie)to nie mamy o czym wg dyskutować.
Z drumlak story też to są kolego fakty niepodważalne,z Wiśniewskim podobnie i wielu innych świeżych sprawach.
Zastanawiam się czemu merytorycznie nie odnosisz się do moich argumentów wytykających ,,prezesowi ''konkretne zaniedbania .Jedyne logiczne wytłumaczenie to KOMPLETNIE NIE MASZ ARGUMENTOW NA JEGO OBRONE I SILISZ SIĘ NA OSOBISTE WYCIECZKI.
Do tej pory nie doczekalem sie od ciebie wiadomości która miała mi pewne rzeczy ,,przypomnieć""
Co do moich postów to napisalem ich jekies 4000 i te atakujące tele księgowego to jakieś 5 % co oczywiście można sprawdzić.Pozdrawiam i czekam na priv.
-
-
Tabisz MUSI odejść
Ciekawe czy jakby jakis menager miał takie wyniki jak JT w Cracovii to tez by go Filipiak tolerował.
Potter, Ty się nie zastanawiaj, jaki Dudi 76 ma interes w bronieniu dyletanta Tabisza, Ty daj odpowiedź, jaki interes ma Filipiak.
Jak odpowiesz na to pytanie, wtedy będziesz wielki :) Cała reszta tu na forum, to jest mieszanie w pustym ;)
widzi mi się że JT to rodzina JF ;) innego wyjścia ni ma :D
Ianie pytasz jaki interes ma Filipiak w trzymaniu taabisza.Tu nie chodzi o interes.Filipiak nie ma czasu zajmować się Cracovią i tyle.Jak się nie ma czasu to często zajmują się tym przypadkowe niekompetentne osoby. .Do maji majewskiego też miał długo ,długo 100% przekonanie i niejako sam w pojedynkę byl przeciw calej społecznosci Cracovii .Był do czasu bo w pewnym momencie przekonał się jaki to ,,trener''.
Jakubek ewidentnie klubowi szkodzi więc proste jest że trzeba z nim walczyć i kopać pod nim dołki.
Jestem przekonany że dni tego ,,prezesa ''są policzone i mrożąca się na tą chwilę butelka szampana zostanie otwarta.Będę się cieszyl tak jak by piłkarze Cracovii zdobyli MP .I bądź pewny że sie doczekam!!!!
powtórzę jeszcze raz - Tabisz wydaje pieniądze Filipiaka w sposób - w/g Ciebie - SKANDALICZNY. Większość kibiców z forum (znających przecież temat :) ) to wie i podpowiada Filipiakowi jak on go oszukuje, jaki jest niekompetentny - OD LAT ! Filipiak to czyta i....hmmmm ;) Wariat ?
Ty mi nie mów, że teraz Filipiak nie ma czasu - Ty mi powiedz czemu go zatrudnia od TYLU LAT ?!
Potter - PROSZĘ CIĘ - WYTŁUMACZ MI !!!
Potter, Ty naprawdę wierzysz w to, co piszesz? Prof Trzyma JT dlatego, że nie wie, jak on robi w klubie, bo sam nie ma czasu zajmować się Cracovią? Chłopie, są granice absurdalnych wypowiedzi.
może ja odpowiem cytując słowa profesora - "on mnie nie okradnie"
to jest wystarczający argument, przynajmniej dla Filipiaka.
Potterze, wydaje mi się, że wcześniej Twój szampan straci termin ważności, zanim go otworzysz.
co nie znaczy, że popieram decyzję profesora.
księgowy - tak, człowiek od sportu w MKS- ie zdecydowanie nie
Filipiak trzyma w klubie Tabisza,bo chciałby jak najmniejszym kosztem mieć jak najlepsze wyniki.Tylko nie widzi tego,że Jakub T. jest dyletantem sportowym,który nie zrobi z Cracovii potegi sportowej.Gdyby w klubie był prawdziwy Dyrektor Sportowy z odpowiednimi kompetencjami to postawił by swoje warunki i był by wtedy w konflikcie z Jakubem T.
Bo czym poza "słupkami" i pseudooszczednościami oraz zrażaniem ludzi do klubu wykazuje sie Jakub T.?
Dlatego do tej pory nie ma w klubie pionu sportowego z prawdziwego zdarzenia.
A to,że Jakub T. może prowadzic swoją "działalność" to świadczy tylko o Filipiaku.
Niemniej wczesniej czy pózniej Jakub T. i tak będzie musiał odejść i Potter tę butelke szampana otworzy!
Że tak zacytuję...
"Ludzie nie mający pojęcia o futbolu mają grzecznie szybko wypierdalać" !!!
Ianie a wytłumacz mi czemu Filipiak trzymał maje majjewskiego mimo że cała społeczność pasiasta wręcz domagała sie na każdym meczu by go pogonił?.Wytłumaczenie jest jedno miał swoje chore wizje i ośli upór.Chciał licząc że majewski w końcu odrodzi zespół byc tym co powie ,a nie mówiłem że to trenerski ,,geniusz''.
Co do jakubka to nie chodzi w pierwszej kolejnosci o słupki (te na pozór się zgadzają )ale jak jest na prawdę pokazują takie sprawy jak drumlak story.Poza tym piszecie o dyrektorze sportowym z prawdziwego zdarzenia.Zastanówcie się czy ma taki człowiek wg jakieś szanse na dobrą pracę przy współpracy z osobnikiem który (wszystko wie ,pozjadał wszelkie rozumy i czlowiekiem co tylko patrzy jak komoś uwalić by mu zabrać pare groszy).
Ciagły konflikt na linii nowy dyrektor -tele ksiegowy jest pewny ,a wtedy wyników nie będzie nadal.
