pomysl pasiastych maskotek pojawil sie na forum juz dawno i nie wiem dokladnie, kto byl jego autorem.
sprobujmy zastanowic sie wspolnie, jak taki dajmy na to misiek powinien wygladac.
pierwsza mysl kazdego pasiaka - powinien miec pasiasty szalik albo koszulke.
jesli chodzi o szalik - niestety pluszowe misie nie maja szyi. nie ma na co zalozyc takiego szalika, a jesli sie juz zalozy, to wyglada to bardzo sztucznie. dlatego wiekszosc pluszowych misiow ma na szyi muche-kokarde. a taka pasiasta kokarda prezentuje sie chyba bardzo ladnie.
zas co do koszulek - trzeba sie zastanowic, do czego sluzy taka maskotka. oczywiscie do przytulania. a kazdy amator misiowych przytulanek (czyli przewaznie dziecko lub dziewczyna) powie, ze przyjemniej sie przytulac do futerka, niz do materialu.
inna sprawa, ze takie miski czesto bylyby prezentem dla kogos niekoniecznie sztywno zwiazanego z Cracovia. i powiazanie maskotki z klubem powinno byc raczej subtelne (choc oczywiscie wyrazne), to musi byc przede wszystkim maskotka, a dopiero potem pluszowy symbol Cracovii.
a co wy sadzicie na ten temat? sprobujcie postawic sie w roli faktycznego odbiorcy takiego pluszaka, czyli przewaznie wlasnie dziewczyny lub dziecka.
[img]http://brajt.w.interia.pl/misiorek.png[/img]
Wiadomość zmieniona (23-11-03 00:54)
-
-
pasiasty problem
Moim skromnym zdaniem cały powinien byc w PASY no moze bez głowy,zawsze mozna zrobic próbe ,chodzi mi oto azeby wyeliminowac kokardki i różnego rodzaju przypinki.MIŚ i tak zawsze bedzie za Cracovią!!!!!!!!!!!!!!!Zawsze w PASY!!!!!!!!!!!!!!
Zaznaczam "MIŚ" pluszowa zabawka.
Moim zdaniem misiek ze zdjecia jest naprawde rewelacyjny !! :)
... i wcale nie musie byc cały w pasy, a tylko delikatnie podkreslac przywiazanie do klubu (kokarda)
ten z mojego projektu poza kokarda, ktora mozna mimo wszystko przytwierdzic na stale, ma wyszyte serducha z krwinek, ktore tak jak chce irys, pozostana tam na zawsze, chocby nie wiem kto i jak bardzo sie uparl. a co mysla inni?
dawać miski na mikołaja sa potrzebne:D:D:D:D:D:D
tyle, ze nasi spece od marketingu chca robic pamiatki dopiero po 6 grudnia...
no co ich pojebało??? co ja dam na mikołaja?????
specjalnie chce miska pasiastego bo ona za wisła;-)
Maskotki sa już chyba zamówione...
ja kupuję tego misia !! daj tylko znać kiedy i gdzie. Rewelacyjny projekcik.
Świetny pomysł Brajt. Oprócz kokardy powinna się pojawić jakas pasiacka wstawka, ale bez przesady (misiek cały w pasy to delikatnie mówiąc - bezsens). Może być w kaszkiecie Cracovii, albo to co na rysunku. Super prezent!
Misiu musi mieć koszulkę pasiastą bezwzględnie !!!!
Brajt
A nie dalo by sie zrobic pieska (np. jamnika) w paski?
Czekam az jako delegat zwiazku kynologicznego przy KS CRACOVIA
zabierzesz glos. Pieski szczekaja, CRACOVIA idzie dalej!
radio_erewan: jak potrzebujesz pieska, to moze poszukaj u swojej Pani pod lozkiem? albo w szafie...
A mi sie z misiem kojazy jedno... łubudubu :)...
jesli misie sa zamowione, to super. mam tylko nadzieje, ze beda lepsze od stworzonych przez naszych marketingowcow szalikow :)
A mi za cholere nie pasuje temat do poruszonego tutaj wątku... rozumiem ze mozna miec watpliwosci, ale zeby od razu "pasiasty problem" ?? ;)
Rock: dobry temat powinien byc przede wszystkim chwytliwy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)