Mamy tu jakiegoś speca od dobrych ofert? Obojętnie w jakiej sieci :)
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
jak cos to dzielic sie ta oferta bo tez bym cos sobie wzial ciekawego
gruszka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy tu jakiegoś speca od dobrych ofert?
> Obojętnie w jakiej sieci :)
Abo czy prepaid?
Abonament
6 dni później
A to przykro mi, ale na cyrografach się nie znam.
17 dni później
są znowu kody na obniżenie abo w Orange o 30 % dla nowych usług lub przy przedłużeniu Smart Plan Multi lub Halo
do 8 lipca !!!
88 dni później
Ma ktoś jeszcze wtyki Orange? Kończy mi się umowa na dwóch numerach. Myślę o zmianie na plusa bo wygląda ciekawiej finansowo.
Interesują mnie lepsze pakiety. Telefonów nie chce.
BartAcid Napisał(a):
> Interesują mnie lepsze pakiety. Telefonów nie
> chce.
Jakich tych pakietów potrzebujesz?
BartAcid Napisał(a):
> Ma ktoś jeszcze wtyki Orange? Kończy mi się
> umowa na dwóch numerach. Myślę o zmianie na
> plusa bo wygląda ciekawiej finansowo.
>
> Interesują mnie lepsze pakiety. Telefonów nie
> chce.
Jeżeli kończy Ci się na 2-ch numerach to przyglądnij się njumobile w tandemie czy jakoś tak.
Za wszystko krajowe bez żadnego limitu + 5Gb neta wychodzi chyba 48 zł maksymalnie na obu numerach razem
Rozmowy (ze stacjonarkami) SMS i MMS oraz net. Przynajmniej 3gb nanumer.
Nie tez rozmawiam, ale jakoś tak od zawsze była idea i ciężko i się z nią rozstać. Juz niemal pełnoletnia jest nasza znajomość.
W Plusie masz za 49,99 (no limit + 5 GB) za pierwszy numer a drugi za 39,99 i jeszcze 3 miesiące za przeniesienie numeru.Jeszcze można to ponoć połączyć z RORem w Plus Banku i wychodzi jeszcze taniej,ale szczegółów nie znam.
Miałem to samo proponować co Khalid.:) Barcie, ale Nju Mobile to submarka Orange, czyli w sumie to samo.;)
28 dni później
jade na 24 dni do senatorium i potrzebowalbym internet na karte nie drogo a duzo.Jaka siec byscie polecili??
Patrząc na TV to Orange. 20GB za doładowanie.
67 dni później
wiLLu Napisał(a):
> są znowu kody na obniżenie abo w Orange o 30 %
> dla nowych usług lub przy przedłużeniu Smart
> Plan Multi lub Halo
> do 8 lipca !!!
są jakieś nowe kody ? :)
11 dni później
ja teraz mam w Play'u . Płacę 69,99 mam nielimitowane wszystko, łącznie z internetem (na pół roku), a później 7 GB. super opcja, polecam :D
Rozumiem, że w tym "wszystko" zawiera się też nielimitowany roaming w UE, bo w przeciwnym wypadku przepłacasz ;)
468 dni później
Korzysta ktoś z sieci Premium ? Mają aktualnie najlepszą ofertę abonamentową, tylko ciekawy jestem jak z zasięgiem i przede wszystkim jak internet chodzi...
48 dni później
[quote='isaac' pid='1237751' dateline='1493652387']
Korzysta ktoś z sieci Premium ? Mają aktualnie najlepszą ofertę abonamentową, tylko ciekawy jestem jak z zasięgiem i przede wszystkim jak internet chodzi...
[/quote]
Premium Mobile hula na zasięgu Plusa, więc taki zasięg i mniej więcej tak działa.
Jak ktoś nie lubi cyrografów to polecam https://a2mobile.pl/, przetestowałem i śmiga aż miło.
potrzebuję porady:
LG k10 2017
Lenovo k5
Samsung Galaxy J3
Huawei P8 Lite
Który wybrać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)