Zastanawiam się tylko czy musimy 2 razy pod rząd spaść z ligi by Filipiak przejrzał na oczy że takie ,,zarządzanie ''jest dla klubu wielce szkodliwe i przynosi ogromne finansowe straty.
Black cat mój szampan ma termin ważności (koniec 2013 roku ).Jestem pewny że do tego czasu go otworze i wypije !!!
Jak ma przejrzeć jak mu Tabisz ciemne okulary trzyma by przypadkiem nie spadły i nie ukazał się ogrom porażek jakich się dopuszczono w stosunku do zarządzania klubem, i w kierunku kibiców mi wyników zespołu.
Potter, proszę Cię - co innego trenować drużynę a co innego gosć który ma pilnować mojej kasy. Na tego drugiego, mianuje się osobę, co do której ma się 100% zaufanie. Na to pierwsze można dać osobę, która obiecuje zrobić wynik.
Tabisz odejdzie, jeżeli......awansuje ;) Najfajnejsze jest to, że jeszcze nie jest znany dyrektor sportowy, ba, nie jest znany termin powstania takiego stanowiska pracy w strukturach MKS-u a już niektórzy wieszczą ,że nic nie zrobi bo nie dogada się z Jakubkiem :D
To już jest kabaret :D
I najważniejsz rzecz - nie traktujcie Filipiaka jak ślepego idioty. Gdyby był taki głupi, jak niektórzy go "rysują", to jego firma ComArch nigdy, by się tak nie rozwijała.
No prosze są nawet tacy co ,życzą awansu Jakubowi T./rozumiem,że nie w klubie/,więc w takim razie niech awansuje,tylko niech odejdzie z klubu raz na zawsze,z pożytkiem dla wszystkich.
Ps.kabaret to już jest teraz, bo przykłady dogadywania Jakuba T. są ogólnie znane.
Ja tabiszowi tez życze awansu.Niech awansuje i z Cracovii odejdzie!!!
ian thorpe - nie ma co gościa bronić, bo gdyby dobrze sprawował swoją funkcje, umiejętnie dobierał ludzi i dzielił kasę, to by tak źle nie było w klubie!!! Więc chyba nie jest takim dobrym księgowym. Oszczędności swoją drogą, ale Pan księgowy zapomniał o przychodach z biletów, pamiątek, C+, już nie wspomnę o uciekających sponsorach a do tego trzeba już dobrych chęci wiedzy i trochę umiejętności marketingowych.
Czy Ian tak broni Tabisza - to nie jestem tego pewien. Raczej co innego przekazuje a raczej probuje przekazac pewnym kolegom...
celna uwaga wazuuup - kilka osób tu pisze, że T. niby dobrze pilnuje słupk[b]ów[/b]. A słupki są dwa: kosztowy i przychodowy. T. dba tylko o ten pierwszy.
Żeby być poprawnym księgowym to może i wystarczy. Ale nie wystarczy, żeby być dobrym księgowym lub choćby poprawnym prezesem.
wazuuup Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oszczędności swoją drogą,
> ale Pan księgowy zapomniał o przychodach z
> biletów, pamiątek, C+, już nie wspomnę o
> uciekających sponsorach a do tego trzeba już
> dobrych chęci wiedzy i trochę umiejętności
> marketingowych.
Nawet o ten pierwszy słupek czyli kosztowy tele tubis nie dba dobrze.Ma w tym słupku mega wpadki takie jak drumlak story kosztujace klub setki tysiecy zł i te mniejsze jak Wisniewski i inni .Strona sportowa to też mega straty na słupkach.
Jak by w klubie był profesjonalny pion sportowy to kadra zespołu była by inna dużo mocniejsza i nie tylko nie trzeba by było więcej wydawać ,ale klub zarabiał by znacznie więcej .
Drugi słupek jakuba czyli przychody -tu absolutnie sięgneliśmy dna .Reklamy leżą i wołają o pomstę do nieba.Przy okazji budowy hali czy stadionu nie zrobiono nic by firmy u nas budujące się reklamowały ,a klub z tego mial kasę.
Na takiej hali lodowej aż prosi się na zewnątrz (od hali targowej ) na wykorzystanie wielkiej powierzchni reklamowej .
Tak mogła by być reklama np jakiegoś banku o rozmiarach tak dużych że widać by ją było z b.dużej odleglości.
Klub miałby przychód za który można by drużynę hokejową wzmocnić.Potencjalni rekalmodawcy są balastem i traktowani per noga tak jak traktuje się kibiców mających karnety super VIP.Ci ludzie za karnet płacą ok 800 zł ,a tele księgowy ostatnio wpadł na pomysł że mają od jesieni za loże płacić ....60 tyś albo sp........
Inne słupki przychodów -szkoda wg komentować .Jak wyglądamy jeśli chodzi o dystrybucje biletów ,karnetów ,pamiątek ,reklame meczu ,przyciąganie ludzi na trybuny -każdy widzi.Jest tak ..dobre jak umowa z firmą uduś na stroje dla klubu podpisana na ...8 lat.Teraz ten prezes w ramach ...oszczędności pewnie zostanie operatorem stadionu (wszak na jego chude plecy można i ten obowiązek dołożyć )i pewnie ten stadion będzie zapełniał
kibicami tak skutecznie jak zapełniał hale lodową na finał hokeja (w 2 dni gimnazjalista by ogladnac 2 hokeje i mecz z legią miał wydać 75 zł).Tak się zastanawiam po co nam pion sportowy i dyrektor przecież ...jakubbek ,,dobrze sobie radzi''i spokojnie da rade wszystko pogodzić!!!!
Jak Jakub T. miałby zostać operatorem stadionu,to niech lepiej zrobi kurs i niech zostanie operatorem koparki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)