Niech ju mowia co chca byle PASY bramki strzelaly!!!!
-
-
SZCZAKOWIANKA - CRACOVIA 2 : 1
bart27 zwalniiam ci miejsce, proboj sie dopchac, przelaczam sie na radyjko niech ci co nie moga w radio sluchaja w necie.
Do boju!!! Czarne Koszule !!!
Pojebane RadioKrakow!!!!!!!!
wreszcie!!!!! skończyli pier...
A wczoraj jak grała ZWisła to relacja była prawie bez przerwy-i gdzie tu jest k.ur.. sprawiedliwość...
Radio Kraków SA
al. Słowackiego 22
Niedaleko. Pojde zaraz i spale im to radio
interia mowi 1:0 dalej :(
HEEEJ HEEEJ CRACOVIA!!!!!!!!
pier.... radio Kraków, w piatkowym Tempie reklama ku*wa na pół strony, ze bedzie transmisja! Gówno nie transmisja!!
teraz gadaja o jakis bramkach, zamiast mecz CRACOVII!!!!
Aktualnie te półgłówki grają w ....penisa.... Koszmar!!!!!!!! Tylko wyć!!!!!
ale nudza!!!!!
zaraz mnie trafi
Kurde teraz dali jakas audycje o absurdzie. Nie no to radio jest pojebane!! Qrwa!!
nic wam sie nie udalo!!!!!!!!!!!
Kto mieszka tez blisko - idziemy pod to radio w przerwie meczu? Ale by sie zdziwili - pod studiem 200 pasiakow wyrazajacych sie o realizacji transmisji :))))
a w Jaworznie dalej 1:0 :(
PASY DO EKSTRAKLASY!!!
ONI SA POJEBANI
sam se kiepie idz z wodka zauroczony!!!!!!!
Dom wariatow to cale radioKrakow!
oni są nienormalni kto im za to płaci???
ja nie wiem gdzie ta babka sie wychowala, ale podala informaje o transmisji, jakby wszyscy czekali na mecz Szczakowianki, a Cracovia to byl dodatek
teraz znow PIOSENKA!!!!!!!
KURNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)