Szukam Pasiakow (Wolontariat :) ) ktorzy pomoga stworzyc mi(prosta) strone Kibicow Cracovii w Anglii a ktora bedzie blisko Naszego Forum .
Mam ograniczony budzet i nie mam zamiaru na tej stronie zarabiac . To na wszelki wypadek kiedy moi drodzy zapytacie mnie o motyw .
Jestem Pasiakiem i chce innych Pasiakow zjednoczyc w JEDNA SILNA GRUPE W ANGLII.
...a jest nas wielu .....tylko brak koordynacji..
To moze byc jedyny za granica FC!
-
-
PYTANIA I PORADY!!
zna ktos jakies firmy ktore skupuja i sprzedają pojemniki plastikowe?
Czy ktoś ,kupywal samochod w leasingu w firmie Scatis.eu? Podobno stawki sa atrakcyjne.
Jestem posiadaczem x peri neo v, która od paru dni mocno się przegrzewa. Na początku myślałem, że to wina baterii, która w przeciągu dwóch godzin potrafi się rozładować, ale jak włożyłem inną baterię to dzieje się tak samo. Telefon grzeje się w górnych częściach z przodu i z tyłu.
Ktoś wie o co chodzi i czy mogę "męczyć" w taki sposób telefon jeszcze przez jakiś tydzień bez poważnych skutków? Bo dopiero za tydzień jestem w stanie oddać telefon do serwisu gwarancyjnego.
mam xperie pro, tą normalną wersję a nie mini
czuje jak mi się lekko przegrzewa w momencie gdybleci muzyka, łaże po necie i jeszcze inne rzeczy robie, więc może po prostu też ją za bardzo zajeżdżasz ;)
Na pewno nie o to chodzi, bo nawet kiedy nie korzystam z tych rzeczy, które wymieniłeś telefon i tak się przegrzewa.
pilnie poszukuję garnituru w oldschoolową kratkę, jak np ten http://www.e-vive.pl/image/44161.ARTICLE.ART_VERT_v0.jpg
wie ktoś gdzie można kupić taki w normalnej cenie (do 200zł)??
pilna sprawa bardzo, w grę wchodzi też wypożyczenie
Zacznijmy od tego że garnitur za 200zł to nie jest normalna cena.
to ma być garnitur na jeden raz, dlatego im taniej tym lepiej ;)
a szukałeś po jakiś "wypożyczalniach" ? ;)
np tu poszukaj bo nie chce mi sie tyle klikac ;P
http://megastroje.pl/product-page/krakow/mezczyzni-krakow/
Zostałem poproszony o opinię a że na forum ktoś pewnie się zna to zapytam tu.
"Piec akumulacyjny, koszty użytku i wydajność na mieszkanie o 40m2."
Trochę ogólnikowo ale mam nadzieję, ze jakaś opinia się znajdzie :)
wiLLu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a szukałeś po jakiś "wypożyczalniach" ? ;)
> np tu poszukaj bo nie chce mi sie tyle klikac ;P
> http://megastroje.pl/product-page/krakow/mezczyzni
> -krakow/
dzięki wielkie za linka :)
jakie kino domowe byśta polecili? warunek możliwie małe głośniczki i na pewnoe nie stojące ???
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakie kino domowe byśta polecili? warunek
> możliwie małe głośniczki i na pewnoe nie
> stojące ???
No tak stojące są najlepsze ustawiasz gdzie chcesz.
no właśnie nie stojące na ziemi, tylko podwieszane bym wolał
o jakich kwotach rozmawiamy ? ;)
nie wiem :)
max to pewnie z 2,5 3 koła, ale jeśli się okażę na na takim poziomie pomiędzy sprzętem za 1000 a za 2,5 nie ma odczuwalnej znacznie roznicy to moze byc tansza opcja, bo jakims wielkim melomanem / koneserem nie jestem, to nie chcialbym placic za cos czego jakosci i tak nie bede umial docenic
to teraz nastepne pytanie to MUSI być kino domowe ? nie masz latwego dostepu kompa do TV ? ;)
no mam latwy. czy to musi byc kino domowe, nie wiem, pewnie nie, ma grac
ale jak nie kino to co bys polecil innego?
osobiście polecam głośniczki Geniusa
np
http://allegro.pl/glosniki-5-1-genius-sw-hf5-1-6000-lcd-200w-wood-i3928979897.html
osobiście posiadam model niżej niż ten z linka i co grają to masakra ;)
możliwość podłączenia kilka urządzeń na raz / przełączasz z pilota co ma grac / TV / komp / dekoder / mp3 czy co tam jeszcze podepniesz ...
z kompa odpalasz film i leci w głośniczkach ( ofc potrzebna karta 5+1 w kompie ale to w wiekszosci juz standard (stacjonarny)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)