Nie śmiejcie się ze mnie, ale...
czekałem na jego ewentualne wejście i w połowie drugiej połowy zacząłem zasypiać przed telewizorem...
Usłuszałem "schodiz Murawski" ocknąłem się - zobaczę Mateusza i zonbaczyłem że wchodzi kto inny...
I zasnąłem na dobre...
Obudziłem się w połowie dobranocki i z forum się dowiedziałem że wyszedł...
Bardzo się ciesze, kolejny NASZ reprezentant zaliczony!
I to taki "klasyczny" nasz, bo jest u nas od dawna...
Poprzedni taki to był Giza, a wcześniej to czasy Rewilaka, Hausnera i Kowalika...
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
heehehe Agnan ;)
mialem nadzieje ze Mateusz dostanie szanse, ale w pewnym sensie spodziewalem sie ze Smuda bedzie gral o wynik i jakis szalenstw ze zmianami nie zrobi, szkoda
ale coz, od czegos trzeba zaczac :)
> Podejrzewam, że każda osoba z tego forum chciała by wejść na 3 minuty, na boisko w meczu reprezentacji.
za to grozi zakaz stadionowy ;P
kopnął piłkę ?
Nie.
[quote]-A więc po kadrze na wakacje i stawiasz się na treningach w Cracovii?
[b] -Na razie wszystko na to wskazuje.[/b][/quote]
[url=http://ekstraklasa.net/klich-koszulke-zostawilem-dla-siebie,artykul.html?material_id=4decdc8e16f1dac639000000]źródło[/url]
Zle to wyglada ze slow Matiego - pograj jeszcze sezon w Cracovii , utrzymujac zwyzkowa forme a potem idz za dobre pieniadze po Euro. NIE BADZ GLUPI - ZOSTAW DOBRE IMIE....
z tego samego wywiadu...
[quote]Michała Kucharczyka czy [b]Adama Krychowiaka[/b] znałem z reprezentacji juniorskich.[/quote]
nikogo takiego w kadrze nie ma. Grzegorz Krychowiak - tak, ale Adam? ...
Oby tylko Franek S nie pomagał Mateuszowi w wyborze "korzystnego klubu w kontekście reprezentacji" jak to miało miejsce w przypadku kilku innych zawodników. Mam nadzieje że to jest zwyczajne podbijanie kwoty zarobków i na podwyżce zakończą się spekulacje, Mateusz podpisze nowy kontrakt do 2015 roku a po Euro sprzedamy go za granicę z korzyścią dla wszystkich stron.
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zle to wyglada ze slow Matiego - pograj jeszcze
> sezon w Cracovii , utrzymujac zwyzkowa forme a
> potem idz za dobre pieniadze po Euro. NIE BADZ
> GLUPI - ZOSTAW DOBRE IMIE....
Co niby źle wygląda ?
Przecież mówi:
"A więc po kadrze na wakacje i stawiasz się na treningach w Cracovii?
"[b]Na razie wszystko na to wskazuje[/b]."
Leesior - "na razie wszystko na to wskazuje' ....nie powiedzial: TAK TO OCZYWISTE ,WRACAM DO MOJEGO KLUBU.!
A i jeszcze jedno - mam nadzieje ,ze Tata Mateusza podobnie mysli jak ja i nie pojdzie po szybka kase i przyspieszenie kariery syna kiedy on nie jest na to gotowy! To nie Tomek Rzasa i sytuacja w ktorej znalazl sie ojciec Tomka by go szybko wytransferowac do szwajcarow !
Tomek byl talentem na miare Klicha w podobnym wieku i musial isc po za polske by sie rozwijac ,natomiast Klich nie musi - nie teraz!
Niech ochlonie ,zapomni o tym jak niektorzy go wychwalaja jakim jest talentem i zacznie naprawde sie starac by na koncu Ekstraklasy 2011/2012 zostac wiodacym graczem ligii! Kiedy bedzie nim, zagra w Kadrze na ME i pokaze swoj talent poparty ciezka praca - a w tedy wybierze sobie klubu i zrodlo dochodow na przyszlosc...Duzo lepsze niz teraz!
> Leesior - "na razie wszystko na to wskazuje' ....nie powiedzial: TAK TO OCZYWISTE ,WRACAM DO MOJEGO KLUBU.!
Chlopak ma szanse na naprawde spora podwyzke w Cracovii, ma o co walczyc. Nic dziwnego, ze nie ucina z miejsca takich spekulacji, skoro sa one bardzo korzystne dla jego pozycji negocjacyjnej. A na ten sezon zostanie u nas tak czy siak, nie widze innej opcji.
Kurcze Ludzie ! Z całym szacunkiem....
Ja tam też do optymistów nie należę, ale lekko przeginacie. Czepiacie się słówek.
Jeżeli powiem, że "Wszystko wskazuje na to, że jutro słońce wzejdzie na wschodzie", to czy to będzie oznaczać, że to wcale nie jest takie pewne ? :)
A jesteś pewny że jest pewne? ;)
Leesior Napisał(a):
> Kurcze Ludzie ! Z całym szacunkiem....
> Ja tam też do optymistów nie należę, ale lekko
> przeginacie. Czepiacie się słówek.
>
> Jeżeli powiem, że "Wszystko wskazuje na to, że
> jutro słońce wzejdzie na wschodzie", to czy to
> będzie oznaczać, że to wcale nie jest takie
> pewne ?
Jasne, bo ziemia kręci się co drugi dzień... ;)
Jutro w pierwszej jedenastce! A tak na poważnie to powinien zagrać chociaż połowę.
Na przedostatniej gierce przed starciem z Francuzami A. Mierzejewski stracił miejsce w wyjściowym składzie na korzyść Mateusza Klicha. Franz chciał wypróbować młokosa z Cracovii w otoczeniu asów.
- Nie sądźcie jednak, że jak powołuję debiutanta, to razu będzie miał pewne granie. Z każdych pięciu minut powinien być przeszczęśliwy - zaznaczył Smuda.
Pasiak95 Napisał(a):
> - Nie sądźcie jednak, że jak powołuję
> debiutanta, to razu będzie miał pewne granie. Z
> każdych pięciu minut powinien być
> przeszczęśliwy - zaznaczył Smuda.
Ja bym powiedział inaczej
z każdych dobrze zagranych 5 minut powinien byc prześzczęśliwy...
tak z 20 min i można się bardzo fajnie pokazać. Jeśli cała drużyna coś będzie prezentować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)