Mateo Respect !!!
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
Brawo Mateo widać że się cały czas rozwijasz i nie pękasz przed nikim-super.Powodzenia w Cracovii i w ...........
Mati , jak ty To robisz :))?
Nie widziałem dziś w meczu żadnego nieprecyzyjnego zagrania z Twojej strony...jesteś megaaaaa
Brawa za mecz !!!
Apel do Franciszka Smudy : mamy nowego kadrowicza Panie trenerze , więc proszę nie zmarnować talentu Mateusza.
nie widziales? moze wszedles na mecz w 40 minucie dopiero?
nastepny gosc dostanie juz pomnik?
kolejny dobry mecz Klicha. brawo! nie siadaj na laurach...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie widziales? moze wszedles na mecz w 40 minucie
> dopiero?
>
> nastepny gosc dostanie juz pomnik?
święte słowa Santo.
pomniki już ma Majoros i Witkowski.
wystarczy.
zmiencie plyty bo juz przyslowiowe flaki z olejem sa bardziej ciekawe niz wyjezdzanie z Majorosem czym Witkowskim ktorych juz u nas nie ma i nie bedzie
Byłeś tak WIELKI jak Edek Kowalik w pamiętnym meczu z Wawelem albo Marek Węgiel w meczu z Wisłoką (Jezu ale mi poszło)...
Miło było Cie poznać na hokeju i przekonać do wrzucenia 10zł do puszki :)
Santo ma w 100% rację. Klich jest naszym ulubieńcem ale nie możemy już teraz zrobić z niego mega gwiazdy i zbawiciela. Zagrał dziś bardzo dobrze ale mecz z Lechem mu nie specjalnie wyszedł a i tak wszyscy tutaj go wychwalali.
Jest ogromną nadzieją i wszyscy mamy nadzieję, że nie zmarnuje talentu i poprowadzi naszą Cracovię do Europy ale nie zagłaskajmy go panowie.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,91670,7667223,Skrzypek_z_Cracovii_otoczony_nauczycielami.html
To jest gość! Będzie dalej to traktował z pasją, będzie chciał być lepszy, będzie chciał być piłkarzem z prawdziwego zdarzenia, to będzie w reprezentacji nawet z niego pożytek
No i brawo, zagłaskaliście chłopaka :).. dzisiaj totalnie spieprzył nam mecz, najpierw nie wykorzystał setki, teraz czerwień.. nie chodzi mi żeby na niego teraz wrzucać, nie.. ale takie jakie wyczytałem tutaj ochy i achy po, co by nie mówić, tylko dobrym meczu z Koroną to naprawdę niedobrze się robiło.. po prostu dużo pracy przed Mateuszem i zap. na treningach... żadna reprezentacja, nadzieja polskiej piłki, itp.. niech ciężko pracuje i powtórzy dobre występy w kolejnych meczach i latach! tego przede wszystkim życzę.. a kibicom chłodnych głów..
Troche za dużo pochwał przed tym meczem dostał i niedzwignął tego psychicznie, mam nadzieje że uda nam się mimo wszystko zdobyć punkty.
Klich=Peszko ? Gorąca głowa ;)
No tak, białko ścina się w wysokiej temperaturze ;)
Mateusz wprawdzie spieprzył setkę, ale poza tym grał zupełnie dobrze.
Mati dzięki :(
zagłaskany na maxa ...
Głowa do wiaderka z lodem. Z resztą Orest pewnie go "objedzie"
Tak a reszta grała bajecznie i cudownie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)