Tabisz Ci Kajak odpowie ,to co wczoraj było napisane za bramką kibiców z Lubina : "Kajakarz - odpłyń " :D
-
-
Tabisz MUSI odejść
Taczki lepsze :)
Pseudodziałacze, Wasz czas dobiegł końca. Wypier...lać!!!
Co wy chcecie od Jakuba on się stara ale mu nie wychodzi. Wszystko się przysięgło przeciw niemu Nowak odszeł bramki nam strzela , Giza odszedł bramki strzela ......... Wasiluk przyszedł główno gra , Polczak i Tupalski w dwóch meczach stracili 8 bramek ( nie wspomnę ile w tamtym sezonie).Zamiast napierdalać pomóżmy mu ............................... już miał chwile zwątpienia.
Ja najchętniej bym pomógł w kupieniu taczek i spotęgował chwile zwątpienia.To klasyczny przypadek człowieka który nie potrafi prowadzic klubu a to robi i mysli jeszcze ze jest w tym dobry.
Gdyby był mecz a on byłby piłkarzem to nie załapałby się do meczowej 18.
Ja zreszta sądze że jest to wislacki dywersant.
10.08.2009 - trzeci
Wystarczy! STOP!
Dobre maaciek-. wiślacki dywersant !!!.Ja myśle ze najbardziej nas nienawidzacy pies wiślacki nie narobił by tylu szkód w białych rękawiczkach (wpierajac wszystkim że wszyscy winni tylko nie on)To wielka sztuka tak balansować od lat szkodzić i być na powierzchni.Wiślacki dywersant narobił by szkód w krótkim czasie -a potem by poszedł precz sam.
Mamy tu do czynienia z pijawką która będzie szkodzić dopóki klub całkowicie nie wyłoży się na kolana.
Wierzę że kiedyś otworze szampana jak usłyszę że poszedl precz z klubu!!!.
Nie napisze mu do widzenia ,ani wynocha tylko wyp......aj na reymonta!!!!I to najlepiej dziś 10.08.2009!!!
Tabisz nie dosc ze to jest niedorajda w tym co robi to najgorsze jest ze to jest AROGANT I CHAM !!!
Nie liczy sie zpilkarzami ktorzy zrobili wiele dla tego klubu!!
przynosi nam posmiewisko swoimi glupimi i bezczelnymi decyzjami !!
mam nadzieje ze przeczytasz to AROGANCIE!
WYP......AJ NA REYMONTA FRAJERZE!! NIKT CIE TU NIECHCE CHAMIE !!
jak cie spotkam na wielickiej to odrazu uslyszysz co o tobie mysle!!
Zjeżdżaj natychmiast arogancie i dyletancie!
Miej honor szkodniku, odejdź.
Monday, nie szalej, wystarczy jeden post :D
Ja nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt w klubie nie wpadł na pomysł żeby zwolnic cały sztab szkoleniowy i na ich miejsce wstawić tylko figuranta z licencja do prowadzenia drużyny w ekstraklasie, a cała reszta zajmowałby się Tabisz. Zna się na słupkach to zna się na wszystkim. Taktykę na odprawach też pokazywałby w Excelu na wykresach słupkowych zaraz obok wykresów wypłat zawodników tuz przed meczem stawiałby wykres średniej płacy krajowej aby dać do zrozumienia wszystkim kopaczom że tu jest ich Eldorado. W przerwie miałby przygotowaną prezentacje w Power Point gdzie prezentowałyby się słupki obniżonych zarobków kopaczy w razie remisu lub przegranej. I tak zmotywowana i wyszkolona drużyna zajęłaby na pewno nie gorsze miejsce niż z profesjonalnym trenerem Płatkiem
Tak Mi właśnie przyszło do głowy...a może.... rewolucja już się dokonała?? Może teraz będzie najlepiej... Z jednej strony wiceprezes który najchętniej zwolnił by całą pierwszą drużynę (bo za dużo m się płaci) i zastąpił by ją zawodnikami ME, z drugiej strony pełnomocnik prezesa będzie walczył o odpowiednich ludzi do gry?? Kto wie??
48 dni później
Co zrobić lub kogo przekonać, aby temat wątku stał sie aktualny?
Tabisz jest szkodnikiem i wiślackim dywersantem, chyba nie pije, ale napewno ćpa!!!!!!
A czy pan Tabisz załatwił już boisko dla graczy ME, pewnie nie, bo chodzi odurzony i buja w obłokach, może tym jego ćpaniem powinna się zająć Rada Nadzorcza?
Dajmy sobie już spokój - i tak go pewnie nikt nie ruszy niestety...
Kiedyś przyjdzie i na niego czas odejścia.Może kiedyś P.Filipiak założy lepsze okulary i zobaczy w końcu to, czego do tej pory nie widzi albo nie chce widzieć.............
HC2008 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A czy pan Tabisz załatwił już boisko dla graczy
> ME, pewnie nie, bo chodzi odurzony i buja w
> obłokach, może tym jego ćpaniem powinna się
> zająć Rada Nadzorcza?
Oczywiście, że nie:) Naciska na to również w prasie sam Lenczyk. Tabisz ma wszystko oczywiście w d....
Jak obrażony to znaczy, że nie jest już wszechwładny ;D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)