modem się nie jest, modem się bywa. na stadionie jestem zwykłym chamem.
-
-
transfer !!!!!!!
a to cheba jak każdy ;)
dziś wcześnie rano przejeżdżałem rowerkiem przez Reymonta i jak nikt nie widział wyjąłem z plecaka kilka kamieni i rzuciłem nimi w szyldy restauracji U Wiślaków, nie udało mi się zatłuc nikogo ale zauważyłem pęknięcia tynku od moich kamieni, chciałem zrobić nawet zdjęcia ale zaczął padać deszcz więc pojechałem sobie stamtąd, kozacka akcja, co chłopaki? mogli mnie wiślacy wyniuchać a tak mają pęknięcia na tynku i nawet nie wiedzą skąd :)
jutro podjadę rowerkiem od strony parku Jordana i wrzucę im kilka śmierdzieli (kwas masłowy) na remontowane sektory, tylko nie mówcie nikomu, akcja jest w 100% kozacka i utrzymywana w ścisłej tajemnicy :)
jak zawsze nad nami maja byc to mysle ze nalezaloby przykleic watek bo opada co jakis czas na dno ;) no to podbijam hop :D
brawo RoMan, tak trzymaj! akcja kozak! trzeba nękać skurwieli.
święta wojna niechaj trwa!
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dziś wcześnie rano przejeżdżałem rowerkiem
> przez Reymonta i jak nikt nie widział wyjąłem z
> plecaka kilka kamieni i rzuciłem nimi w szyldy
> restauracji U Wiślaków, nie udało mi się
> zatłuc nikogo ale zauważyłem pęknięcia tynku
> od moich kamieni, chciałem zrobić nawet zdjęcia
> ale zaczął padać deszcz więc pojechałem sobie
> stamtąd, kozacka akcja, co chłopaki? mogli mnie
> wiślacy wyniuchać a tak mają pęknięcia na
> tynku i nawet nie wiedzą skąd
>
> jutro podjadę rowerkiem od strony parku Jordana i
> wrzucę im kilka śmierdzieli (kwas masłowy) na
> remontowane sektory, tylko nie mówcie nikomu,
> akcja jest w 100% kozacka i utrzymywana w
> ścisłej tajemnicy
Zmień lekarza i to nie tylko tego pierwszego kontaktu!
jedziemy z nimi :D
garbus, powiedz co zrobiłeś dla Cracovii przez ostatnie lata? ja narażam kark rzucając kamieniami w matecznik wiślackich os i podkładając im śmierdziele a ty co?
zaśpiewałeś choć raz z okna na osiedlu skroiłeś jakiś psiarski szaliczek albo pojechałeś szefowi w pracy że
z bramą i na pełnej :D
chłopaki jakby trzeba było pomocy to możecie na mnie liczyć :D :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)