Zawsze nad wami pierdolonymi żydami zawsze nad wami
-
-
transfer !!!!!!!
knur pls nie zamykaj tego, wrzuć do HP
Czy to jest suplement do oficjalnych przeprosin?
oo, myślałem że kaza2 to tylko jedno z wielu nieszczęsnych dzieci neostrady, a tymczasem to zapchlony prowokator :D
co nie przeszkadza mi dalej twierdzić że jest debilem :D
GTS się wzmacnia, ściągneli z okręgówki świętokrzyskiej gościa, który z lewej coś potrafi i ma 182 cm (tylko nie wiadomo czego).
Ale jak to kiedyś TD udowadniał, że istnieje ścisła korelacja pomiędzy wielkością penisa a IQ, jest taka możliwość, że kaza2 to będzie prawdziwy magnes przyciagający publike na 30 tysięcznik. Ze 182 cm h**** po boiskach polskiej ekstraklasy jeszcze nikt nie biegał.
o kurwa :D:D:D
Ten kaza to odważny gość;)
kaza2 występujesz w imieniu wszystkich kibiców gtsu?
Są pewnie zadowoleni tym, że w końcu ktoś od was "ODWAŻYŁ SIĘ" przykozaczyć na intenecie i to w dodatku na forum Cracovii.
Polecam ci (przepraszam cie bardzo za brak formy grzecznościowej:) ) posłuchać nuty Bezimiennych- "No bo ty się boisz myszy".
Jednocześnie wielki szacunek za to co zrobiłeś, naprawdę jesteś wielki.
kaza, namierzyłem cię po IP, już po ciebie jedzie mocna ekipka, wjazd na chatę masz murowany :)
Ro Man nie rób mu tego! to pewnie dziecko jeszcze... szkoda go! Biedny będzie kaleką do końca życia... raz możecie mu wybaczyć :) :)
Najzabawniejsze jak do domu którego kopacza z niedawnego meczu derbowego trafią :D
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jedzie mocna ekipka
uprzejmie informuję, ze ekipka ma kawał drogi do przejechania :D
skoro już "kolega" założył wątek okolicznościowy to myślę, że należy się śmiało wpisywać, aby nie zostać posądzonym o niegrzeczność i ignorancję nowego forumowicza :)
[IMG]http://i40.tinypic.com/nczjhy.jpg[/IMG]
[img]http://odznakiwisly16.w.interia.pl/166%201906%20GTS%20WISLA.jpg[/img]
Tutaj te ch...uje zamiast gwiazd mieli białe rozgwiazdy:)
TEFAL białą rozgwiazdę miałem ostatnio pod kołami,a może to psa przejechałem? ;)
kaza2 wiejski cwaniaczek jak zwykle mocni przy kompie!!!
garry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> knur pls nie zamykaj tego, wrzuć do HP
ok.
(powoli zaczynam się cieszyć reputacją moda typu "ordnung muss sein" :P)
no to w temacie, na melodię "when the saints go marching in":
hej heja hej, każdy to wie,
co drugi wiślak to jest gej
poza tym to był klub zomowski
wisełka starą k*.*ą jest
jaka piękna piosenka, a jak leci to dalej?
kaza, i jak ci się złamasie podoba zniszczona i spalona chata przez żądne krwi pasiaste bestie? chłopaki dzwonili, że udało się im tylko wyjąć z ognia dwa milicyjne hełmy i zomowska pałkę to sobie wzięli na pamiątkę, chyba sie nie gniewasz, co? :)
jak to leci dalej? nie wiem.
z reguły dość gładko przechodzę to evergreen'u wtsk.
a potem rzut kamieniem w stronę sektora przyjezdnych i całkiem miły dzionek się zapowiada :)
modowi cheba nie przystoi :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)