WSZYSCY NA WIDZEW !!! chat hool's
-
-
Szanowane i lubiane przez Was kluby oprócz Cracovii i zgód!
Aston Villa :D
Polonia Bytom
Korona Kielce
Viktoria Zizkov
od zawsze Polonia Bytom, jako jej kibic :) ale mieszkam już trochę w Krakowie i takim samym uczuciem darzę Cracovię, od początku mojego pobytu w Krk wiedziałem ze będę za Pasami i nic tego nie zmieni.
Sandecja Nowy Sącz,Polonia Warszawa,Korona Kielce.
xddd Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sandecja Nowy Sącz,Polonia Warszawa,Korona
> Kielce.
Szanowane i lubiane przez Was kluby [b]oprócz Cracovii i zgód![/b]
No wiem :P
Ale To Są dobre kluby
brak słów
brak wiedzy czy jaja ? xd
Jagiellonia
Polonia Bytom
Korona
Polonia Bytom
Górnik Wałbrzych
Zagłębie Lubin
22 dni później
Witam wszystkich kibiców Cracovii.
Miło słyszeć, że w tej lepszej części Krakowa taką sympatią cieszy się moja Bytomska Polonia. Zapewniam również, że i u nas Pasy są lubiane.
Ja nawet dodam, że mój pierwszy mecz, jaki na żywo widziałem i który wkręcił mnie w świat piłkarsko-kibicowski to własnie Wasz zgodowy szpil z Lechem, na który w sezonie 04/05 zabrał mnie znajomy (były pracownik Comarchu, wygrał w jakimś konkursie firmowym bilety:) - do dziś nie zapomnę jak szukałem interpretacji Maleńczuka "nigdy nie zejdę na psy";););) Do tego łączy nas zgoda Arka, a Lecha zawsze lubiłem, nie toleruje wisły i mega szanuje kluby o patriotycznej i chlubnej przeszłości, w przeciwieństwie to takich piłkarskich odpadów jak skisła i legia. Więc jak tu Was nie szanować, pasy;) Wprawdzie nie jestem kibicem Cracovii, ale w temacie się wypowiem:
-Cracovia
-Lech
-Polonia Warszawa
-pewną sympatią darzę Lechie, za ich podejście do lewactwa, chociaż z tym Hessem to przeginają no i bądź co bądź, ale kosa
a z zagranicy to Athletic Bilbao (kto zna ten wie za co), Borussie (i to jeszcze przed Polskim zaciągiem), Barce.
No i na koniec zaintonuje:
[b]NIGDY NIE SPADNIE, WASZA CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!!!!![/b]
Jaka dzielnica w Bytomiu?
BartAcid Napisał(a):
> Jaka dzielnica w Bytomiu?
Żadna, nieoficjalny FC - Orzech;)
Tottenham, Partizan, Atletico, Victoria Jaworzno:)
Real Madryt, Tottenham Londyn, PSV Eindhoven, Viktoria Żiżkov, Polonia Bytom, Garbarnia Kraków, Korona Kielce.
Anty wISŁA
rozpierdalają system tym kawałkiem
http://www.youtube.com/watch?v=pXi-YX_xPxw
I bardzo ładna kurtka Cracovii na początku :D
PSV Einthoven
19cracovia06 Napisał(a):
> PSV Einthoven
Jak to jest szanować jakiś klub i nie umieć poprawnie napisać jego nazwy? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)