chyba jednak o coś innego mi chodzi
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Może o coś takiego Ci chodzi???
http://www.high-tech.banzaj.pl/Najwiekszy-subwoofer-na-swiecie-juz-dziala-4602.html
Teściową byś też załatwił tym czymś przy okazji.
byłby ok, ale mieszkanie za małe
Może coś takiego Duce,
http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowego1/pioneer-mcs-333.bhtml#opis
4 wejścia HDMI, 1 wyjście. NIe sprawdzałem tego ale to chyba po to by wszelakie sprzęty podpiąc do kina i by dzwięk był z kina, a obraz przesłany dalej na TV.
Co do dzwiekuy to wypal sobie płyte ze swoja nuta i idź do sklepu posłuchac.
Genaralnie patrzyłem po małych głośniczkach by na ściane przygwoździć.
Wybór jest wiekszy z rosnącymi za tym cenami.
jezdzi ktos na taryfie albo ma kogos znajomego? jest sprawa
napisz jaka ;)
co do kina to jak ktos nie jest melomanem i potrzebuje przestrzennego dzwieku i troche mocniejszego od glosniczkow z telewizora + sub, to wg mnie nie ma co przeplacac - ja za kino panasonica z BD dalem 600zl (5.1, 1000W) - głośniczki 10cm x 7 cm i jestem zadowolony.
Oczywiscie kino za ok 3k bedzie lepiej gralo - glosniki beda drewniane, lepsze - pytanie tylko ile osob czuje faktyczna roznice - no i przede wszystkim czy np do 25m2 pokoju to az tak potrzebne :)
a kupowalem na neo24.pl
a glośniczki za 600 zł to z drewna nie mogą być ? : >
Potrzebuję namiar do [b]ZAUFANEGO, 1906% PEWNEGO I PRO-PASIASTEGO[/b] punktu usług foto. Pracuje może ktoś z Was, albo znacie, plssss?
Naprawdę nikt nie zna? :(
7 dni później
Potrzebuję przeszkolić jedną osobę (nowego pracownika) w zakresie BHP. Wie ktoś o jakichś szkoleniach?
Szkolenie wstępne, jedna osoba, praca typu pomoc domowa.
Oczywiście bardziej chodzi o papier niż o samo szkolenie :-)
5 dni później
http://i.imgur.com/ROg2j7C.jpg?1?5469
Witam chciałbym się dowiedzieć coś o tym szalu czy to orginał kiedy powstał ile sztuk i jaka jest mniej wiecej jego wartość
robi ktoś może papierosy ? jest różnica w tutkach czy jakaś konkretną firme lepiej wybrać ? polecilibyście coś...tytoń mam dobry...
Chyba poza grubościa to, żadna.
Znajoma robi na Karmazynach niebieskich
Do lolka sie nawet nadają.
ok,dzięki
a teraz naprawdę ważne pytanie :) - gdzie tak do 2-3 godzin mogę zrobić dobrej jakości,po dobrej cenie zdjęcia do dowodu osobistego ? nie liczy się ilość tylko cena...najlepiej w okolicach Prokocimia lub UM na Wielickiej...ale gdzie indziej też może być...
Na rogu Wielkickiej i Bieżanowskiej jest fotograf, robią zdjęcia na miejscu, ale cen nie pamiętam.
Natomiast co do ceny to wiem, że tanio jest na Karmelickiej, przy Placu Inwalidów.
Ktoś może wie, gdzie kupię w Krk kiełbaski/parówki leszczyńskie? Wiem że hot dogi z leszczyńską można kupić na Szewskiej.
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktoś może wie, gdzie kupię w Krk
> kiełbaski/parówki leszczyńskie? Wiem że hot
> dogi z leszczyńską można kupić na Szewskiej.
Powinny być w każdym sklepie mięsnym.Pytaj lub szukaj w zamrażarkach bo one są mrożone.Hot-dog z leszczyńską nie tylko na Szewskiej ;)
RobertoBaggio Napisał(a):
-szukaj w zamrażarkach bo one są mrożone.Hot-dog
> z leszczyńską nie tylko na Szewskiej ;)
a to nie wiedziałem, idę szukać, dzięki :)
kupiłem bielutkie skoki ale mi ziemniaki jakies ubrudzily w czasie sylwestrowej szarpanki i nie mam pomyslu czym je doczyscic by swiecily jak za nowosci. probowalem myc ale sie rozmył syf tylko. cif? pasta do zębów? nie mam pomysłu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)