W piątek Cracovia zagra z pierwszoligowym Górnikiem Łęczna (o godz. 15.30), a sobotni rywal nie jest jeszcze znany. - Z tego co ja wiem piątkowy sparing z Górnikiem Łęczna ma być rozegrany na stadionie przy ul. Kałuży - mówi trener.
[url]http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/koniec_zgrupowania[/url]
-
-
Plan przygotowań do rundy wiosennej
ciężko będzie chłopy ale damy rade
to kiedy bedzie gral drugi skald, skoro mamy pol druzyny z kontuzjami, a oni chca dzien po dniusparing robic ?? juz chyba czas zaczac zgrywac sobie druzyne, a nie dalej robic dwa sklady.
Czy kibice z skupieni wokół portalu Teraz Pasy przygotowują jakieś specjalne powitanie wuefisty w piątek? Doszły mnie takie słuchy, że mają być kwiaty, uściski i chóralne śpiewy Wojciech Stawowy najlepszy trener ligowy, a potem jakieś spotkanie EFC. Jak ktoś coś wie niech pisze na priv.
Z tej okazji na pewnym portalu pewnie pojawi się nowy wywiad z trenerem z wąsem .
Zmienników Łęcznej w meczu z Hetmanem prowadził dziś Filip Surma. Pierwszy garnitur Górnika oszczędzał siły na piątkowy sparing z Cracovią. W meczu z Pasami powinien wystąpić już Brazylijczyk Wallace Benevente, środkowy obrońca Floty Świnoujście, którego pozyskaniem zainteresowani są zielono-czarni. 23-letni gracz w środę pojawił się już w Łęcznej.
Źródło:
Dalej wierzycie stronie Gornika? To zapraszam na druga polowe sparingu :]
W meczowej 17-tce na dzisiejszy sparing z Cracovią znaleźli się do niedawna piłkarze "Pasów" - Krzysztof Radwański i Kamil Witkowski, a także Jakub Grzegorzewski, który od 1 lipca będzie graczem Cracovii. Smaczku całej rywalizacji dodaje fakt, że obaj trenerzy znani są dobrze w ekipach swoich rywali. Artur Płatek był nie tak dawno asystentem Dariusza Kubickiego w Łęcznej, z kolei Wojciech Stawowy prowadził w latach 2003-2006 zespół spod Wawelu.
Do Krakowa trener Stawowy zabrał następujących zawodników:
Wierzchowski, Żukowski, Tomczyk, Głowacki, Karwan, Kazimierczak, Radwański, Bartoszewicz, Bazler, Nikitović, Niżnik, Stachyra, Szymanek, Nakoulma, Nazaruk, Grzegorzewski, Witkowski.
Źródło: Lubelski.Sport24.pl/gornik-leczna.com
Patrząc za okno to coś mi się wydaje,że może być "mały" problem z rozegraniem dzisiejszego sparingu.
Już 1-0 !!! Kaszuba!!!
1-1 :( 14 min.
Na którym boisku gramy? Na trawiastym czy sztucznym?
i nawet strona odświeża się automatycznie :)
Grzegorzewski!! Kapitalnym zwodem (zamarkował strzał) ograł dwóch graczy Pasów, a następnie z 15 metrów trafił w słupek!!!
1-2 Nazaruk
Wbrew zapowiedziom nie ma w składzie Górnika Witkowskiego i Radwańskiego. A nasz skład z lekka rezerwowy.
Czy ktoś z dzisiejszego składu zagra w pierwszej jedenastce?
Czy będzie jutro padał śnieg?
Ponoć tak.
Już 1-3. :/ Łęczna to nie Sparta Praga.
Ale właśnie zobaczyłem skład. To trochę tłumaczy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)