Też mi się to na początku nie podobało i byłem przeciwny jabłku, ale się przyzwyczaiłem i pogodziłem z tym faktem - coś za coś.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Ja nie wiem po co komuś takie gówno. Mam odtwarzacz mp4, który dostałem w prezencie i tego w ogóle nie używam bo z komórki mam lepsza jakość. Każdy smartfon ma na tyle dobrą jakość, że da się tego słuchać. Po co osobny odtwarzacz skoro i tak komórę bierze się zawsze ze soba?
A jakość muzy z tych wszystkich mp3 jak z dupy ,
Kup byle co , bo vinyli przenośnych czy do auta jeszcze nie wymyślili.
ja mam ipoda classica, 160gb pojemnosci, z tego wzgledu go kupilem, kiedys posiedzialem przez pare dni i wszystkie cd w domu na niego rzucilem. uzywam glownie do audiobokow, w samochodzie kiepsko chodzil, a to , z tego co wyczytalem, ze europejskie wersje maja ograniczenie na wyjsciu (coby dzieciaki nie gluchly) , jak juz to bym pewnie ponownie US wersje kupil jakos, bo podobno tam nie ma takich kwiatkow, jak dla mnie glosnosc po prostu za mala, a co do fukcnjonalnosci to git
ps. moze tez fakt, ze samochodowy sprzet mam badziewny, ale tak na sluchwakach juz po prostu dla mnie za cicho
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jakość muzy z tych wszystkich mp3 jak z dupy ,
>
> Kup byle co , bo vinyli przenośnych czy do auta
> jeszcze nie wymyślili.
iPody wypadają naprawdę solidnie na tle konkurencji. Oczywiście nie będzie to jakość wzmacniacza lampowego, ale zupełnie wystarczająca w środowisku miejskim.
Kiedyś iRiver miały bardzo dobrą opinię jeśli chodzi o jakość dźwięku, basy itd. Tylko jakość wykonania nieco kulała. Nie wiem jak wygląda sprawa teraz.
na te glupie ajpady czy głupie telefony da się wgrać normalnie mp3 z kompa - więc nie siejcie propagandy
Dementor, a jak to można zrobić? Bo szczerze mówiąc, ja na swojego jak wgram cokolwiek z pominięciem iTunesa, to mi po prostu system tego nie widzi. Dane są wgrane, ale mp3 służy wówczas tylko za pendrive'a.
ja zapisuje np. z maila - na którego przesylam i odbieram na iphone i mi normalnie widzi
drugi sposób to z użyciem Itunes ale normalne mp3 z kompa a nie kupowanie u appla
Polecicie jakieś miejsce w Krakowie, w którym można kupić tanio piro na sylwestra? :)
Dem, sory, źle przeczytałem i myślałem, że piszesz o ipodach. A mój model nie ma możliwości odczytania maila. ;) Mp3 wrzucam oczywiście "swoje", a nie z istore'u. Natomiast robi się problem, gdy mam już wrzucone pliki ze swojego komputera i chciałbym dograć parę plików z innego komputera - wówczas ipod kasuje mi starą playlistę i na dysku pozostają tylko nowo wgrane pliki. Mocno upierdliwe narzędzie z itunesa.
Pytanie do znawców komputerów. Problemem jest głośny laptop HP G62, którego system chłodzenia (chyba) pracuje bez przerwy, pomimo że lapek się właściwie nie przegrzewa. Sprawdzałem temperatury jakimś specjalnym programem i są w normie ok 40-45 stopni, ale też nigdy nie czuję żeby był gorący albo nawet ciepły. Huczenie/buczenie jest strasznie irytujące zwłaszcza w nocy i muszę w końcu coś z tym zrobić. Najpewniej trzeba będzie przeczyścić system chłodzenia i teraz pytanie czy podejmować się czegoś takiego na własną rękę i samemu rozkręcać czy lepiej zanieść go do jakiegoś serwisu? A jeśli serwis to możecie polecić coś sprawdzonego i w miarę taniego w Krakowie? Dodam jeszcze, że lapek ma 3 lata, więc chyba nie powinien jeszcze aż tak głośno śmigać, czyściłem go też co jakiś czas wdmuchując sprężone powietrze, albo wciągając kurz z okolic wiatraczka odkurzaczem (może to w jakiś sposób go uszkodziło?)
Najlepiej zanieść go do serwisu, kompleksowe czyszczenie laptopa ( nie ważne gdzie ) nie powinno przekroczyć 100zł.
jaki polecacie program do odtwarzania muzyki na kompie?
Foobar. Dawno temu przerzuciłem się z Winampa na Foobara i jestem zadowolony:)
Nigdy nie miałem problemu z jakimiś formatami plików, łatwo się go ustawia pod siebie i możesz sobie bardzo wygodnie poustawiać listy.
wmp / aimp / foobar
ja korzystam z Sonique, nawet całkiem spoko :)
dzięki za propozycje, Aimp wydaje się najfajniejszy.
ja do tej pory byłem fanem Winampa, ale już mają go nie aktualizować, więc chyba czas przesiąść się na coś nowszego :)
Czy znacie moze darmowe aplikacje gps na android?
wchodzisz w google play wpisujesz gps i szukasz;]
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.aponia.bor3&hl=pl
czy wiecie jak albo gdzie można odzyskać kontakty z karty sim ( nie czyta jej żaden telefon). Jestem w sieci NJU
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)